Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα. Κωστή περαστικά.
Πριν από λίγο γύρισα από το σκοπευτήριο, μπορεί ο καιρός να μην είναι κατάλληλος για κυνήγι, αλλά για σκοπευτήριο ήταν τέλειος! :)
Είπα να δοκιμάσω στα δισκάκια τα Lambro Tordo 30 που πήρα την περασμένη εβδομάδα, γιατί ... στις λίγες τσίχλες που τουφέκισα το Σάββατο δεν έβγαλα συμπέρασμα (... αφού έριχνα στο γάμο του καραγκιόζη!!!) .yel.
Πραγματικά τα φυσίγγια αυτά απόψε μου άφησαν άριστες εντυπώσεις. Κοντά, μακριά, ψηλά, χαμηλά, παντού μια χαρά! .well done.
Γιατί ρε γαμώτο να μην έχω τέτοια ποσοστά ευστοχίας και στις τσίχλες... :( :D
καλησπερα σε ολους.κωστη περαστικα κι απο εμενα και να σου πω την αληθεια και μενα για μηνισκος μου κανει.στελιο σας το ειπα απο περυσι για τα tordo που τα επαιξα σχεδον ολη τη χρονια.παιζουνε σε ολες σχεδον τις καιρικες συνθηκες και δεν εχουνε προβλημα στις αποστασεις.κακως φετος ξαναπηρα ariston.στα μεσα δεκεμβρη λεω να τσιμπησω 1 κιβωτιακι.σημερα πηρα 8 κουτακια.απο του χρονου ομως μαλλον μονο tordo 30

Καλησπέρα και καλή βδομάδα σε όλη την παρέα!
Ααααχ αυτός ο καιρός… έβρεξε για 10 λεπτά λάσπη μόνο και μόνο για να λασπώσει μπαλκόνια, βεράντες και αυτοκίνητα.
Χθες έπλυνα το μπαλκόνι και τα κάγκελα..kkk.

Μετά από 1 χρόνο με πόνο στο δεξί γόνατο πήρα την απόφαση και έκλεισα ραντεβού να το δει γιατρός αύριο το απόγευμα. Δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό, ο πόνος δεν είναι οξύς. Είναι μια ενόχληση που με πιάνει κατά διαστήματα και συνήθως απ ότι προκαλεί κραδασμούς όπως το τρέξιμο ή το ανεβοκατέβασμα σκάλας ή από ορθοστασία.. Για να δούμε…
Κώστα εύχομαι να είναι κάτι γρήγορα περαστικό!

Καλησπερα αρχοντες ;)
Κωστη περαστικα :)
Σημερα μετα απο 12 χρονια στην κατοχη μου αποχωριστικα την ρωσικη αρκουδα μου :(
Οι λογοι οικονομικοι τιποτα αλλο
δεν μπορουσα να συντηρησω 2 αυτοκινητα με αυτην την κατασταση :(
Περασα ωραιες στιγμες μαζι του και παρολο που καποιες φορες με κουραζε στο ταξιδι
στο κυνηγοτοπο μου εκανε ολα τα χατηρια
Ευτυχως επεσε σε χερια κυνηγου και νοικοκυρη οπως τον εκοψα
Μεγαλη πικρα οταν εχεις κατι σαν μπιμπελο και το αποχωριζεσαι ακομα και αν ειναι NIBA :(

Καλησπερα αρχοντες ;)
Σημερα μετα απο 12 χρονια στην κατοχη μου αποχωριστικα την ρωσικη αρκουδα μου :(
Περασα ωραιες στιγμες μαζι του και παρολο που καποιες φορες με κουραζε στο ταξιδι
Μεγαλη πικρα οταν εχεις κατι σαν μπιμπελο και το αποχωριζεσαι ακομα και αν ειναι NIBA :(
Κώστα δεν πειράζει ρε σίδερα είναι
καλά να σαι και να το αντικαταστήσεις
.well done.

Καλησπερα αρχοντες ;)

Σε νοιώθω ρε φίλε .Ομως και τι να κάνεις οταν δεν βγαίνει γαμώ την πουτάνα του.......

Καλησπερα αρχοντες ;)
Έτσι είναι Κώστα ακόμα και με τα άψυχα δενόμαστε καμιά φορά, λες και έχουν ψυχή και αυτά...
Την υγειά σου νά' χεις και να ξαναπάρεις σύντομα καινούριο...

Status
Not open for further replies.
Back