άστους να λένε
κρεοπωλείο Σαραγούδας(αρβανίτης κι αυτός) Ραφήνα εγγύηση
Και γιατί δεν μου το ειπες ρε φούλη σήμερα που ήμουνα εκει να τον τεστάρω ;
άστους να λένε
κρεοπωλείο Σαραγούδας(αρβανίτης κι αυτός) Ραφήνα εγγύηση
Ξέρει κανείς κανένα καλό μέρος για πατσά εκτός από την βαρβάκειο?
Θα φάει καλά στα σίγουραΠριν τα ΚΤΕΛ στον παράδρομο στον όροφο .....
Καλησπερα μητσαρα!!Kαλησπερα στην ομορφη παρεα των![]()
Θα φάει καλά στα σίγουρα![]()
Μοσχαροκεφαλη λαδοκολλα .xm.καλησπέρα
το πρόγραμμα έχει τσιμπούσι στο Άνω Σούλι στο ξάδερφο
το μενού περιλαμβάνει λαγό στιφάδο που κτύπησε ο ξάδερφος και μοσχαροκεφαλή λαδόκολλα που κτύπησα εγώ .ha ha ha.
Δεν πας για ραφτινγκ στον Άραχθο καλύτερα ;Στα κυνηγετικά τώρα, έτσι όπως πάει ο Νοέμβρης, ζέστη και ομίχλη (μας έχει φάει η μούχλα κάθε μέρα) δεν ξέρω για που να τραβήξω αύριο...
Οι φάσσες, όσες μπήκαν σκορπίσανε στους πέντε ανέμους, άντε να τις βρείς...
Οι μπεκάτσες, έχουν χωθεί εκεί που δε πιάνει ήλιος και άντε να τις ξετρυπώσεις...
Τα κιχλοκότσυφα, μέσα στους λόγγους δε λένε να βγούν....
Ο κάμπος ''τσιμέντο'', από την αναβροχιά μόνο για μπεκατσίνια δε κάνει...
Ρε, μήπως να το γυρίσω στα γουρούνια μπας και ρίξω και γω καμιά ντουφεκιά![]()
.xm.Δεν είναι κακή ιδέα...Δεν πας για ραφτινγκ στον Άραχθο καλύτερα ;
.xm.Δεν είναι κακή ιδέα...
Αραχτός στην ταβέρνα να απολαμβάνω αυτούς που κάνουν ράφτινγκ![]()
Αν πάς και σου' ρθει η τσίκνα, σου έρχεται αμέσως στο μυαλό.asking.Ρε Σπύρο ,ομολογώ πως αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί...![]()
μη μου λες τέτοια τώρα .........Αν πάς και σου' ρθει η τσίκνα, σου έρχεται αμέσως στο μυαλό![]()
Η ομορφιά του φαραγγιού είναι απίστευτη...Δεν πας για ραφτινγκ στον Άραχθο καλύτερα ;
Όντως Στέφανε.Ξεφεύγει απο τα όρια του ράφτινγκ.Η διαδρομή μεσα στο φαράγγι ,οι καταρράκτες και τα νερά που τρέχουν απο παντού σε συνδυασμό με τόσα άλλα κάνουν την διαδρομή ανεπανάληπτηΗ ομορφιά του φαραγγιού είναι απίστευτη...
σ' ωραίος!!!!μη μου λες τέτοια τώρα .........
Κάποιος πρέπει να κρατάει και το τραπέζι, ρε παιδιά...Και φυσικά όταν βγεις απο το Φαράγγι ,βρίσκεις τον Σπύρο διπλα στις σούβλες ....
![]()