65 ωρουλες με το Bronx zoo δεν την παλεύουν πολλοί πίστεψε μεΣαν την χηρα στο κρεβατι κανεις...
Σε αγαπάει ή τζάμπα πίνεις;Καλησπερα παιδες![]()
Αμα ησουν στο νησι τωρα για περδικες,θα κατεβαινες απο τα νταμαρια καθε 65 ωρες.65 ωρουλες με το Bronx zoo δεν την παλεύουν πολλοί πίστεψε με
Ακομα καλυτερο,εφερε 10 μπυρες για σβησιμο.Σε αγαπάει ή τζάμπα πίνεις;
Μου θύμισες το λαικόν άσμαΑκομα καλυτερο,εφερε 10 μπυρες για σβησιμο.
Τώρα φιλε σαρανταριζουμε σε κάνα μήνα θα βλέπω τους γκρεμούς και θα φεύγουν κρυες βραστές .Αμα ησουν στο νησι τωρα για περδικες,θα κατεβαινες απο τα νταμαρια καθε 65 ωρες.
Όχι Κωνσταντίνε μη το λες αυτό, όσοι φίλοι συνομήλικοι κυνηγούσαμε πέρδικες συνεχίζουμε ακόμα, με λίγο ποιο αργό περπάτημα ίσως, αλλά θα δεις αν δεν σταματήσεις θα είσαι μια χαρά...Τώρα φιλε σαρανταριζουμε σε κάνα μήνα θα βλέπω τους γκρεμούς και θα φεύγουν κρυες βραστές .
Και εγώ νόμιζα ότι έχει χαθεί ο έρωτας στις μέρες μαςΑκομα καλυτερο,εφερε 10 μπυρες για σβησιμο.
Πλάκα κάνω του Αλεξάνδρου Γιώργο είναι δυνατόν να πατήσεις Αγία χώματα και να μην ξαναγεννηθείς . Καθαρός αέρας θυμαρι θα σκάσω και τα ποιντερ με τα πάνω κάτωΌχι Κωνσταντίνε μη το λες αυτό, όσοι φίλοι συνομήλικοι κυνηγούσαμε πέρδικες συνεχίζουμε ακόμα, με λίγο ποιο αργό περπάτημα ίσως, αλλά θα δεις αν δεν σταματήσεις θα είσαι μια χαρά...
Κι εγώ που της ζήτησα, μου τις έφερε....στο κεφάλιΚαι εγώ νόμιζα ότι έχει χαθεί ο έρωτας στις μέρες μας![]()