Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωχ....ωχ.....επιστροφή πριν λίγο απο Μεσόγεια.Μαζί με τις δυό τσίχλες πήρα και τα αλέυριά μου και τώρα σκεφτομαι να κανω τσιχλόπιτα!!
Φεύγοντας πέρασα να καλημερίσω και το φιλαράκι μου τον μαρουλά τον βοιωτό.Ωχ....αχ...

Μεγάλη κουβέντα λεβέντες.....
Δεν θα είχα πρόβλημα κάποια στιγμή να το αναλύσουμε εκτενέστερα.
Ωστόσο η Ελλάδα δεν είναι και ούτε πρόκειται να είναι μέσα στους στόχους των φανατικών δολοφόνων .
Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα που παρόλο τα οικονομικά μας προβλήματα , έχουμε δεχθεί και έχουμε περιθάλψει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες μουσουλμάνους .
Οι Ελληνες (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι ειρηνικός και δεκτικός λαός και αυτό το γνωρίζουν όλοι .
Όμως όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες .....
Μην ξεχνάμε ότι οι Χριστιανοί Αμερικανοί μαζί με τους Γάλλους στο όνομα του Θεού κήρυξαν τον πόλεμο στο Ιράκ σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες παιδάκια , γυναίκες , γέρους.Αποδείχθηκε ότι ο συγκεκριμένος πόλεμος έγινε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για τα πετρέλαια , όλα τα υπόλοιπα ήταν δικαιολογίες.Θανατώθηκαν χιλιάδες αθώοι για το χρήμα.Παραδείγματα τέτοιων πολέμων άπειρα.....
Με λίγα λόγια , εκατομμύρια άμαχοι και αθώοι έχουν σκοτωθεί από τους πολέμους των Αμερικανών και των συμμάχων τους .Αυτοί που έμειναν ζωντανοί θα μισούν για πάντα αυτούς που σκότωσαν τον αδερφό τους , τον πατέρα τους , το παιδί τους.
Το μίσος των φανατικών τζιχαντιστών έχει το απαραίτητο άλλοθι για να γιγαντώνεται διαρκώς.

καλημερα κυριοι και καλο σ/κ.αργησα λιγο γιατι σημερα θα εχει βραδυνο συμποσιο το οποιο εκτος λοιπων κρεατικων θα συνοδευτει απο 40-50 κηχλιδαι 10-15 περιστερια και 2 αυτιαδων κι επηξα στην προετοιμασια.πιστευω αυριο μετα και την οινοποσια να ειμαι σε θεση να δειξω φωτ.ρεπορταζ .bbq..bbq..drunk..drunk.

Καλό μεσημέρι μάγκες! Τραγική η εποχή που ζούμε δυστυχώς, ελπίζω να καλυτερεύσουν τα πράγματα αν και δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι τέτοιο. Έπεσε καλοκαιράκι στη χώρα μας πάντως, ευελπιστώ σε αλλαγή του καιρού άμεσα!

καλημερα κυριοι και καλο σ/κ.αργησα λιγο γιατι σημερα θα εχει βραδυνο συμποσιο το οποιο εκτος λοιπων κρεατικων θα συνοδευτει απο 40-50 κηχλιδαι 10-15 περιστερια και 2 αυτιαδων κι επηξα στην προετοιμασια.πιστευω αυριο μετα και την οινοποσια να ειμαι σε θεση να δειξω φωτ.ρεπορταζ .bbq..bbq..drunk..drunk.
Οχι ρε γαμώτο ........και έλεγα να κατεβώ στην Κρήτη...

Ωχ....ωχ.....επιστροφή πριν λίγο απο Μεσόγεια.Μαζί με τις δυό τσίχλες πήρα και τα αλέυριά μου και τώρα σκεφτομαι να κανω τσιχλόπιτα!!
Φεύγοντας πέρασα να καλημερίσω και το φιλαράκι μου τον μαρουλά τον βοιωτό.Ωχ....αχ...
Φευγοντας απο τον φίλο μου τον μαρουλά σκέφτηκα ,αλλά καθυστερημένα, να πέρναγα απο τον Παυλο να παίξω ενα τζοκερ ,μπας και μου χαμογέλαγε.....

Καλό μεσημέρι σε όλους!
Από τη σημερινή βόλτα στο βουνό και ξαφνικά βρέθηκα σε μεγάλο δίλλημα ποιο να διαλέξω για να σας το στείλω για την επόμενη μάζωξή σας. (Πλάκα κάνω έτσι; ) .sarcastic. Τελικά αφού δεν αποφάσιζα, τα άφησα και έφυγα... .sarcastic.

Καθώς περπατούσα συνάντησα και ένα ΑΕΚάκι... :)

image hosting free

Καλό μεσημέρι σε όλους!
Από τη σημερινή βόλτα στο βουνό και ξαφνικά βρέθηκα σε μεγάλο δίλλημα ποιο να διαλέξω για να σας το στείλω για την επόμενη μάζωξή σας.
Αυτα τα ζωντανά φίλε ειναι μόνο για ορεκτικό της παρέας η για να χορτάσει κάποιος απο την ...Βοιωτία

καλησπέρα
το πρόγραμμα έχει τσιμπούσι στο Άνω Σούλι στο ξάδερφο
το μενού περιλαμβάνει λαγό στιφάδο που κτύπησε ο ξάδερφος και μοσχαροκεφαλή λαδόκολλα που κτύπησα εγώ .ha ha ha.
Κρυβε λογια Μακη για μοσχαρια κτλ γιατι υπαρχουν καποιοι που λενε για τα λεβεντοπαιδα τους Βοιωτούς.sarcastic.

Ξέρει κανείς κανένα καλό μέρος για πατσά εκτός από την βαρβάκειο?
Ξέρω αλλά δεν σου λέω!!!!

καλησπέρα
το πρόγραμμα έχει τσιμπούσι στο Άνω Σούλι στο ξάδερφο
Να περάσεις καλά αδερφέ!!!
Kαλησπερα στην ομορφη παρεα των .hunter.
Καλησπέρα Τζιμάκο:)

Status
Not open for further replies.
Back