Καλημέρα σας κύριοι!
Συλλυπητήρια Ηλία να είσαι καλά να την θυμάσαι...Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Συλλυπητήρια Ηλία να ζήσετε και να την θυμόσαστεΚαλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Συλλυπητήρια Ηλία , να είστε γεροί να τη θυμάστε .Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Ηλία συλλυπητήρια.Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Τα συλληπητηρια μου!Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Συλλυπητηρια, να ζησετε να την θυμοσαστε Ηλια. Ας αναπαυτει εν ειρηνη.Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!