Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προσπαθω να σκεφτω λογικα και θα καταληξω "τρελλος"........σχετικα με την απαγορευση του κυνηγιου.....

Πως να σκεφτεις λογικα με ολα αυτα που βλεπεις....ο κουλης στην παρνηθα με την παρεα του...απο αυτ/τα
και κυκλοφορια της πουτανας.....Το κακο ειναι οτι ειμαστε ανοργανωτοι.....ας κατεβαιναν 3000 κυνηγοι
με τα αυτ/τα τους στο κεντρο της Αθηνας για διαμαρτηρια....να δω τι θα εκανε ο κουλης...
Το λεω.....χωρις να θελω να θιξω ΚΑΝΕΝΑΝ συναδελφο.....το αναφαιρω απλα γιατι οντως δεν υπαρχει
οργανωση....Αφησαμε τις ''καρεκλες'' της ομοσπονδιας....να ''καθαρισει''.....ιδου τα αποτελεσματα....
Μην γκρινιαζουμε λοιπον!!!

Καλημέρα σε όλους?
Τι απέγιναν εκείνες οι πληροφορίες για άνοιγμα?
Τι απέγινα εκείνες οι επιστολές προς την επιτροπή λοιμοξιολόγων?
Κόλλησαν κορωνοιο και είναι στην εντατική μην φοβάσαι όμως τις προσέχει ο κουλης ο Χαρδαλιας και ο Χατζιδάκις

δε μπορεί κάποια στιγμή θα πετύχουν την ημερομηνία όσοι έχουν πληροφορίες
Κωστή αυτοί που έχουν τις πληροφορίες το πιθανότερο είναι ότι τις πιστεύουν γιατί είναι απελπισμένοι όπως όλοι μας και θέλουν να πιαστούν από κάπου τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω δεν μπορώ να πω ότι τους αδικώ και εγώ όταν ακούω ότι μπορεί να ανοίξει χαίρομαι απλά η χαρά μου κρατάει για ένα λεπτό μετά επιστρέφω στην πραγματικότητα

Καλημέρα σε όλους?
Τι απέγιναν εκείνες οι πληροφορίες για άνοιγμα?
Τι απέγινα εκείνες οι επιστολές προς την επιτροπή λοιμοξιολόγων?
Δεν ειναι θεμα επηστολον ουτε κορονοιου ...το πραγμα ειναι στημενο και μαληστα απο μεσα

Status
Not open for further replies.
Back