Ευριπιδη ηταν 33γρ με ένα τρυγόνι απέξω στο κουτι, καλά θυμαμε?centro
Ευριπιδη ηταν 33γρ με ένα τρυγόνι απέξω στο κουτι, καλά θυμαμε?centro
Δεν πειράζει Δημήτρη εσύ να είσαι καλά! Τα καριόλια έχουν πετύχει αυτό που θέλουν...να ψηφίζουν μόνο τα κομματόσκυλα!Καλησπέρα και απο μένα.
Σήμετα εχω εναν εκνευρισμό μιας και πρώτη φορά δεν εκμεταλεύομαι την εκλογική άδεια για να ανέβω στα αγαπημένα μου Τζουμέρκα.
Ειναι και η πρώτη φορά που δεν θα ψηφίσω.Θα ξεφεύγαμε πάλι για 4 μέρες αλλά τα οικονομικά δεν επιτρέπουν άλλα δρομολόγια.
Απο την τσαντίλα μου σήμερα πήγα γισ τρέξιμο απο τος 5 το πρωί........
Καριόλια.....
έλα ρε Πάνο είχα την εντύπωση δεν θα μαρτύραγες ότι θα πάμε παρέαΓειά σας παίχται...
Μάζεψα πράγματα και ετοιμάζομαι να εκδράμω προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ μεριά μια βόλτα....
αχαχαχαχα τρελιάρη Ζολώτα δωστα ολα
από Τζουμέρκα άλλες φωτό δεν έχειΚαλό ταξίδι Μάκη , στείλε καμιά φωτό απο Τζουμέρκα και αν μπορείς και απο τον γιδοβοσκό
καλησπέρα σας
χωρίς πολύ σκέψη αποφάσισα να μην ψηφίσω
εκμεταλευόμενος δε την απουσία του γκαντέμη σκέφτομαι να φύγω ξημερώματα 3 μέρες για Τζουμέρκα
έτσι για ν ανοίξει η όρεξη μου.....έχω κόψει τελευταία
έχει να μου προτείνει κάποιος(εκτός του γκαντέμη)σε ποιά μέρη να δώσω περισσότερο χρόνο κατά την επίσκεψη μου
Γειά σας παίχται...
Μάζεψα πράγματα και ετοιμάζομαι να εκδράμω προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ μεριά μια βόλτα....
αχαχαχαχα τρελιάρη Ζολώτα δωστα ολα
έλα ρε Πάνο είχα την εντύπωση δεν θα μαρτύραγες ότι θα πάμε παρέα
φυσίγγια για φάσσες πήρες;;;;;
δράμια μονόβολα;;;;;;
εγώ πήρα κι ένα γαλακτομπούρεκο από το <<Κοσμικόν>> να το πάω στο βοσκό τον φίλο του Ζολώ
μ έχει φάει η περιέργεια να μάθω ποιός είναι ο παθητικός σ αυτή την σχέση
Καλό ταξίδι Μάκη , στείλε καμιά φωτό απο Τζουμέρκα και αν μπορείς και απο τον γιδοβοσκό
έλα ρε Πάνο είχα την εντύπωση δεν θα μαρτύραγες ότι θα πάμε παρέα
δράμια μονόβολα;;;;;;
εγώ πήρα κι ένα γαλακτομπούρεκο από το <<Κοσμικόν>> να το πάω στο βοσκό τον φίλο του Ζολώ
χαχαχα πας γυρεύοντας θειο μαικ......έλα ρε Πάνο είχα την εντύπωση δεν θα μαρτύραγες ότι θα πάμε παρέα
δράμια μονόβολα;;;;;;
ζολο δωσε πονοοοοοοο
ο βοσκός δεν μ ενδιαφέρει