Τα καλύτερα κυνήγια γίνονται....όταν έχεις περάσει καλά από βραδύς
Καλησπέρα μάγκες μου![]()
το θυμάσαι;;;;;αγαπητός Μάικ -Μπούμπης Λαμάρ ήτο στη μέση και όλοι μας είχαμε "αγαπηθεί" να ντουφεκάμε πλην του Μαικ...
Ε στην μέση πήγε και αυτός και έκατσε; Από που να του έρχονταν τα πουλιά, ουρανοκατέβατα;![]()
Ε στην μέση πήγε και αυτός και έκατσε; Από που να του έρχονταν τα πουλιά, ουρανοκατέβατα;![]()
Απο αυτη την μικρη χωρα ξεκινησαν προσωπικοτητες για τις οποιες ειμαστε υπερήφανοι , δυστυχως εδω και καιρό εχει φτασει η ωρα που για καποιους θα πρεπει να ντρεπομαστε.Ρε μάγκες αυτός ο Τζήμερος πόσο μαλάκας μπορεί να είναι τελικά με όσα είπε για τους νεκρούς μουσουλμάνους στην Μέκκα ;
http://newsone.gr/ellada/315720-tze...de-tha-xesalonoyn-me-tis-77-parthenes-ekastos
Καλησπέρα στην παρέα! Εγώ αύριο βρέξει χιονίσει θα ανέβω για βόλτα στο βουνό με το αδερφάκι μου...όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να κάνω και προπόνηση για τις πέρδικες!
στις πρωϊνές Γιώργο μ έβαλε ο Γιαννης κι όταν πήγα να τουφεκίσω μου ερχόταν απο παντού σκάγιαΕ στην μέση πήγε και αυτός και έκατσε; Από που να του έρχονταν τα πουλιά, ουρανοκατέβατα;![]()
καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στην τυροκαυτερή
στις πρωϊνές Γιώργο μ έβαλε ο Γιαννης κι όταν πήγα να τουφεκίσω μου ερχόταν απο παντού σκάγια
20 λεπτά εφιάλτης
τελικά πήρα 2 κοτσύφια που μάζεψε ο σκύλος από τραυματισμένα άλλων![]()
Δεν ξέρω γιατί φέτος δεν τον έχω βγάλει καθόλου. Ελπίζω να μην ανοίγεται πολύ...Ο αδερφό σου θα κάνει τον σκύλο ;πως τα πάει στην φέρμα αλήθεια ; .ha ha ha.
λες;;;;;;Γεια σου αγαπούλη ....
Μάλλον επίτηδες σε βάλανε στη μέση αλλά εσύ .......![]()
Δεν ξέρω γιατί φέτος δεν τον έχω βγάλει καθόλου. Ελπίζω να μην ανοίγεται πολύ...