Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμ βεβαια Γιαννη, που να μεινει μυαλο για κυνηγι κ ψαρεμα μετα... .sarcastic. Δενετε κ τα σκυλακια γυαλισμενα, ξυρισμενα απεξω απο το Far out κ κανουν σταση τα "περασματιαρικα"... .my man.
Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.
Πάρτε κοκκερακια είναι μαγνήτες.

url immagine

Last edited:
Γράψε και καμία μάρκα μήπως και δεν την γνωρίζω...vah.
Μπα, δε νομίζω... σε έχει φοβηθεί το μάτι μου!!! .what.
Εξάλλου εγώ σχεδόν πάντα προτιμούσα τα σχετικά επώνυμα φυσέκια και απέφευγα τα αγνώστων μικροκατασκευαστών ή τα "άγνωστης και ... ύποπτης" προέλευσης! ;)
Πάρε μια μικρή "γεύση" προς το παρόν, που έτυχε να έχω στο κινητό μου!

.sarcastic.

Μπα, δε νομίζω... σε έχει φοβηθεί το μάτι μου!!! .what.
Εξάλλου εγώ σχεδόν πάντα προτιμούσα τα σχετικά επώνυμα φυσέκια και απέφευγα τα αγνώστων μικροκατασκευαστών ή τα "άγνωστης και ... ύποπτης" προέλευσης! ;)
Πάρε μια μικρή "γεύση" προς το παρόν, που έτυχε να έχω στο κινητό μου!

.sarcastic.
Ωραιοτατα!!!!:)
Tα magic 32 υπάρχουν ακόμα?Δυστυχώς δεν τα εφερνε ποτέ κάποιο κατάστημα εδώ..

@tasos hunter : εγώ τσακώνομαι γιατί όποτε πάμε σε μαγαζί με έπιπλα κλασσική ατάκα "ααα ωραίο αυτό είναι για φυσίγγια" με απάντηση "όλο τα φυσίγγια έχεις στο μυαλό σου!!!"
@jnp : μια χαρά πέρασμα έχει και εκεί στην πισίνα...με διασποράς, με διασποράς!!! άμα ζαλιστούν και από τον ήλιο το μεσημέρι (και κοκκινίσουν) δεν πετάνε και μακριά μετά το σήκωμα!!!
@ΣΤΕΛΙΟΣ : αυτά τα fly target που έβγαζε ένας "κουζουλός" από τα μέρη σας τί θα γίνει θα ξαναβγούν και φέτος λέει??
@ όλους : Γειά χαρά!!!

Για τα Fly Target δεν ξέρω να σας πω. Αυτό στη φωτο είναι από τότε που ζούσε ο Ορέστης Βαρδάκης (ο αρχικός ιδιοκτήτης της φίρμας). Μετά, κατά καιρούς έβγαζε η γυναίκα του κάποια φυσίγγια (κυρίως σκοπευτικά σκητ και σπορτινγ είχα δει στο σκοπευτήριο). Τι γίνεται τώρα δεν έχω ιδέα! Ίσως ο Βίκτωρας ή ο Ευριπίδης να ξέρει να σας πει κάτι περισσότερο ...

Για τα Fly Target δεν ξέρω να σας πω. Αυτό στη φωτο είναι από τότε που ζούσε ο Ορέστης Βαρδάκης (ο αρχικός ιδιοκτήτης της φίρμας). Μετά, κατά καιρούς έβγαζε η γυναίκα του κάποια φυσίγγια (κυρίως σκοπευτικά σκητ και σπορτινγ είχα δει στο σκοπευτήριο). Τι γίνεται τώρα δεν έχω ιδέα! Ίσως ο Βίκτωρας ή ο Ευριπίδης να ξέρει να σας πει κάτι περισσότερο ...
Πάντως ήταν πολύ ωραία φυσίγγια, ελληνικά και σταθερά. Ακόμα έχω. Έβγαζε και ένα 34άρι πολύ καλό! Δλδ μιλάμε πάλι για την περίπτωση που "φεύγει" ο κατασκευαστής (καλή του ώρα του ανθρώπου εκεί που ναι!) και δεν υπάρχει συνέχεια. Και όταν παρουσιαστεί συνεχιστής αργότερα υπάρχουν έντονες αμφιβολίες για το επίπεδο του προϊόντος!

Αν και προσωπικά δεν νομίζω φέτος οι ελιές να μου αφήνουν χρόνο για πολλές εξόδους
Και εδώ προμηνύετε καλή χρονιά για την συγκομιδή της ελιας..
Είχα χρόνια να δω όλες σχεδόν της ελιές που συναντώ να είναι γεμάτες άνθη..Το ερώτημα είναι αν θα έχει "λαδιά "φέτος θα έχει κ τσίχλες??.xm.

Και εδώ προμηνύετε καλή χρονιά για την συγκομιδή της ελιας..
Είχα χρόνια να δω όλες σχεδόν της ελιές που συναντώ να είναι γεμάτες άνθη..Το ερώτημα είναι αν θα έχει "λαδιά "φέτος θα έχει κ τσίχλες??.xm.
Πέρυσι πάντως την ελιά που είδα είχα να την δω πολλά χρόνια! Μέχρι και που μάζεψαν όλα τα δέντρα είχαν ελιές ακόμα πάνω...Φέτος δεν περιμένω τόση ελιά!

Διονύση μου θυμίζεις έναν μπάρμπα μου που κάθε Σεπτέμβρη λέει ότι θα έχουμε βαρύ χειμώνα να πάρουμε πολλούς τόνους ξύλα για το τζάκι. Γεμίζουμε υπόστεγα με ξύλα και δεν καίμε ούτε τα μισά τελικά..sarcastic.
Γιάννη τι να πω, εσύ περνάς καλυτέρα απ όλους, τι κυνήγια και βλακείες….well done.

Καλησπέρα στην τρελοπαρέα.

τα magic δεν νομιζω να τα βγαζει ακομα.παντως οταν τα εβγαζε ο ορεστης magic και centro ητανε φωτια και λαβρα.μετα πηρανε πολυ πανω σε τιμη και δεν τα παιρνανε τα μαγαζια.τελευταια εχω δει σε μαγαζι σπασμενα νουμερα αλλα ακριβα.και δεν αξιζει η αγορα.μιλαμε για το magic 6.70.χανιωτικο φυσιγγι τοσο ακριβο δε λεει

Status
Not open for further replies.
Back