Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστω πολυ όλους παλικαρια! Είναι σπουδαίο να έχουν περασει άνθρωποι από αυτόν τον κόσμο που τους θυμασε και να εχεις μόνο καλές αναμνήσεις από αυτους!
Ηλία συλλυπητήρια φίλε,να ζήσετε να τη θυμάστε!

Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Ζωή σε σας Ηλία...

Καλησπερα στη παρεα! .cofee.
Καλημέρα παλικαρια! Αντε να ξεκουμπιστεί ο γαμωχρονος και να μην ξανάρθει άλλος τέτοιος! Μέσα σε όλα τα στραβά έχασα και την πολυαγαπημενη μου γιαγιά προχθες. Από την μια λυτρωση λόγω πολλων προβληματων υγείας από την άλλη δεν παυει να είναι μια πολυ σημαντική απώλεια!
Συλληπητήρια Ηλία, να είστε καλά να την θυμάστε!

Καλησπέρα παίδες.

Ηλία να είστε καλά να τη θυμάστε, συλλυπητήρια.

Καλήν εσπέραν άρχοντες...
Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε, εύχομαι να περάσετε κατά δύναμιν υπέροχα απόψε με τις οικογένειές σας!
Φάτε, πιείτε, βάλτε μουσική, χορέψτε...
Μη χάσουμε το κέφι μας σήμερα, ο νέος χρόνος να μας βρει εύθυμους και εύχομαι να μας επιστρέψει ό,τι καλό μας πήρε και να πάρει ό,τι κακό έφερε ο προηγούμενος...

Καλησπέρα στα ομορφόπαιδα.
@elias930i σε συλειπούμε για τη
γιαγιά/2η μάνα μας...να είσαι γερός κ να τη θυμάσαι!!

Στα ευχάριστα τώρα: Καλή πρωτοχρονιά να έχετε,με υγεία στα σπίτια σας κ εύχομαι το νέο έτος να είναι εντελώς διαφορετικό από την τελευταία 10ετία...καλά να περνάτε κ προσοχή στο δρόμο μετά τις 22:00....yelling..yelling.
@Bnllcrio κ εγώ Τecna & S4 ρίχνω την πρωτοχρονιά ρε...:p:p

20201231_220837.jpg

Στα ευχάριστα τώρα: Καλή πρωτοχρονιά να έχετε,με υγεία στα σπίτια σας κ εύχομαι το νέο έτος να είναι εντελώς διαφορετικό από την τελευταία 10ετία...καλά να περνάτε κ προσοχή στο δρόμο μετά τις 22:00....yelling..yelling.

View attachment 20967
Άμα ρίξεις όλο το κουτί από το σαλεπι δεξιά,θα γίνει η κάνη σαν ξοβεργα.

View attachment 20967
Χαχχα θα πάρει το κανόνι φωτιά!!!

Status
Not open for further replies.
Back