Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Κανένα κυνηγετικό ενδιαφέρον στην περιοχή μου από τσίχλα- φάσσα. Το Σάββατο που μας έρχεται θα κατηφορίσω προς τα πλημμυρισμένα της Λαμίας για κανένα παπάκι.
Πρώτα ο Θεός θα λείπω το Σάββατο, αλλιώς έλεγα να ανέβω να συναντηθούμε. Βρέθηκα πριν λίγο καιρό στην παραλία στον Άγιο Σεραφείμ και μου φάνηκε ενδιαφέρον μέρος.

Πρώτα ο Θεός θα λείπω το Σάββατο, αλλιώς έλεγα να ανέβω να συναντηθούμε. Βρέθηκα πριν λίγο καιρό στην παραλία στον Άγιο Σεραφείμ και μου φάνηκε ενδιαφέρον μέρος.

όλα τα πιάνεις αν πάς πιο αριστερά θα πιάσεις περισσότερα
παλιά μου λημέρια
:)

Όντως, όσο πιο αριστερά πήγαινα, τόσο πιο πολύ μου άρεσε αλλά δεν είχα πολύ χρόνο για μεγάλη εξερεύνηση. :)

Με μεγάλη μου χαρά να βρεθούμε Γιώργο αν έχεις χρόνο. Εγώ προς Ανθήλη σκέφτομαι. Μου είπαν έχει αρκετές ρυζιες.

Με προλαβες. Για Ανθήλη λέω και εγω. :)
Κώστα το ξέρεις καθόλου το μέρος ή θα πας στα ψαχτά;
μια και το αναφέρετε να το ψάξετε γιατί από τότε που πήγαινα εγώ έχουν αλλάξει πολλά στην εικόνα του τόπου και έχει περισσοτερες απαγορεύσεις

Δεν το ξέρω Γιώργο. Ελπίζω να έρθει μαζί ένας φίλος του πατέρα μου να μου τα δείξει όλα τα μέρη εκεί που τα ξέρει καλα.

Καλησπερίζω την παρέα!
Επιτέλους βροχές σήμερα...
Το πρωί κατά τις 06:30 που σηκώθηκα είχε βαριά συννεφιά αλλά και έναν αέρα που δεν το άφηνε να βρέξει.
Το τόλμησα να κάνω μια βόλτα στο χτεσινό μέρος, μπας και μου ''κάτσει'' και σήμερα και χουφτώσω καμιά φάσσα.
Για 1,5 ώρα που με άφησε, μια φάσσα μόνο πέρασε μακριά μου και αυτή πήγαινε σαν παλαβή μέσα στον αέρα. Στο τέλος πιάνει και μια καλή βροχή και ευτυχώς που ήταν ένα καλύβι από λαμαρίνα παραδίπλα και έτρεξα weather1και μπήκα μέσα.
Έκατσα καμιά ώρα να κόψει η δυνατή βροχή και την έκανα για σπίτι, γυρνώντας άκαπνος και σαν βρεγμένο γατί.
Και το αποκορύφωμα ήταν όταν με είδε η κόρη μου και μου είπε:
''καλά ρε μπαμπά, που πήγες με τέτοιον καιρό, δεν το ξέρεις ότι με τη βροχή τα πουλιά δεν βγαίνουν από τη φωλιά τους...''.sarcastic.
Τι να της πεις μετά...

Καλησπερίζω την παρέα!
Επιτέλους βροχές σήμερα...
Το πρωί κατά τις 06:30 που σηκώθηκα είχε βαριά συννεφιά αλλά και έναν αέρα που δεν το άφηνε να βρέξει.
Το τόλμησα να κάνω μια βόλτα στο χτεσινό μέρος, μπας και μου ''κάτσει'' και σήμερα και χουφτώσω καμιά φάσσα.
Για 1,5 ώρα που με άφησε, μια φάσσα μόνο πέρασε μακριά μου και αυτή πήγαινε σαν παλαβή μέσα στον αέρα. Στο τέλος πιάνει και μια καλή βροχή και ευτυχώς που ήταν ένα καλύβι από λαμαρίνα παραδίπλα και έτρεξα weather1και μπήκα μέσα.
Έκατσα καμιά ώρα να κόψει η δυνατή βροχή και την έκανα για σπίτι, γυρνώντας άκαπνος και σαν βρεγμένο γατί.
Και το αποκορύφωμα ήταν όταν με είδε η κόρη μου και μου είπε:
''καλά ρε μπαμπά, που πήγες με τέτοιον καιρό, δεν το ξέρεις ότι με τη βροχή τα πουλιά δεν βγαίνουν από τη φωλιά τους...''.sarcastic.
Τι να της πεις μετά...
Σπύρο με πολύ κλεισμένο καιρό και σταθερή βροχή εχω κάνει φανταστικά κυνήγια.Αν τις πετύχεις ,θα τις ντουφεκάς ,θα σηκώνονται και σε λίγο θα ξανακάθονται.Ειδικά αν θελουν να φανε ειναι περίπτωση.

Status
Not open for further replies.
Back