Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα καλύτερα κυνήγια γίνονται....όταν έχεις περάσει καλά από βραδύς .sarcastic.

Καλησπέρα μάγκες μου ;)

Σωστό το παραπάνω πόρισμα του αγαπητού μου γερομπαμπαλίσκου...

Πρίν από έτη μετα από εσπεροβραδυνού τύπου διασκέδαση σε μπάρ του κώλου ελέω μπάτσελορ κουμπάρου ,πήγα κατευθείαν δια κυνήγι με τους παππούδες εις το Μόδι..
και έκαμα πολλαί κίχλαι εις το καρτέρι...
ο αγαπητός Μάικ -Μπούμπης Λαμάρ ήτο στη μέση και όλοι μας είχαμε "αγαπηθεί" να ντουφεκάμε πλην του Μαικ...

Καλησπέρα σας εξ Ανατολών της χώρας, όχι πολύ μακριά(ακόμη)
Καιρός νεφελλώδης χωρις πιθανότητα βροχής....
Τη συμπάθειά μου στο νησί....

.very funny..very funny..very funny..very funny.
11259975_1052221061485550_1103222852922372717_n.jpg

Ρε μάγκες αυτός ο Τζήμερος πόσο μαλάκας μπορεί να είναι τελικά με όσα είπε για τους νεκρούς μουσουλμάνους στην Μέκκα ;
http://newsone.gr/ellada/315720-tze...de-tha-xesalonoyn-me-tis-77-parthenes-ekastos
Απο αυτη την μικρη χωρα ξεκινησαν προσωπικοτητες για τις οποιες ειμαστε υπερήφανοι , δυστυχως εδω και καιρό εχει φτασει η ωρα που για καποιους θα πρεπει να ντρεπομαστε.

Καλησπέρα στην παρέα! Εγώ αύριο βρέξει χιονίσει θα ανέβω για βόλτα στο βουνό με το αδερφάκι μου...όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να κάνω και προπόνηση για τις πέρδικες!

Καλησπέρα στην παρέα! Εγώ αύριο βρέξει χιονίσει θα ανέβω για βόλτα στο βουνό με το αδερφάκι μου...όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να κάνω και προπόνηση για τις πέρδικες!

Ο αδερφό σου θα κάνει τον σκύλο ;πως τα πάει στην φέρμα αλήθεια ; .ha ha ha.

καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στην τυροκαυτερή :)
Ε στην μέση πήγε και αυτός και έκατσε; Από που να του έρχονταν τα πουλιά, ουρανοκατέβατα; :)
στις πρωϊνές Γιώργο μ έβαλε ο Γιαννης κι όταν πήγα να τουφεκίσω μου ερχόταν απο παντού σκάγια
20 λεπτά εφιάλτης
τελικά πήρα 2 κοτσύφια που μάζεψε ο σκύλος από τραυματισμένα άλλων :)

καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στην τυροκαυτερή :)

στις πρωϊνές Γιώργο μ έβαλε ο Γιαννης κι όταν πήγα να τουφεκίσω μου ερχόταν απο παντού σκάγια
20 λεπτά εφιάλτης
τελικά πήρα 2 κοτσύφια που μάζεψε ο σκύλος από τραυματισμένα άλλων :)

Γεια σου αγαπούλη ....
Μάλλον επίτηδες σε βάλανε στη μέση αλλά εσύ ........cofee.

Nαι μρεεε ναι μρεεεεε .... βγαι βγαι βγαι βγαινω απο το μιτάτο με το Σιλιβιστρακό τσε τα ρούχα μου βρωμούνεεεεεεεε τραζίιιιιλα

Status
Not open for further replies.
Back