καλησπερα και καλο μηνα κυριοι
μπα πήγες Τζουμέρκα και το παίζεις αρχηγός;;;;;
στο κόβω εγώ τον βήχα![]()
φάε και κάτι μη μου σουρώσεις .goodboy..asking. Ρε φίλε ήπιες τίποτα ;.xm.ασεμε και δεν έχω όρεξη απόψε .Ηπια και 4 διπλά τσίπουρα .......
Τρώω φυστίκια .φάε και κάτι μη μου σουρώσεις .goodboy.
γαμώ την αγανάκτηση πάλι λάθος έκανεςΤρώω φυστίκια .
Φυσίγγια για την μέρα φυστίκια για το βράδυ.γαμώ την αγανάκτηση πάλι λάθος έκανες
φυσίγγια είπε ο Διονύσης όχι φυστίκια .buy.
1η μέρα και λάλησες;;;;;Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...
![]()
πικρά τα έξοδα γλυκός ο κόπος φίλεΚαλησπέρα στην παρέα και καλό μήνα. Επέστρεψα προ λίγου από το χωριό μετά από μια εβδομάδα άδειας. Έχασα τελείως την επαφή με το φόρουμ αφού δεν είχα ιντερνετ - με χίλια ζόρια κατάφερα να μπω για λίγο στις 26/10 το βράδυ, ίσα-ίσα για να ευχηθώ στους Δημήτρηδες!
Όσο για την άδεια... σκληρή δουλειά στις ελιές, καθάρισμα και στρώσιμο των διχτυών κλπ. ευτυχώς κατάφερα και τα τέλειωσα, παρόλο που ο καιρός συνεχώς μου πήγαινε κόντρα! Μου φύγανε και πάνω από 1000 € σε καινούρια δίχτυα και διάφορα άλλα "παρελκόμενα", και σε μεροκάματα ενός βοηθού (τα δικά μου και της μάνας μου δεν τα βάζω στο λογαριασμό)
![]()
Δεν πειραζει ΣτελιοΚαλησπέρα στην παρέα και καλό μήνα. Επέστρεψα προ λίγου από το χωριό μετά από μια εβδομάδα άδειας. Έχασα τελείως την επαφή με το φόρουμ αφού δεν είχα ιντερνετ - με χίλια ζόρια κατάφερα να μπω για λίγο στις 26/10 το βράδυ, ίσα-ίσα για να ευχηθώ στους Δημήτρηδες!
Όσο για την άδεια... σκληρή δουλειά στις ελιές, καθάρισμα και στρώσιμο των διχτυών κλπ. ευτυχώς κατάφερα και τα τέλειωσα, παρόλο που ο καιρός συνεχώς μου πήγαινε κόντρα! Μου φύγανε και πάνω από 1000 € σε καινούρια δίχτυα και διάφορα άλλα "παρελκόμενα", και σε μεροκάματα ενός βοηθού (τα δικά μου και της μάνας μου δεν τα βάζω στο λογαριασμό)
![]()
Είσαι ο καλύτερος του χωριού, με τετοιο αέρα σήμερα ήθελες άγκυρα στο καρτέρι σου.καλημέρα σας
ρεπό σήμερα και δεν κουνήθηκα
γύρισα πλευρό κι αποκοιμήθηκα![]()
θα πήγαινα Γιάννη πιο πολύ για τον σκύλο αλλά ήταν το 1ο βράδυ,απ όσα φυσούσε όλη την εβδομάδα,που ακουγόταν έντονα στο σπίτιΕίσαι ο καλύτερος του χωριού, με τετοιο αέρα σήμερα ήθελες άγκυρα στο καρτέρι σου.