Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας κυριοι από το χιονισμένο Μπρονξ.
Καλημέρα σύντροφοι .cofee.

Αααα θα είναι μια συγκινητική μέρα, τρέχα για μπεκάτσες αύριο Κωνσταντίνε!!!
Η καλύτερη φάση είναι να μην δουλεύεις και να είσαι με καμια γοργόνα ;)
Καλησπέρα σε ολους.

Αντε φιλαράκι ,η καλυτερή σου. Ξέρω οτι τρελαίνεσαι για χιόνι
.big smile.
Αστα φιλε ζωή του κουλουκιου.

Καλησπέρα το πρωί έχοντας άδεια και βλέποντας τον καιρό, αντί η διάθεσή μου να ανέβη, ψυχοπλακώθηκα! με έπιασε στερητικό ήθελα κυνήγι.
Μετά τον δεύτερο καφέ, αποφάσισα να πάρω το σκύλο και να πάω χωρίς τουφέκι σε ένα κοντινό βουνό και όχι γύρω από το χωριό, όπως τις προηγούμενες μέρες.
Σε βουνό καμιά ώρα απόσταση και εντός νομού, να δω τι παίζει.
Περπάτησα πολλά χιλιόμετρα και γύρισα πριν λίγο. Απόλυτη ερημιά δεν συνάντησα ούτε τσοπάνο !!!
Τουλάχιστον διαπίστωσα ότι οι μπεκάτσες έφυγαν και από τα ψηλότερα μέρη της περιοχής, βρήκα μόνο δύο, αντιθέτως οι τσίχλες ήταν αρκετές.
Αν με ρωτήσετε τώρα αν έφτιαξε η διάθεση μου, πραγματικά δεν ξέρω, γλυκόπικρη!!!

Καλησπέρα κυριοι. Μια δύσκολη μέρα στη δουλεια σήμερα και όποτε έβγαινα έξω για τσιγάρο εβλεπα την μουνταδα και την ομιχλη στο βουνό και σφιγγοταν η καρδιά μου. Αν ήταν τα πράγματα αλλιώς αμέσως μετά τη δουλειά καφεδάκι , σάντουιτς και βολίδα για τα ελατα και όλη η κούραση και η πίεση απο την δουλειά θα ήταν αμέσως παρελθόν. Μας έχουν μαμησει την ψυχή φέτος οι βρωμιάρηδες.

Να το απολαύσεις όπως σου αρέσει...
Ούτε να το βλέπω δεν θέλω Γιώργο .sarcastic. σε μια μεγαλούπολη είναι σκέτη ταλαιπωρία , ατυχήματα στους δρόμους , αμάξια σταματημένα στη μέση του δρόμου (εδώ βάζουν αλυσίδες μόνο τα λεωφορεία) οι αλατιέρες θα το παστώσουν μόνο αφού τελειώσει . Την επόμενη θα το παγώσει θα πατηθεί και θέλει προσοχή στο περπάτημα γιατί πάει το πατινάζ σύννεφο.

Ούτε να το βλέπω δεν θέλω Γιώργο .sarcastic. σε μια μεγαλούπολη είναι σκέτη ταλαιπωρία , ατυχήματα στους δρόμους , αμάξια σταματημένα στη μέση του δρόμου (εδώ βάζουν αλυσίδες μόνο τα λεωφορεία) οι αλατιέρες θα το παστώσουν μόνο αφού τελειώσει . Την επόμενη θα το παγώσει θα πατηθεί και θέλει προσοχή στο περπάτημα γιατί πάει το πατινάζ σύννεφο.
Να το ευχαριστηθείς μέσα!!!.... κρεβατόκαιρος λέγαμε κάποτε. .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back