Ναι αλλά θα βασιλέψει ώρες πριν ξημερώσει...Καλησπέρα. .έχει ένα φεγγάρι απόψε...
Ναι αλλά θα βασιλέψει ώρες πριν ξημερώσει...Καλησπέρα. .έχει ένα φεγγάρι απόψε...
Που?Δεν βλέπω κάτι... Πρέπει να είναι πίσω από καμιά μπουγάδα!!Καλησπέρα. .έχει ένα φεγγάρι απόψε...
Μίας και έχεις την γιορτή σού την Κυριακή πρέπει να πάς στους δικούς επιβάλλεται θα χαρούν. Πολύχρονος κιόλας προκαταβολικά.Είπα να πάω Κ-Δ 2 μερες να δω τους δικούς μου μιας κι έχω και την γιορτή μου και με κοιτάει ο αράπης με μισό μάτι ρε Πατρίδα.
Εξαρτάται τι βρακιά έχει η μπουγάδα. Μικρά η μεγάλαΠου?Δεν βλέπω κάτι... Πρέπει να είναι πίσω από καμιά μπουγάδα!!
Νάσαι καλά Γιάννη, ευχαριστώ!Μακάρι να τα καταφέρω.Μίας και έχεις την γιορτή σού την Κυριακή πρέπει να πάς στους δικούς επιβάλλεται θα χαρούν. Πολύχρονος κιόλας προκαταβολικά.
Δεν πειράζει ξεκινάμε και όταν δεν θα βλέπουμε σταματάμε.Ναι αλλά θα βασιλέψει ώρες πριν ξημερώσει...
Δεν πιάνει!....το περίμενα κάποτε και δεν ξεκίναγαν!... ξεκίνησαν όταν βασίλευε περίπου όταν χάραζε!!!Δεν πειράζει ξεκινάμε και όταν δεν θα βλέπουμε σταματάμε.
Αύριο φύγε από αλλού να μην σε δει..σε καντέμιασε..Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!!
πάλι ατουφεκιστος σήμερα...
Με είδε και ο γείτονας το πρωί και μου λέει:
Που πας μωρέ πρωί πρωί με τις παραλλαγές;;;
Που να πηγαίνω πρωί πρωί ρε φίλε με σκύλο,όπλο και σακίδιο...για χορτα;;;