Μάχες σώμα με σώμα Αλέξη...
Και μόνο ο ρομποκοπ μπορεί να μπει στην μέση και να τις χωρίσει... Α και το νερό..
Αλλά πανε παραπερα κ συνεχίζουν τον αγώνα..
Αστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα..

Μάχες σώμα με σώμα Αλέξη...
Και μόνο ο ρομποκοπ μπορεί να μπει στην μέση και να τις χωρίσει... Α και το νερό..
Αλλά πανε παραπερα κ συνεχίζουν τον αγώνα..
Αστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα..
Σκληρο αγορι...ότι ποιό σπαστικό οι γατοκαβγάδες το βράδυ έχω πετάξει νερό μαζί με το ποτήρι
Αν τις έπιανα θα τις έσκιζα κιόλαςΣκληρο αγορι...
Βιτσιοζε...Αν τις έπιανα θα τις έσκιζα κιόλας![]()
Να σαι καλά ρε πατρίδα, αντευχομαι, Κυριακή θα σας πω πώς πήγε που ξανανοιγει το λιοτρίβι!Έτσι!!! Γκουρμέ λεμε και πάει αμάσητο κατω. Άντε να μας πεις πως πήγε αυτή η παρτιδα. Και του χρόνου να μην εχεις που να το βαλεις!
Εγώ να δεις κάτι μπουγελα που τους έχω κάνει.....ότι ποιό σπαστικό οι γατοκαβγάδες το βράδυ έχω πετάξει νερό μαζί με το ποτήρι
Αφήστε ρε τους γάτους και μην τους μαλωνετε. Τώρα είναι η εποχή που προσπαθούν να βγάλουν γκομενες και εσείς τους την χαλατε.Αν τις έπιανα θα τις έσκιζα κιόλας![]()
Οι στριγκλιες που βγάζουν ναι.. Όπως κ ο θόρυβος αν τσακώνονται στα κεραμίδια....ότι ποιό σπαστικό οι γατοκαβγάδες το βράδυ έχω πετάξει νερό μαζί με το ποτήρι
Θα σε καταγγείλω στον ιατρικό συλλογο. .Εγώ να δεις κάτι μπουγελα που τους έχω κάνει.....
Όταν ήμουν στο δημοτικό δε τις άφηνα σε ησυχία με το Airsoft το πανηγυριωτικο![]()
Μετά από σχεδόν δύο μήνες καραντινα και με μηδέν κυνηγια στο ενεργητικό μου για φέτος είμαι έτοιμος να βγω έξω και να κυνηγάω τους καγκουρες που περνάνε με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα με τα μπουρια στις γάτες θα κολλήσω ;Αφήστε ρε τους γάτους και μην τους μαλωνετε. Τώρα είναι η εποχή που προσπαθούν να βγάλουν γκομενες και εσείς τους την χαλατε.
Άστα να πάνε να κοιμάσαι μεσημέρι και να παιρνάνε με την 1η καρφωμένη στην ανηφόρα και να βαράνε κόφτες με μια εξάτμιση γεμάτη στραγάλια.......Μετά από σχεδόν δύο μήνες καραντινα και με μηδέν κυνηγια στο ενεργητικό μου για φέτος είμαι έτοιμος να βγω έξω και να κυνηγάω τους καγκουρες που περνάνε με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα με τα μπουρια στις γάτες θα κολλήσω ;
Δεν είμαι καλά λέμε ρεεεεεεε![]()
Εγω αφησα γραμμα οτι θα γυρησω 28/2....να μην με ψαχνουνΘα με ψάχνει η οικογένεια....
Είπαμε άμα και όταν από την αυγή μέχρι το σούρουπο non stop!Εγω αφησα γραμμα οτι θα γυρησω 28/2....να μην με ψαχνουν