Ποτέ ρε Λιακο???? Πες στον λαό τι ξέρεις. Με το νέο ετος????ΑΝΗΓΟΥΜΕ![]()
Μήν τα πετάς έτσι αυτά αδερφέ!!! Κράτα και μια πισινή.ΑΝΗΓΟΥΜΕ![]()
Ούτε εγώ εχω. Μπείτε ρε σεις και δειτε να μάθουμε και εμείς οι κοινωνικά αδικτυωτοι.Μαλλον εγηνε και αναρτηση στο fb εγω δεν εχω ας μπη καποιος να δει
Θα δεκτο μουτζες αν βγουν ψεματαΜήν τα πετάς έτσι αυτά αδερφέ!!! Κράτα και μια πισινή.
Κρατάω γερά ...Κράτα και μια πισινή.
Δεν έχει μουτζα. Μην φοβάσαι Ηλια!Θα δεκτο μουτζες αν βγουν ψεματα
Μόνο εξώφυλλο....Θα δεκτο μουτζες αν βγουν ψεματα
Μαλλον εγηνε και αναρτηση στο fb εγω δεν εχω ας μπη καποιος να δει
Αλλά την απόφαση θα την πάρει ο Χαρδαλιας και ο πρωθυπουργόςΥπέρ του άνοιγματος ψήφισαν 9
Κατά ψήφισαν 5
Λευκά 4
Η εισήγηση είναι θετική από τους γιατρούς αλλά την απόφαση θα την πάρει ο Χαρδαλιας και ο Πρωθυπουργός..! Ας περιμένουμε λίγο ακόμη πολλά έχουμε δει..!
Υ.Γ σχόλιο απο φβ.
Εάν αληθεύει αυτό τωρα θα δούμε αν όντως ο σεριφης ενεργεί βάση των εισηγήσεων των λοιμωξιολογων η μας δουλεύει ψιλό γαζι 2 μήνες και βγάζει όλα τα κομπλεξικα του συνδρομα.Υπέρ του άνοιγματος ψήφισαν 9
Κατά ψήφισαν 5
Λευκά 4
Η εισήγηση είναι θετική από τους γιατρούς αλλά την απόφαση θα την πάρει ο Χαρδαλιας και ο Πρωθυπουργός..! Ας περιμένουμε λίγο ακόμη πολλά έχουμε δει..!
Υ.Γ σχόλιο απο φβ.
Εγώ φοβάμαι αν επιτραπεί το κυνήγι μήπως παραιτηθεί ο διορισμένος βολεμένος Χαρδαλιας όπως έλεγαν οι πληροφορίες στις πρωινές ιχνηλασιεςΕάν αληθεύει αυτό τωρα θα δούμε αν όντως ο σεριφης ενεργεί βάση των εισηγήσεων των λοιμωξιολογων η μας δουλεύει ψιλό γαζι 2 μήνες και βγάζει όλα τα κομπλεξικα του συνδρομα.
Παρά πολύ σωστά! Αφορμή ψαχνουνε.Οι πληροφορίες είναι σωστές. Η επιτροπή μετά από μεγάλη μάχη, ψήφισε θετικά. Πιστεύω ότι αυτό θα αναγκάσει τους λαμβάνοντας τις τελικές αποφάσεις, να αλλάξουν ρότα. Μεγάλη προσοχή όμως. Όλα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Όχι συνωστισμοί, όχι παρέες στο βουνό και μετά τσίπουρα, γιατί την κάτσαμε την βάρκα. Όλοι να διαφυλάξουμε αυτό που ήρθε μετά από τεράστια προσπάθεια.