Καλημερα φιλε Γιωργο,δεν εχει εξοδο σημερα,εισαι στη δουλεια;Καλημέρα σας κύριοι και καλό Σαββατοκύριακο!
Καλημερα φιλε Γιωργο,δεν εχει εξοδο σημερα,εισαι στη δουλεια;Καλημέρα σας κύριοι και καλό Σαββατοκύριακο!
Καλημερα φιλε Γιωργο,δεν εχει εξοδο σημερα,εισαι στη δουλεια;
Επάνω.Κατι θελει ακομη αλλά θα δούμε .Εχασα 3 ντουφεκιες ,οι δυο σε πουλια που ερχόταν εισερχόμενα απο μπροστά μου και η τριτη σε παρομοίως αλλά λιγο διαγώνια.
Για σένα είναι η ζωή!!! Να περνάς πάντα όμορφα με το γυναικακι σου.Καλησπερα στην παρεα,σε λιγο θα ετοιμασω το απογευματινο καφεδακι,διπλος ελληνικος.
Το πρωι βολτα με την ομορφη συζυγο μου στην Ξανθη,ηπιαμε τον καφε μας,φαγαμε το brunch μας,καναμε τα ψωνια μας γενικα!
Περασα και απο τον φιλο μου τον Ηλια τον Παλλα,δοκιμασα γαλοτσες που ψαχνω,τις direct woodtracer και τις parforce,με επενδυση neopren και οι δυο,δεν μου αρεσε η ποιοτητα στις direct,με τις parforce ενθουσιαστηκα!
Πηρα και ενα κουτι 9βολα της NSI,απλα,στα 8 ευρω η δεκαδα, ειπα να εχω μερικα δραμια μαζι μου αυριο,που θα ανεβω ψηλα στο βουνο.
Αυτα για τωρα,αργοτερα θα ανεβασω φωτο απο το σετ Gamo laponia!
Κάτσε φιλαράκι να φτιάξω και εγώ ένα καφεδάκι καλά που μου το θυμισεςΚαλησπέρα στη παρέα!
Ελληνικός διπλός (σκέτος) και αχνιστος να μοσχοβολαει........Κάτσε φιλαράκι να φτιάξω και εγώ ένα καφεδάκι καλά που μου το θυμισες