Τι καλο τρώμε σήμερα ;Καλό μεσημέρι σε όλους
Τι καλο τρώμε σήμερα ;Καλό μεσημέρι σε όλους
Γιουβέτσι με χτικιασμένο ποντίκι βοδινού Ελικώνα.Κοκκινιστό από μοσχαράκι του ξαδέρφου μου (αν θυμάσαι κρεοπώλης με δικά του ζώα ελευθέρας βοσκής) με ρυζάκι!
Εσύ;
Χοντροκομμενες μπριζόλες από χοιρινό σβέρκο με πατάτες στη γάστρα.Τι καλο τρώμε σήμερα ;
το άλλο απ τ Άγραφα πότε θα το φάς ρε ξεφτίλα ψεύτηΓιουβέτσι με χτικιασμένο ποντίκι βοδινού Ελικώνα.
Ο χαρακτηρισμός σηκώνει τσαμπουκά.Θα πάρω τηλέφωνο τον Μαρινάκη να σου στείλει δυό " ντουλάπες " να σε συγυρίσουν.μακαρόνια ροσμπίφ
το άλλο απ τ Άγραφα πότε θα το φάς ρε ξεφτίλα ψεύτη![]()
αντιλαβού ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεταιΟ χαρακτηρισμός σηκώνει τσαμπουκά.Θα πάρω τηλέφωνο τον Μαρινάκη να σου στείλει δυό " ντουλάπες " να σε συγυρίσουν.
Το Αγραφιώτικο θα το φάω άλλη μέρα .Αντιλαβού ;
![]()
Καλησπέρα στην παρέα.Τι καλο τρώμε σήμερα ;
Αυριο θα δου ξηγήσω τ'όνειρο.αντιλαβού ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται
θες και τσαμπουκά τρομάρα σου
να έρθεις μαζί με τις ντουλάπες να σε περάσω συρτάρια .smashfrak.
πάω να ξαπλώσω 1 ώρα,μαλώνουμε πάλι τ απόγευμαΑυριο θα δου ξηγήσω τ'όνειρο.
Εγώ πίνω έναν ζεστό Nes cafe gold ακούγοντας τον αέρα να λησομανάει.Καλησπέρα συντρόφια. .
Φραπέ εχει τωρα το πρόγραμμα και μια kit kat![]()
Εγω ακουω την θαλασσα.Αρκετα μποφορια..Εγώ πίνω έναν ζεστό Nes cafe gold ακούγοντας τον αέρα να λησομανάει.
Εμείς εδώ καλμα και λιακαδα.Εγώ πίνω έναν ζεστό Nes cafe gold ακούγοντας τον αέρα να λησομανάει.
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ Τσοχατζόπουλε κατσε στα αυγά σου .... ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΚαλησπέρα ρεμάλια ,
34 χρόνια βγάζω άδεια ανελλιπώς και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω βγει για κυνήγι 4 συνεχόμενα Σ/Κ.
Ας ελπίσουμε προσεχώς να αλλάξουν τα πράγματα![]()