Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
imagescas4tfqb.jpg

Καλό βράδυ σε όλους

στις πρωϊνές Γιώργο μ έβαλε ο Γιαννης κι όταν πήγα να τουφεκίσω μου ερχόταν απο παντού σκάγια
20 λεπτά εφιάλτης
Κάτι έχω καταλάβει, εκεί στην Κ.Τιθορέα (και όχι Μόδι που λέει ο Πανούτσος συνέχεια) ο Γιάννης πρέπει να έκανε τον διοργανωτή και σας έβαζε στα καρτέρια ... .big smile.
Κωλομέρος και το ένα, κωλομέρος και το επόμενο, ο ένας πάνω στον άλλον σε βαθμό επικίνδυνο, πρέπει να βρούμε κάτι καινούριο στην γύρω περιοχή, κατά προτίμηση πιο ψηλά.
Στους Ξυλικούς μου άρεσε πάρα πολύ αλλά για καρτέρι δεν ξέρω που να κάτσω, θέλει να θυσιάσεις ένα πρωί για ανίχνευση .

Κάτι έχω καταλάβει, εκεί στην Κ.Τιθορέα (και όχι Μόδι που λέει ο Πανούτσος συνέχεια) ο Γιάννης πρέπει να έκανε τον διοργανωτή και σας έβαζε στα καρτέρια ... .big smile.
Κωλομέρος και το ένα, κωλομέρος και το επόμενο, ο ένας πάνω στον άλλον σε βαθμό επικίνδυνο, πρέπει να βρούμε κάτι καινούριο στην γύρω περιοχή, κατά προτίμηση πιο ψηλά.
Στους Ξυλικούς μου άρεσε πάρα πολύ αλλά για καρτέρι δεν ξέρω που να κάτσω, θέλει να θυσιάσεις ένα πρωί για ανίχνευση .
είμαι μέσα όποτε μπορέσουμε
έχω και κάποια πιθανά σημεία :)

Καλημερίζω την παρέα.
Σήμερα απο πολύ πρωί- 5:30- πήγα και έκανα τις καύσεις μου ώστε το βράδυ να έχω διπλή όρεξη.Βέβαια θα κάτσω μακριά απ τον Μπούμπη για δύο λόγους.Ο πρώτος είναι για να προλάβω να φαω κάτι.Ο δευτερος για να έχω....πλάνα ωχ ωχ ωχ !
Μόλις τελειώσω τον καφέ μου θα βάλω μπροστά για την παρασκευή κάποιου καυτερού εδέσματος, ωχ ωχ !

Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ
Κοιτάξτε το βράδυ να με βγάλετε ασπροπρόσωπο! .sarcastic.
Εγώ έτσι για να μην στεναχωριέμαι, έκλεισα τραπέζι για αύριο το μεσημέρι στην Πάνδροσο... .my man.

Status
Not open for further replies.
Back