Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάχες σώμα με σώμα Αλέξη...
Και μόνο ο ρομποκοπ μπορεί να μπει στην μέση και να τις χωρίσει... Α και το νερό..
Αλλά πανε παραπερα κ συνεχίζουν τον αγώνα..
Αστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα..

.hair. ότι ποιό σπαστικό οι γατοκαβγάδες το βράδυ έχω πετάξει νερό μαζί με το ποτήρι

Έτσι!!! Γκουρμέ λεμε και πάει αμάσητο κατω. Άντε να μας πεις πως πήγε αυτή η παρτιδα. Και του χρόνου να μην εχεις που να το βαλεις!
Να σαι καλά ρε πατρίδα, αντευχομαι, Κυριακή θα σας πω πώς πήγε που ξανανοιγει το λιοτρίβι!
.hair. ότι ποιό σπαστικό οι γατοκαβγάδες το βράδυ έχω πετάξει νερό μαζί με το ποτήρι
Εγώ να δεις κάτι μπουγελα που τους έχω κάνει.....
Όταν ήμουν στο δημοτικό δε τις άφηνα σε ησυχία με το Airsoft το πανηγυριωτικο .sarcastic.

Οι στριγκλιες που βγάζουν ναι.. Όπως κ ο θόρυβος αν τσακώνονται στα κεραμίδια....
Εγώ να δεις κάτι μπουγελα που τους έχω κάνει.....
Όταν ήμουν στο δημοτικό δε τις άφηνα σε ησυχία με το Airsoft το πανηγυριωτικο .sarcastic.
Θα σε καταγγείλω στον ιατρικό συλλογο. . .sarcastic. .sarcastic.

Αφήστε ρε τους γάτους και μην τους μαλωνετε. Τώρα είναι η εποχή που προσπαθούν να βγάλουν γκομενες και εσείς τους την χαλατε.
Μετά από σχεδόν δύο μήνες καραντινα και με μηδέν κυνηγια στο ενεργητικό μου για φέτος είμαι έτοιμος να βγω έξω και να κυνηγάω τους καγκουρες που περνάνε με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα με τα μπουρια στις γάτες θα κολλήσω ;
Δεν είμαι καλά λέμε ρεεεεεεε .hair.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες καραντινα και με μηδέν κυνηγια στο ενεργητικό μου για φέτος είμαι έτοιμος να βγω έξω και να κυνηγάω τους καγκουρες που περνάνε με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα με τα μπουρια στις γάτες θα κολλήσω ;
Δεν είμαι καλά λέμε ρεεεεεεε .hair.
Άστα να πάνε να κοιμάσαι μεσημέρι και να παιρνάνε με την 1η καρφωμένη στην ανηφόρα και να βαράνε κόφτες με μια εξάτμιση γεμάτη στραγάλια.......

Όταν πήγαινα δημοτικό ήταν στα φόρτε του ο μακαρίτης ο Οσάμα, ο μπιν Λάντεν ντε....
Μόνο καλάσνικοφ και με γεμιστήρα από κάτω, ζούσε ο παππούς και μου έπαιρνε το πιο καλό.
Επαναληπτικό, τραβούσες πίσω το κλείστρο και ξαναοπλιζε-γεμιζε τη δεύτερη.
Μέχρι που σαν παιδάκι κι εγώ, πήρα μια μέρα την εργαλειοθήκη και άρχισα να το λύνω"για να το καθαρίσω όπως ο μπαμπάς την καραμπίνα του" και μετά δεν ήξερα πως να το ξαναδεσω, τόσα ελατηριακα κλπ .sarcastic.
Και μετά είχα ένα πολύ ωραίο επίσης, με μοχλό όπλισης κάτω απ' την κάννη, το χάρισα μετά σε ένα γειτονακι μέχρι που το διέλυσε κι αυτό. .
Α ρε ωραία χρόνια, είχα γεμίσει το σπίτι μπίλιες.big smile. και μέσα στο παιδικό μας μυαλό, ανάλογα το χρώμα "έκοβε" και διαφορετικά κάθε μπίλια, κόκκινες, μαύρες, πράσινες, άσπρες....
Είχα πετύχει στο φτερό ψαρονι, εννοείται δεν έπαθε τπτ, απλά ήταν η πρώτη εν κινήσει επιτυχία που θυμάμαι.
Κι ένα δόλιο σπουργίτι την είχε ακούσει στερεοφωνικά.big smile.
Τα υπόλοιπα έφευγαν ζωντανά, μάλλον θα τανε Πενελη τα εργαλεία, δεν ήξερα τοτες από μάρκες!!!!

Ήταν πολυ τις μόδας τα ΒΒ gun οπως τα λέγαμε προς τα τέλη της δεκαετίας του 90..
Τα πρωτα εδώ πέρα τα έφεραν κάτι παιδια απο Αθήνα..
Μέσα στα "ψευτικα" κ κακής ποιοτητας κ κάτι δυνατά πιστολια που αν χτυπαγε η μπίλια σε σκληρό σημείο πχ τοίχο γινόταν θρυψαλα....
Θυμάμαι που τρυπαγε το πλαστικο καπάκι στις λάμπες τις δεη κ έσπαγε κ την λάμπα που ήταν από μέσα..
Είχαμε σπάσει και τις λαμπες απο έναν πολυελαιο σε ένα σπίτι που είχε την πορτα ανοιχτή.....

Status
Not open for further replies.
Back