Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα λεβέντες ...
Ξεσκίστηκε στην βροχή χθες το βράδυ , όχι τίποτα άλλο αλλά θα μουχλιάσει η μπουγάδα μου αν δεν την απλώσω και σήμερα .....και μετά ποιος ακούει την κυρά.vah..vah..sarcastic.

Καλημέρα, εχτές στις 03.00 έριχνε νερό με τα καντάρια.......πολυ μεγάλη ορμή το νερό, σηκώθηκα να τσεκάρω κι εγώ τα απλωμένα ρούχα, μη χάσω κανά σεμεδάκι και μου κόψει η σύζυγος τα εξοδόχαρτα .ha ha ha..ha ha ha.

Καλημέρα παρέα. Εγώ είδα το καιρό και δεν έβαλα πλυντήριο .sarcastic.

Θα μας φάει το σίδερο αυτές τις μέρες, να καλύψουμε το κενό !

Καλημερα σε ολους,
εξω ριχνει καρεκλες απο χθες οποτε κυνηγι γιοκ....no.
Καιγεται ο κωλος μου να στειλω ΦΠΑ και να τυπωσω μερικα ΕΝΦΙΑ μεχρι αυριο το μεσημερι κ δεν λειτουργει ουτε η σελιδα του υπουργειου....kkk.
Κ εχω κ το τηλεφωνο να χτυπα ασταματητα... "Βγηκε ο ΕΝΦΙΑ?" "οχι σε ολους βγαινει τμηματικα" "Α, ο δικος μου βγηκε?" .smashfrak.
"Δεν θα παω εστι κ αλλιως να πληρωσω αλλα να δω αν βγηκε"....hit.
Κ γιατι ρε καραγκιοζηδες του υπουργειου δεν βγαζετε τα εκκαθαριστικα ολα μαζι κ μας ταλαιπωρειτε ολους? Ανικανκοι!!!.fiurius.
Μια βδομαδα ψυχοθεραπειας θελω επειγωντος....goodboy.

Καλημέρα! Εδώ πάλι ξεσκίστηκε στη βροχή χθες από το μεσημέρι, και μου χάλασε τα σχέδια για μια τελευταία επίσκεψη στο σκοπευτήριο! Σταμάτησε κατά τις 4.00' αλλά έδειχνε ότι θα βρέξει κι άλλο, και το ματαίωσα. Τελικά ο κωλόκαιρος δεν ξανάβρεξε, και το μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά ήταν αργά! :(
Και μάλιστα είχα γεμίσει μερικά φυσέκια την Τρίτη το απόγευμα για αυτό το σκοπό,
20151020_195800.jpg

αφού το φυσέκι που μας "πασάρουν" εκεί το τελευταίο διάστημα (B&P Sporting & Compak), ενώ μέχρι πέρισυ ήταν και γ@μώ τα φυσέκια, φέτος η αλλαγή καψουλιού από 2000 σε 616 ... το γ@μησε - ή εμένα μου γ@μησε την ψυχολογία! - και δεν μπορώ να πετύχω πάνω από 12-13 δισκάκια!.kkk.
Δε με νοιάζει για τα φυσέκια που γέμισα, θα τα πάρω στο χωριό να τα ρίξω στις τσίχλες ;), αλλά το ότι ... δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω σκοπευτήριο φέτος, αφού όλη την άλλη εβδομάδα θα είμαι στο χωριό, μετά αλλάζει η ώρα και δεν θα προλαβαίνω, οπότε ... από το Μάρτη πάλι ... την υγειά μας νά 'χουμε ....buy buy.
.sarcastic.

Καλημερα σε ολους,
εξω ριχνει καρεκλες απο χθες οποτε κυνηγι γιοκ....no.
Καιγεται ο κωλος μου να στειλω ΦΠΑ και να τυπωσω μερικα ΕΝΦΙΑ μεχρι αυριο το μεσημερι κ δεν λειτουργει ουτε η σελιδα του υπουργειου....kkk.
Κ εχω κ το τηλεφωνο να χτυπα ασταματητα... "Βγηκε ο ΕΝΦΙΑ?" "οχι σε ολους βγαινει τμηματικα" "Α, ο δικος μου βγηκε?" .smashfrak.
"Δεν θα παω εστι κ αλλιως να πληρωσω αλλα να δω αν βγηκε"....hit.
Κ γιατι ρε καραγκιοζηδες του υπουργειου δεν βγαζετε τα εκκαθαριστικα ολα μαζι κ μας ταλαιπωρειτε ολους? Ανικανκοι!!!.fiurius.
Μια βδομαδα ψυχοθεραπειας θελω επειγωντος....goodboy.
Αρη αν τα έκανε όλα τέλεια το υπουργείο θα ζούσες σε άλλο κράτος και ο κακομοίρης που πρώτο γάμησε τα υπουργεία τους θα έπεφτε στην κατάθλιψη.

Status
Not open for further replies.
Back