Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παίδες!
Πήγα ξανά στην σημαία και ζήτησα Κ-Δ-Τ-Τ και δεν μου απάντησε...Αρα τα μαζεύω και δρόμο?
Πατρίδα βάρα κανένα Μαίναλο γιατί μέχρι την Τρίτη εδώ θα αχνησουν μέχρι και τα απιδια μας .hair.
Καλησπέρα Άρχοντες

Πατρίδα βάρα κανένα Μαίναλο γιατί μέχρι την Τρίτη εδώ θα αχνησουν μέχρι και τα απιδια μας .hair.
Καλησπέρα Άρχοντες
2 μήνες σερί εδώ (Κύπρος )Ιούλιο -Αύγουστο με εξαίρεση 2-3 μέρες έχουμε στάνταρ το 40άρι + .
Ψηθήκαμε ,σιχαθήκαμε το καλοκαίρι φίλε .

Καλησπέρα Άρχοντες

Κι εγω αυριο θα παω να τα αχνίσω στις πέτρες .Εχω ακούσει οτι γίνονται καλά .
Θα φαω καλά ...... .sarcastic.

Κι εγω αυριο θα παω να τα αχνίσω στις πέτρες .Εχω ακούσει οτι γίνονται καλά .
Θα φαω καλά ...... .sarcastic.
Εμείς τα αχνιζουμε σε καθημερινή βάση στον Κηφισό οπότε από αχνιστα κοντεύουν να γίνουν ξεροτηγανα .my man.

Εμείς τα αχνιζουμε σε καθημερινή βάση στον Κηφισό οπότε από αχνιστα κοντεύουν να γίνουν ξεροτηγανα .my man.
Ε καλα στον Κηφισσό τα αχνιζω κι εγω καθε μέρα .Κατσε τώρα που θα γυρίσουν ολοι και θα φάμε καλό άχνισμα .Διαρκείας !

Καλησπέρα Άρχοντες
Είπα να πάω Κ-Δ 2 μερες να δω τους δικούς μου μιας κι έχω και την γιορτή μου και με κοιτάει ο αράπης με μισό μάτι ρε Πατρίδα.

Είπα να πάω Κ-Δ 2 μερες να δω τους δικούς μου μιας κι έχω και την γιορτή μου και με κοιτάει ο αράπης με μισό μάτι ρε Πατρίδα.
Παρε και αυτόν μαζί και μόλις περάσεις το Λεβίδι αμολησε τον να πάρει καθαρό αέρα
Έχει κάτι τυφεκιοφορους εκεί με τσιγκελωτα μουστάκια βουή του μαύρη

Status
Not open for further replies.
Back