Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mερααααα

Αρη μην αγχωνεσαι. Οταν σε ρωτανε, πες οτι βγαινει τμηματικα. Αν σε ξαναρωτησουν αν βγηκε ο δικος τους, πες οτι βγηκε το πανω τμημα της σελιδας, χωρις τα ποσα .sarcastic.

Και σε μενα δεν βγηκε ακομα, ετσι και αλλιως αυτον δεν μπορω να τον πληρωσω

Καλημερα σε ολους,
εξω ριχνει καρεκλες απο χθες οποτε κυνηγι γιοκ....no.
Καιγεται ο κωλος μου να στειλω ΦΠΑ και να τυπωσω μερικα ΕΝΦΙΑ μεχρι αυριο το μεσημερι κ δεν λειτουργει ουτε η σελιδα του υπουργειου....kkk.
Κ εχω κ το τηλεφωνο να χτυπα ασταματητα... "Βγηκε ο ΕΝΦΙΑ?" "οχι σε ολους βγαινει τμηματικα" "Α, ο δικος μου βγηκε?" .smashfrak.
"Δεν θα παω εστι κ αλλιως να πληρωσω αλλα να δω αν βγηκε"....hit.
Κ γιατι ρε καραγκιοζηδες του υπουργειου δεν βγαζετε τα εκκαθαριστικα ολα μαζι κ μας ταλαιπωρειτε ολους? Ανικανκοι!!!.fiurius.
Μια βδομαδα ψυχοθεραπειας θελω επειγωντος....goodboy.
Τα ίδια τράβηξα και εγώ Αρι εχθές το βράδυ, για τέσσερα ΕΝΦΙΑ μου πήρε πάνω από μια ώρα.
Το μονο καλό ήταν πριν λίγο, λόγο βροχής είμαστε μόνο δύο άτομα στην τράπεζα.!

Καλημέρα σε όλους! ''κλειστός'' ο καιρός εδώ πέρα και βρέχει με αστραπόβροντα, από χτες το βράδυ.
Για μπάσιμο λοιπόν ούτε σκέψη, έκτος αν μιλάμε για παπιά και χέλια.sarcastic.
Δεν πειράζει ας βρέξει καλά μιας και το πιάσε, να κρατήσουν τα χωράφια στον κάμπο λίγο νεράκι μπας και κάνουμε κάνα περπατητό για μπεκατσίνια, αν κοπούν οι καλαμποκιές βέβαια...
Καλημέρα! Εδώ πάλι ξεσκίστηκε στη βροχή χθες από το μεσημέρι, και μου χάλασε τα σχέδια για μια τελευταία επίσκεψη στο σκοπευτήριο! Σταμάτησε κατά τις 4.00' αλλά έδειχνε ότι θα βρέξει κι άλλο, και το ματαίωσα. Τελικά ο κωλόκαιρος δεν ξανάβρεξε, και το μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά ήταν αργά! :(
Και μάλιστα είχα γεμίσει μερικά φυσέκια την Τρίτη το απόγευμα για αυτό το σκοπό,
20151020_195800.jpg

αφού το φυσέκι που μας "πασάρουν" εκεί το τελευταίο διάστημα (B&P Sporting & Compak), ενώ μέχρι πέρισυ ήταν και γ@μώ τα φυσέκια, φέτος η αλλαγή καψουλιού από 2000 σε 616 ... το γ@μησε - ή εμένα μου γ@μησε την ψυχολογία! - και δεν μπορώ να πετύχω πάνω από 12-13 δισκάκια!.kkk.
Δε με νοιάζει για τα φυσέκια που γέμισα, θα τα πάρω στο χωριό να τα ρίξω στις τσίχλες ;), αλλά το ότι ... δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω σκοπευτήριο φέτος, αφού όλη την άλλη εβδομάδα θα είμαι στο χωριό, μετά αλλάζει η ώρα και δεν θα προλαβαίνω, οπότε ... από το Μάρτη πάλι ... την υγειά μας νά 'χουμε ....buy buy.
.sarcastic.
Στέλιο Ισπανίδα βλέπω στο τραπέζι και βύσμα Z2M 21 χιλ. της ΒΡ αν βλέπω καλά?
Στα γούστα μου είσαι... οι ισπανικές πυρίτιδες της σειράς PSB & CSB και οι πυρίτιδες της σειράς ΜΒ & F2 της ΒΡ τις θεωρώ κορυφαίες και είναι η αδυναμία μου, όπως και το συγκεκριμένο βύσμα...
Πολύ ωραίο ελαφρύ και προσεγμένο κλείσιμο .well done.

