Μιλάς για το φουντούκι με την πλούσια και προπάντων παχιά γεύση.καλησπέρα πίνω γαλλικό φίλτρου με γεύση φουντούκι Τζουμέρκων![]()
μιλάω για πολλά ,κοιμήθηκα 1μιση ώρα και θα σε πεθάνω απόψε .smashfrak.Μιλάς για το φουντούκι με την πλούσια και προπάντων παχιά γεύση.
![]()
Πρώτα ο Θεός θα λείπω το Σάββατο, αλλιώς έλεγα να ανέβω να συναντηθούμε. Βρέθηκα πριν λίγο καιρό στην παραλία στον Άγιο Σεραφείμ και μου φάνηκε ενδιαφέρον μέρος.Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Κανένα κυνηγετικό ενδιαφέρον στην περιοχή μου από τσίχλα- φάσσα. Το Σάββατο που μας έρχεται θα κατηφορίσω προς τα πλημμυρισμένα της Λαμίας για κανένα παπάκι.
Πρώτα ο Θεός θα λείπω το Σάββατο, αλλιώς έλεγα να ανέβω να συναντηθούμε. Βρέθηκα πριν λίγο καιρό στην παραλία στον Άγιο Σεραφείμ και μου φάνηκε ενδιαφέρον μέρος.
Εσύ εκει πήγαινες για να τα πιάσεις ; .banana.όλα τα πιάνεις αν πάς πιο αριστερά θα πιάσεις περισσότερα
παλιά μου λημέρια![]()
Όντως, όσο πιο αριστερά πήγαινα, τόσο πιο πολύ μου άρεσε αλλά δεν είχα πολύ χρόνο για μεγάλη εξερεύνηση.![]()
εγώ πήγαινα από Ανθηλη κι έκανα δεξιά στον Γιώργο λέω να πάει από αριστεράΕσύ εκει πήγαινες για να τα πιάσεις ; .banana.
Πρώτα ο Θεός θα λείπω το Σάββατο, αλλιώς έλεγα να ανέβω να συναντηθούμε. Βρέθηκα πριν λίγο καιρό στην παραλία στον Άγιο Σεραφείμ και μου φάνηκε ενδιαφέρον μέρος.
Με προλαβες. Για Ανθήλη λέω και εγω.εγώ πήγαινα από Ανθηλη κι έκανα δεξιά στον Γιώργο λέω να πάει από αριστερά![]()
Με προλαβες. Για Ανθήλη λέω και εγω.![]()
μια και το αναφέρετε να το ψάξετε γιατί από τότε που πήγαινα εγώ έχουν αλλάξει πολλά στην εικόνα του τόπου και έχει περισσοτερες απαγορεύσειςΚώστα το ξέρεις καθόλου το μέρος ή θα πας στα ψαχτά;
Κυριακή βράδυ είναι Μητσο μ , έχουμε και δουλειέςΠου λουφάξατε όλοι ;
;;;;
Σπύρο με πολύ κλεισμένο καιρό και σταθερή βροχή εχω κάνει φανταστικά κυνήγια.Αν τις πετύχεις ,θα τις ντουφεκάς ,θα σηκώνονται και σε λίγο θα ξανακάθονται.Ειδικά αν θελουν να φανε ειναι περίπτωση.Καλησπερίζω την παρέα!
Επιτέλους βροχές σήμερα...
Το πρωί κατά τις 06:30 που σηκώθηκα είχε βαριά συννεφιά αλλά και έναν αέρα που δεν το άφηνε να βρέξει.
Το τόλμησα να κάνω μια βόλτα στο χτεσινό μέρος, μπας και μου ''κάτσει'' και σήμερα και χουφτώσω καμιά φάσσα.
Για 1,5 ώρα που με άφησε, μια φάσσα μόνο πέρασε μακριά μου και αυτή πήγαινε σαν παλαβή μέσα στον αέρα. Στο τέλος πιάνει και μια καλή βροχή και ευτυχώς που ήταν ένα καλύβι από λαμαρίνα παραδίπλα και έτρεξακαι μπήκα μέσα.
Έκατσα καμιά ώρα να κόψει η δυνατή βροχή και την έκανα για σπίτι, γυρνώντας άκαπνος και σαν βρεγμένο γατί.
Και το αποκορύφωμα ήταν όταν με είδε η κόρη μου και μου είπε:
''καλά ρε μπαμπά, που πήγες με τέτοιον καιρό, δεν το ξέρεις ότι με τη βροχή τα πουλιά δεν βγαίνουν από τη φωλιά τους...''
Τι να της πεις μετά...