Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευτυχως επεσε σε χερια κυνηγου και νοικοκυρη οπως τον εκοψα
Το μόνο καλό Κώστα..
Τώρα για τα υπόλοιπα,δυστυχώς δεύτερο αμάξι είναι δύσκολο να κρατηθει αυτή είναι η αληθεια έτσι οπως μας καταντησαν.
Υγεία να έχουμε κ να ελπίζουμε σε κάτι καλυτερο..

Το μόνο καλό Κώστα..
Τώρα για τα υπόλοιπα,δυστυχώς δεύτερο αμάξι είναι δύσκολο να κρατηθει αυτή είναι η αληθεια έτσι οπως μας καταντησαν.
Υγεία να έχουμε κ να ελπίζουμε σε κάτι καλυτερο..

Ευτυχώς που φέτος μου μείωσαν τα τέλη .Απο 660 θα πληρώσω μόνο 690 !!
405 φόρος πολυτελούς διαβίωσης και 2χ220 ασφάλιστρα
Σύνολο 1535 για να κάθεται παρκαρισμένο.
Βλέπεις οταν τα αγοράζαμε , το γαμημένο κράτος δεν ήρθε να μας ρωτήσει πως δικαιολογείται η αγορά .Κατήργησε τεκμήρια και πόθεν έσχες και όλα τα λαμόγια αγόραζαν αυτοκίνητα τρελής αξίας.
Τώρα μας έκαναν όλους ένα.Στο ίδιο τσουβάλι και μεις αρκούμαστε να διαδηλώνουμε μόνο στα γήπεδα.........γαμώ το φελέκι μου βραδιάτικα .

Ευτυχώς που φέτος μου μείωσαν τα τέλη .Απο 660 θα πληρώσω μόνο 690 !!
405 φόρος πολυτελούς διαβίωσης και 2χ220 ασφάλιστρα
Σύνολο 1535 για να κάθεται παρκαρισμένο.
Βλέπεις οταν τα αγοράζαμε , το γαμημένο κράτος δεν ήρθε να μας ρωτήσει πως δικαιολογείται η αγορά .Κατήργησε τεκμήρια και πόθεν έσχες και όλα τα λαμόγια αγόραζαν αυτοκίνητα τρελής αξίας.
Τώρα μας έκαναν όλους ένα.Στο ίδιο τσουβάλι και μεις αρκούμαστε να διαδηλώνουμε μόνο στα γήπεδα.........γαμώ το φελέκι μου βραδιάτικα .
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ Δημητρη γιαυτό το έδωσα
Ήθελα 500 ευρώ για τέλη + 450 ευρώ για ασφάλειες μέχρι τέλος του χρονου βάλε και κανένα 300 για σερβίς σύνολο 1250 ευρώ μέχρι τέλος Δεκέμβρη για δυο αυτοκίνητα .smashfrak.
Οποτε πήρε η μπάλα αυτό
Το άλλο δεν πωλείται είναι παλιό το παντρεύτηκα
Εχεις δει κατι ντοκιμαντερ στο Αφγανιστάν με κάτι καραγκουνες χωρίς πόρτες βαμμένες σε τρια χρωματα ?
Σε λίγο όπως παει το θέμα με τέτοια θα κυκλοφοραμε .goodboy.
Κατα τα αλλά έφεραν και υβριδικά για να μην μολύνουν την ατμόσφαιρα
Τα φορολογησαν και αυτά όπως και τα πετρέλαια
Ζήτω η αναπτυξη και η ΕΕ

Αντε να πηγαίνω για ξάπλα μην αρχίσω πάλι τα μπινελίκια γιατί χθες άκουσα κάποιον μαλάκα της κυβέρνησης να λεει πως τα μέτρα που παίρνουν είναι για το καλό του λαού.
Τις ίδιες μαλακίες δηλαδή που έλεγαν και οι προηγούμενοι.Τότε γιατί κάναμε εκλογές ;
Πάω να ξαπλώσω για να φιλοσοφήσω πέριξ της ανυπέρβλητης μαλακίας που έχει αυτός ο λαός.
Καληνύχτα.

