Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαι κει καλα τα παω για τα δεδομενα μου, ας ειναι καλα τα ταχυρυθμα του σκοπευτηριου. :)
Έπρεπε να είναι υποχρεωτικό για 5-10 μαθήματα πριν την έκδοση της πρώτης άδειας και να έχει ο κάθε σύλλογος ένα φτηνό συμφωνημενο ποσο για ομάδες μέχρι 5 ατόμων με έναν προπονητή σκοποβολής.

Θα συμφωνησω, αν και το σχολιο μου παραπανω ειναι αυτοσαρκαστικο:)

Εχω δει διαφορα ομως, αυτο να λεγεται.

Θα συμφωνησω, αν και το σχολιο μου παραπανω ειναι αυτοσαρκαστικο:)

Εχω δει διαφορα ομως, αυτο να λεγεται.
Επειδή εγώ τυχαια ξεκίνησα σωστά, το γράφω πολύ σοβαρά.

Επειδή εγώ τυχαια ξεκίνησα σωστά, το γράφω πολύ σοβαρά.
Εδώ πρώτα παίρνεις οποιοδήποτε δίπλωμα ,άδεια κλπ, και μετά μαθαίνεις ότι μαθαίνεις.....
Δεν αλλάζει τίποτα εδώ Γιάννη.Εγω εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και παραδίνομαι.

Εδώ πρώτα παίρνεις οποιοδήποτε δίπλωμα ,άδεια κλπ, και μετά μαθαίνεις ότι μαθαίνεις.....
Δεν αλλάζει τίποτα εδώ Γιάννη.Εγω εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και παραδίνομαι.
Αφού μετά από πέντε χρόνια καταστροφής πρακτικά δεν άλλαξε τίποτα δεν υπάρχει ελπίδα.

Βικτορα αν με ρωταγε ένας δικός μου άνθρωπος τι να κάνει, θα του έλεγα να ρίχνει δύο πουλες σκητ και μια σπορτινγκ οποτε μπορεί και πηγαίνει στο σκοπευτηριο. Την σωστή επωμιση και τη σωστή προσκόπευση τις μαθαίνεις στο σκητ. Στο σπορτινγκ μετά χαλαρωνεις και διασκεδαζεις με άλλη ποικιλία τροχιων.

Last edited:
Καλησπέρα παλικάρια. Αυριο θα εχει καλη μερα και η νυχτα θα ειναι ξάστερη, δουλειά δεν εχει αύριο, οπότε αφηνω τον πιτσιρίκο σχολείο, παιρνω τη σεττερινα μου και έφυγα για βασίλισσες.
Woodcock.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back