Με ολα μπλεκονται αυτες... Δεν ξερω βεβαια αν ακολουθουν στη μεταναστευση η αν απλα ακολουθουν αλλα περιστεροειδη για καποια διαστημα αν τα σηκωσει καποιος απο τη βοσκη πχ καλαμποκια...
Αυτο που έχω προσέξει εδώ κ χρόνια είναι ότι τον Οκτώβρη στα ίδια μέρη που περνάν φασσες περνάνε κ δεκαοχτουρες σε μικρά κοπαδακια όπου μετακινούνται απο χωριό σε χωριό..Το παράξενο είναι τον Σεπτέμβρη η μέσα στο χειμώνα δεν περνάνε απο αυτά τα σημεία..Υπάρχει περίπτωση να μεταναστεύουν κ οι δεκαοχτουρες?(!!!!!!!!!!).smashfrak.Με ολα μπλεκονται αυτες... Δεν ξερω βεβαια αν ακολουθουν στη μεταναστευση η αν απλα ακολουθουν αλλα περιστεροειδη για καποια διαστημα αν τα σηκωσει καποιος απο τη βοσκη πχ καλαμποκια...
σ έχει κόψει η στέρησηΜια γρήγορη καλησπέρα στην παρέα, πάω για κοψίδια και μετά δουλειά.
.xm. με τρώω ο .....και έλεγα μήπως αύριο πήγαινα μια βόλτα προς τα δυτικά του νομού.Ετσι για τον καφέ και τον αέρα και ότι προκύψει.
Θυμάμαι πέρσι σαν αυτό το ΣΚ είχα πάει έτσι για βόλτα και τελικά πήρα τις δυο πρώτες της χρονιάς.Αφού πέρασε η ώρα και έκανα κατι δοκιμές στα τσοκ ANACONDA σκάνε απάνω μου δυο φάσσες και γω με άδειο όπλο τις κοίταγα........asking.
Είχα κι άλλες ωραίες συναντήσεις σ αυτό το μέρος.
Τελικά ποτέ δεν ξέρεις .
όχι μόνο θα το έκανε, θα τον έγραφε και η θηροφυλακή στον γυρισμό, στο τσακίρ κέφι μπορεί να τράβαγε και ένα διάστρεμμα, έτσι για να δέσει το γλυκό ...Μου ερχεται στο μυαλο ενας τυπος που θα μπορουσε να το κανει (και ) αυτο... ΔΕν ξερω μονο αν περνανε φασσοπεριστερα απο τα Τζουμερκα...
Καλησπέρα από Σαλόνικα!
Καλησπέρα από Σαλόνικα!
Χρήστο καλά να περνάς
όταν πάς Κομοτηνή θέλω να δείς αν έχει μαλακώσει το χώμα στο αεροδρόμιο