Μάκης
Banned
γειά σου κε ΧρήστοΓουστάρω να βλέπω όλο και να μεγαλώνει η λίστα με τους on-line φίλους!
Καλησπέρα καρντάσια!
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
γειά σου κε ΧρήστοΓουστάρω να βλέπω όλο και να μεγαλώνει η λίστα με τους on-line φίλους!
Καλησπέρα καρντάσια!
να στείλεις και τον Τάσο ΠΣΚ στην Πρέβεζα γιατί εκεί δεν έχουμε ανταποκριτή![]()
τέλειαΑυτόν είχα να προτείνω για τις επόμενες μέρες και μετα στο καπάκι αναλαμβάνει και ο Γιάννης απο Καβάλα γιατί όπου ναναι έρχονται και τα F16.
να μαζευτούμε να πάτεΛοιπον Μάκη και Δημητρη κανονιστε να πάτε σε λίγες μερες για καμιά φασσα στα Τζουμέρκα και αφήστε τα πειράγματα
Θα φέρει και γούρι ο ένας στον άλλον και θα τις κάψετε![]()
Λοιπον Μάκη και Δημητρη κανονιστε να πάτε σε λίγες μερες για καμιά φασσα στα Τζουμέρκα και αφήστε τα πειράγματα
Θα φέρει και γούρι ο ένας στον άλλον και θα τις κάψετε![]()
καλό βράδυ
πάω να ξεκουράσω το χτικιάρικο Βοιωτικό κορμί μου![]()
καλό βράδυ
πάω να ξεκουράσω το χτικιάρικο Βοιωτικό κορμί μου![]()
Ωραία .Αυριο είσαι εσυ δυτικά και ο φίλος σου ο proctor Β.ανατολικά .ha ha ha.Εχω λιωσει στο γελιο!Εγω δεν μπορω σημερα το βραδυ,κατι εχω να κανω!!
Αν ειναι κανω το αυριανο σκοπετο.![]()
Καληνύχτα παίδες!
κλείνω γιατί μου σπασε τα νεύρα το internet μία έχει σήμα και μία όχι...
Καληνυχτίζω την παρέα απο το κρεβάτι του πόνου
Ωραία .Αυριο είσαι εσυ δυτικά και ο φίλος σου ο proctor Β.ανατολικά .ha ha ha.
Εντάξει Δημήτρη θα είμαι πανετοιμος και με προμήθειεςγια καμία λιγουρα.Απόψε επιφυλακή ο Χρήστος ,αύριο ο proctor στον Εβρο και μεθαύριο ο Γιάννης στην Κέρκυρα.
Καλησπέρα. ΒασίληΚαλησπέρα μάγκες!