Μάκης
Banned
ρε που μ έχεις βάλει σε σκέψεις με όλα αυτά τα στρουμφοελεφαντομπαλονάκια κάθε βράδυ .xm.Καλησπέρα, τι στρουμφίζετε;
Ευριπίδη σιδερένια ή κορούλα σου.
![]()
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
ρε που μ έχεις βάλει σε σκέψεις με όλα αυτά τα στρουμφοελεφαντομπαλονάκια κάθε βράδυ .xm.Καλησπέρα, τι στρουμφίζετε;
Ευριπίδη σιδερένια ή κορούλα σου.
![]()
μόνο σε σένα έχει συμβείΣήμερα πού λέτε είχα κλείσει ραντεβού σε ψυχίατρο στα ιατρεία .
Φτάνω λοιπόν και περιμένω.Βγαίνει κάποια στιγμή η νοσοκόμα και με ρωτάει τι θέλω .
Νοσοκόμα που θύμιζε τρόφιμο ψυχιατρείου σε κακή κατάσταση
- Μια βεβαίωση της απαντάω για δελτίο κατοχής όπλου.
- Αποκλείεται κύριε να σας δώσει η γιατρός ,να φύγετε και να πάτε σε νοσοκομείο. .kkk.
- Μα τι λέτε ,είναι δυνατόν ;εδώ το δίνουν ακόμη και παθολόγοι και ειδικοί παθολόγοι... της λέω.
- Σας είπα κύριε να πάτε σε νοσοκομείο να σας δώσουν τέτοιο χαρτί
Σηκώνομαι και πάω στον προϊστάμενο των ιατρείων και του εξηγώ τι θέλω .Με παραπέμπει στην γιατρό να μου εξηγήσει η ίδια.
Ξανά πίσω και περιμένω,Κάποια στιγμή ανοίγει την πόρτα και βλέποντάς με μου λέει ...
- εσείς θέλετε χαρτί για όπλο ; με τίποτα .Δεν σας το δίνω.
Της εξηγώ ότι πρόκειται για ανανέωση αλλά μάταια .
- για να πάρετε τέτοιο χαρτί πρέπει να πάτε σε νοσοκομείο να σας εξετάσουν σε τρία ραντεβού και μετά θα το πάρετε.
- Δεν μου το δίνετε γιατί υπάρχει κάποια απόφαση τέτοια η εσείς προσωπικά δεν θέλετε να μου το δώσετε ;
- εγώ πρωσωπικά αρνούμαι να το δώσω με όσα έγιναν με την 17 Νοέμβρη και την χρυσή αυγή ......asking..asking..asking..asking..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Με το ζόρι κρατιέμαι για να μην της αποδείξω ότι όπως πάει θα με καταστήσει ψυχικά ανισόρροπο ,αφού ήμουνα έτοιμος να τη πιάσω από το λαιμό......hit.
Με μια ηρεμία που έσπαγε κόκαλά την ρωτάω ..¨ είστε ψυχίατρος η μήπως κάνω λάθος ;"
- Ναι είμαι αλλά δεν στο δίνω .
- Δεν είστε σε θέση να μου δώσετε μια βεβαίωση που να λέει ότι είμαι ψυχικά υγιής ; είναι η δουλειά σας και η αρμοδιότητά σας η όχι ;
- εεε ε ,,,μμμμμμμ ναι είμαι αλλά δεν σας δίνω για όπλο.
- Ωραία ,δώστε μου μια βεβαίωση και μη γράφετε για όπλο .Να γράψετε για κάθε νόμιμη χρήση .Της λέω.
- Εεεε,,,, μμμμ,,,,εεε καλά ,τέτοιο να σας δώσω .Εχετε πάρει ποτε΄ψυχοφάρμακα ;να μη μπαίνω τώρα στον ΑΜΚΑ σας να δω ......
Καταλαβαίνετε τι τράβηξα με την καρακάξα .Την καριόλα που τόπαιζε γιατρός τυπική αλλά στο σύστημα δεν έκανε τον κόπο να μπει να δει αν εχω πάρει ψυχοφάρμακα .
Τουλάχιστον το θέμα έληξε εκεί γιατί λίγο ακόμη θα την βούταγα ,θα μου δίναν και ψυχοφάρμακα και η ανανέωση δεν θα γινόταν ποτέ ..hit..smashfrak..hit..shoot..shoot..smashfrak..hit.
Αχαχαχα, το ελληνικό μπουρδέλο ζει και βασιλεύει! Αφού την πήρες πάλι καλά. Τι είπε ρε άτομο, σε λίγο θα μας πουν δεν στη δίνει γτ σκοτώνεις πουλάκια!
Άσχετο, αυτό είναι το υπ'αριθμόν 1000 μήνυμά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πιο όμορφη παρέα που έχω συναντήσει διαδικτυακά. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε εδώ να τα λέμε και να ξεδίνουμε!!!![]()
Καριόλα, απορώ πως δεν την έπιασες από τον λαιμό όπως γράφεις. Πέντε –δέκα καντήλια θα τα άκουγε από μένα…
και ομως εδω συνεβη κι αυτο.φιλος πηγε σε ψυχιατρο και αρνηθηκε να του δωσει χαρτι γιατι ηταν κυνηγοςΑχαχαχα, το ελληνικό μπουρδέλο ζει και βασιλεύει! Αφού την πήρες πάλι καλά. Τι είπε ρε άτομο, σε λίγο θα μας πουν δεν στη δίνει γτ σκοτώνεις πουλάκια!
Άσχετο, αυτό είναι το υπ'αριθμόν 1000 μήνυμά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πιο όμορφη παρέα που έχω συναντήσει διαδικτυακά. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε εδώ να τα λέμε και να ξεδίνουμε!!!![]()
.buy buy..shoot..shoot.και ομως εδω συνεβη κι αυτο.φιλος πηγε σε ψυχιατρο και αρνηθηκε να του δωσει χαρτι γιατι ηταν κυνηγος
Ζωλο πες οτι εισαι εγκληματικη φυσιογνωμια κ σε καταλαβαν κ ασε τα σαπια...![]()
Άρι για κιχλοκότσυφα και ορτύκια παστά έχω ακούσει, για μπεκατσίνια πρώτη φοράΖωλο πες οτι εισαι εγκληματικη φυσιογνωμια κ σε καταλαβαν κ ασε τα σαπια...
Το σπιτι εχει μυρισει κυμινο κ ρετσινα κ τα τελευταια μπεκατσινια κ τσιχλοκοτσυφα γινονται παστα για το τσιπουρο της παρεας στον Εβρο...![]()