Last edited:
Στέλιο Ισπανίδα βλέπω στο τραπέζι και βύσμα Z2M 21 χιλ. της ΒΡ αν βλέπω καλά?
Στα γούστα μου είσαι... οι ισπανικές πυρίτιδες της σειράς PSB & CSB και οι πυρίτιδες της σειράς ΜΒ & F2 της ΒΡ της θεωρώ κορυφαίες και είναι η αδυναμία μου, όπως και το συγκεκριμένο βύσμα...
Πολύ ωραίο ελαφρύ και προσεγμένο κλείσιμο
Μια διόρθωση μόνο: Ζ2Μ 24 ... (στα 28 γρ. Νο.8 με CSB-5 - εντελώς συμπτωματικά η συνταγή μου είναι σχεδόν ίδια με το Sporting του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, που όσοι το δοκίμασαν έχουν να λένε τα καλύτερα!!!)
Στα υπόλοιπα Σπύρο πράγματι συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ!!! .shake hands.

Last edited:
Καλησπερίζω την παρέα.
Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα .Οι δρόμοι σε απελπιστική κατάσταση.Δυο ώρες στο αυτοκίνητο για 11χλμ.Νοιώθω πολύ τυχετός που ζω στην Αθήνα.:(

Καλησπερίζω την παρέα.
Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα .Οι δρόμοι σε απελπιστική κατάσταση.Δυο ώρες στο αυτοκίνητο για 11χλμ.Νοιώθω πολύ τυχετός που ζω στην Αθήνα.:(
Μια χαρά...
Κάνεις και την προπόνηση σου για τον Έβρο....sarcastic.

Η ταλαιπωρία σήμερα στους δρόμους ήταν απίστευτη.
Το ποτάμι όλη μέρα ήταν μποτιλιαρισμένο ( κατά τις 1 το μεσημέρι έριξε και ένα χαλάζι σε μέγεθος πέτρας) και η Αθηνων Κορίνθου μέχρι τον Ασπρόπυργο τελείως σταματημένη όλη μέρα.
Δυστυχώς σε κάποια σημεία της Αττικής έγιναν πάλι ζημιές :(

καλησπέρα σας
ταλαιπωρία μεγάλη από τη πρωτοφανή βροχή στο Μαραθώνα
σπίτια μαγαζιά πλημμύρισαν αυτοκίνητα παρασύρθηκαν
στην είσοδο(μοναδικη)του Μαραθώνα έφτασε το νερό 1 μέτρο και κόπηκε είσοδος έξοδος προς τον οικισμό
στο σπίτι μου στην αυλή το νερό ανέβηκε σε σημείο να μπαίνει στην αποθήκη με τον καυστήρα
ευτυχώς ήταν ο μικρός μου γιός εδώ και έβαλε 10 σακιά με άμμο που είχα κοντά εκεί
1 αντλία που δούλευε δεν προλάβαινε να βγάλει τα νερά
έφυγα απ τη δουλειά με 1 ακόμη αντλία και 25 μέτρα λάστιχο φ25
έφτασα στην αφετηρια του Μαραθωνίου δρόμου κι εκεί τα πάντα ήταν πλημμύρα και ΙΧ λεωφορεία φορτηγά εγκλωβισμένα και ακίνητα
φορτώθηκα λάστιχο κι αντλία στον ώμο και περπατώντας 1 χλμ μέσα στα νερά έφθασα σπίτι και με μεγάλη προσπάθεια με τον γιό μου συνδέσαμε την αντλία με καταρακτώδη βροχή και το νερό μέχρι το γόνατο
δοξάζω το Θεό που δεν είχα ζημιές στο σπίτι η κάτι άλλο
πολλά σπίτια και μαγαζιά έχουν πάθει ζημιές

κι εμένα έλειπαν όλοι από το σπίτι και τρέμω για το τι θα βρω όταν γυρίσω.
Το υπόγειο θα έχει γεμίσει σίγουρα με νερά.kkk.
Μάκη καλό κουράγιο στα μαζέματα, ευτυχώς το μικρό σχετικά το κακό.

• Like
Reactions: jnp
κι εμένα έλειπαν όλοι από το σπίτι και τρέμω για το τι θα βρω όταν γυρίσω.
Το υπόγειο θα έχει γεμίσει σίγουρα με νερά.kkk.
Μάκη καλό κουράγιο στα μαζέματα, ευτυχώς το μικρό σχετικά το κακό.
να σαι καλά φίλε εύχομαι το καλύτερο και σε σένα :)

Άσχημα πράγματα μαθαίνω από Αθήνα και κυρίως στη γειτονιά μου στο Μενίδι.
Εγώ είμαι στη Φλώρινα από χτες και παρά την βροχή κάναμε μια πολύ ωραία εκδρομή σήμερα στις Πρέσπες. Όμορφα μέρη, τα χρώματα του Νυμφαίου αυτή την εποχή είναι απίστευτα! Αν ήξερα και κάνα καρτέρι για αύριο θα έκλεινα τέλεια την εξόρμηση!

Status
Not open for further replies.
Back