Καληνύχτα καλό ξημέρωμα ;)

2hxu0jo.jpg

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ Δημητρη γιαυτό το έδωσα
Ήθελα 500 ευρώ για τέλη + 450 ευρώ για ασφάλειες μέχρι τέλος του χρονου βάλε και κανένα 300 για σερβίς σύνολο 1250 ευρώ μέχρι τέλος Δεκέμβρη για δυο αυτοκίνητα .smashfrak.
Οποτε πήρε η μπάλα αυτό
Το άλλο δεν πωλείται είναι παλιό το παντρεύτηκα
Εχεις δει κατι ντοκιμαντερ στο Αφγανιστάν με κάτι καραγκουνες χωρίς πόρτες βαμμένες σε τρια χρωματα ?
Σε λίγο όπως παει το θέμα με τέτοια θα κυκλοφοραμε .goodboy.
Κατα τα αλλά έφεραν και υβριδικά για να μην μολύνουν την ατμόσφαιρα
Τα φορολογησαν και αυτά όπως και τα πετρέλαια
Ζήτω η αναπτυξη και η ΕΕ
920 τέλη και 440 φόρος πολυτελείας για ενα αυτοκίνητο απροσδιόριστης εμπορικής αξίας , πιθανόν κοντά στο μηδέν.
Φυσικά και θα ειχα καταθέσει πινακίδες αλλά πανω σε αυτό το αυτοκίνητο έμαθε να οδηγάει η κόρη μου , η οποία δεν δέχεται επουδενί να το στερηθεί.
Για να σιγουρευτεί ότι δεν θα παω να καταθέσω πινακίδες μου εχει μεταφέρει ήδη στον λογαριασμό μου το μερίδιο που της αναλογεί για τα τελη και τον φόρο πολυτελείας , οπότε το οικογενειακό συμβούλιο αποφασισε την διατήρηση του αυτοκινήτου και φέτος , για του χρονου βλέπουμε.

Μου εχει μεταφέρει ήδη στον λογαριασμό μου το μερίδιο που της αναλογεί για τα τελη και τον φόρο πολυτελείας , για να σιγουρευτεί ότι δεν θα παω να καταθέσω πινακίδες,
Διονύση αυτές είναι κινήσεις ματ σε μια διαπραγμάτευση! Μπράβο στην κόρη σου και να την χαίρεσαι! Πες της να κάνει κανένα μάθημα διαπραγμάτευσης και στον Τσακαλώτο... .sarcastic. Άκου εκεί "Ο Τσακαλώτος διαπραγματεύτηκε" .very happy.

Καλημέρα σας

Υ.Γ. Και εγώ 20€ περισσότερα από 300€ έγινε 320€ για το Honda που είναι 1800 του 2007....

,

Καλημέρα στην παρέα.
Χθες που ήμουν στο νοσοκομείο ήρθες ένας με τσιμπούρι στη πλάτη και το νοσοκομείο δεν είχε αιθέρα και έτρεχε ή γυναίκα του να φέρει από φαρμακείο έξω. Να μην πω για σεντόνια,μαξιλαροθήκες, χαρτί υγείας κλπ. Ζητησε η Θεια μου ένα χάπι για το πονοκέφαλο και ή νοσοκόμα της είπε πως είναι μετρημένα και δε ξέρουν πότε και αν θα τους στείλουν. Δεν έχει τέλος ή κατρακύλα αυτού του κράτους, ακόμα να πιάσουμε πάτο τελικά.

Last edited:
γιαννη καλημερα.πως παει ο αδερφος σου ρε φιλε?
Καλημέρα Ευριπίδη. Από την ουρολοιμωξη ξεμπερδεψαμε αλλά από τα νεφρά τώρα αρχίζουμε, θα ξεκινήσει αιμοκαθαρση, δε λειτουργούν και από αυτό ξεκίνησε ή λοίμωξη. Τι να κάνουμε θα το περάσουμε και αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Ευριπίδη. Υγεία σε όλους παιδιά.

ασε που αν ολα πανε καλα σε 3-4 χρονια αν ειμαστε καλα μπορει να τα λεμε κι απο κοντα γιατι η κορη η μεγαλη εχει βαλει στοχο να μπει στη σχολη μεταφραστων στο νησι σου τ ομορφο

Status
Not open for further replies.
Back