Kostas 23 Σεπτεμβρίου 2015 #10.661 Σπύρο ίσως το κατάστημα να είχε και περσινά φυσίγγια μαζί με τις νέες παραλαβές. Πάντως από εκεί που ψώνισα εγώ είναι σίγουρα περσινά γιατί μου είπε πως φέτος δεν παρέλαβε ακόμα τίποτα από φυσίγγια.
Σπύρο ίσως το κατάστημα να είχε και περσινά φυσίγγια μαζί με τις νέες παραλαβές. Πάντως από εκεί που ψώνισα εγώ είναι σίγουρα περσινά γιατί μου είπε πως φέτος δεν παρέλαβε ακόμα τίποτα από φυσίγγια.
Kostas 23 Σεπτεμβρίου 2015 #10.663 Να το πάρεις Βασίλη είναι ωραίο. Για αρχή ας έρθουν οι τσίχλες και αν χρειαστεί πετάμε και το μαχαίρι.
Να το πάρεις Βασίλη είναι ωραίο. Για αρχή ας έρθουν οι τσίχλες και αν χρειαστεί πετάμε και το μαχαίρι.
kurtzhaar 24 Σεπτεμβρίου 2015 #10.676 Καλημερα Μάκη μην περνεις στο καρτέρι στο ατμ βαζελινη. γυαλίζει κ δεν έρχονται να κάτσουν. .
tasos hunter 24 Σεπτεμβρίου 2015 #10.680 Chris-Kaz said: ΟΥΓΚ Click to expand... Περιπέτεια λοχαγός Μαρκ..Αν τύχει ακόμα διαβάζω,Αλλά έχω σχεδόν όλα τα τεύχη.Τι μου θύμισες..Μα τον μανιτου!!
Chris-Kaz said: ΟΥΓΚ Click to expand... Περιπέτεια λοχαγός Μαρκ..Αν τύχει ακόμα διαβάζω,Αλλά έχω σχεδόν όλα τα τεύχη.Τι μου θύμισες..Μα τον μανιτου!!