Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα.
"Στολίστηκε η γριά, κι απόμεινε" λένε στο χωριό μου.
Αντί για το βουνό με τα μονόβολά μου, τελικά είμαι στην Αθήνα.:mad:
Η ντόπια παρέα χθες έμεινε μέχρι πολύ αργα για να μαζέψουν τα σκυλιά και με την εκκρεμότητα του γδαρσίματος και την κούραση, ακύρωσαν το σημέρινο.
Δεν πειράζει, και τα καλά δεχούμενα, και τα κακά, ομοίως.
Έτοιμος για βόλτα Μικρολίμανο, μετά συζύγου.
Προσέχουμε για να έχουμε. :) Νησί, ψάρεμα/ κυνηγι και βουνό Γρεβενα εχει πρώτα ο Θεός τον Οκτώβρη.
Και το βράδυ ΑΕΚ, με τον μεγάλο γυιό. Αφού δεν πάω κυνήγι, ας κάτσει η κοπέλα του στο σπίτι. Τα μάθημα ΑΕΚ-οφροσύνης θα επαναληφθεί άλλα μέρα (καθόσον Πανάθα η δεσποινίς)
Καθόσον αν δεν γίνει ....ορθόδοξη δεν έχει ελπίδες για αποκατάσταση. .big smile.

Τη καλημέρα μου σε όλους....Να περάσετε όλοι όμορφα....αργότερα θα τα βάλω και εγώ φωτιά.....bbq2......

Το πρωί στις 07:00 λίγο πριν βγω για κυνήγι, έπεινα καφέ στο μπαλκόνι.....πάρα δίπλα ήταν δύο κοκκινολέμιδες και τητίβιζαν...........:D
Λες μωρέ να ακούσουμε κανένα ντου από 5 του μήνα και να τρέχουμε όλοι στα βουνά.... .sarcastic.
Είμαι 27 ετών ...1η φορά βλέπω κοκκινολέμη σεπτέμβρη μήνα.

1η φορά βλέπω κοκκινολέμη σεπτέμβρη μήνα.
Παντα προς τα τελη Σεπτεμβρη ακουω τους πρωτους κ καποιες φορες κ νωριτερα..περσι ομως μας αργησαν εδω,στα μεσα του Οκτωμβρη ακουσα τον πρωτο..
Ωρα να ρυθμισεις κ τα σκοπευτικα του αεροβολου σου.. .yelling. .yel.

Τη καλημέρα μου σε όλους....Να περάσετε όλοι όμορφα....αργότερα θα τα βάλω και εγώ φωτιά.....bbq2......

Το πρωί στις 07:00 λίγο πριν βγω για κυνήγι, έπεινα καφέ στο μπαλκόνι.....πάρα δίπλα ήταν δύο κοκκινολέμιδες και τητίβιζαν...........:D
Λες μωρέ να ακούσουμε κανένα ντου από 5 του μήνα και να τρέχουμε όλοι στα βουνά.... .sarcastic.
Είμαι 27 ετών ...1η φορά βλέπω κοκκινολέμη σεπτέμβρη μήνα.
Μικρός είσαι ακόμα , έχεις να δειςςςς!!! .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back