Το μόνο καλό Κώστα..Ευτυχως επεσε σε χερια κυνηγου και νοικοκυρη οπως τον εκοψα
Καληνύχτα Σπύρο.Καληνυχτίζω την παρέα!
Το μόνο καλό Κώστα..
Τώρα για τα υπόλοιπα,δυστυχώς δεύτερο αμάξι είναι δύσκολο να κρατηθει αυτή είναι η αληθεια έτσι οπως μας καταντησαν.
Υγεία να έχουμε κ να ελπίζουμε σε κάτι καλυτερο..
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ Δημητρη γιαυτό το έδωσαΕυτυχώς που φέτος μου μείωσαν τα τέλη .Απο 660 θα πληρώσω μόνο 690 !!
405 φόρος πολυτελούς διαβίωσης και 2χ220 ασφάλιστρα
Σύνολο 1535 για να κάθεται παρκαρισμένο.
Βλέπεις οταν τα αγοράζαμε , το γαμημένο κράτος δεν ήρθε να μας ρωτήσει πως δικαιολογείται η αγορά .Κατήργησε τεκμήρια και πόθεν έσχες και όλα τα λαμόγια αγόραζαν αυτοκίνητα τρελής αξίας.
Τώρα μας έκαναν όλους ένα.Στο ίδιο τσουβάλι και μεις αρκούμαστε να διαδηλώνουμε μόνο στα γήπεδα.........γαμώ το φελέκι μου βραδιάτικα .
920 τέλη και 440 φόρος πολυτελείας για ενα αυτοκίνητο απροσδιόριστης εμπορικής αξίας , πιθανόν κοντά στο μηδέν.Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ Δημητρη γιαυτό το έδωσα
Ήθελα 500 ευρώ για τέλη + 450 ευρώ για ασφάλειες μέχρι τέλος του χρονου βάλε και κανένα 300 για σερβίς σύνολο 1250 ευρώ μέχρι τέλος Δεκέμβρη για δυο αυτοκίνητα .smashfrak.
Οποτε πήρε η μπάλα αυτό
Το άλλο δεν πωλείται είναι παλιό το παντρεύτηκα
Εχεις δει κατι ντοκιμαντερ στο Αφγανιστάν με κάτι καραγκουνες χωρίς πόρτες βαμμένες σε τρια χρωματα ?
Σε λίγο όπως παει το θέμα με τέτοια θα κυκλοφοραμε .goodboy.
Κατα τα αλλά έφεραν και υβριδικά για να μην μολύνουν την ατμόσφαιρα
Τα φορολογησαν και αυτά όπως και τα πετρέλαια
Ζήτω η αναπτυξη και η ΕΕ
Διονύση αυτές είναι κινήσεις ματ σε μια διαπραγμάτευση! Μπράβο στην κόρη σου και να την χαίρεσαι! Πες της να κάνει κανένα μάθημα διαπραγμάτευσης και στον Τσακαλώτο...Μου εχει μεταφέρει ήδη στον λογαριασμό μου το μερίδιο που της αναλογεί για τα τελη και τον φόρο πολυτελείας , για να σιγουρευτεί ότι δεν θα παω να καταθέσω πινακίδες,
Καλημέρα Ευριπίδη. Από την ουρολοιμωξη ξεμπερδεψαμε αλλά από τα νεφρά τώρα αρχίζουμε, θα ξεκινήσει αιμοκαθαρση, δε λειτουργούν και από αυτό ξεκίνησε ή λοίμωξη. Τι να κάνουμε θα το περάσουμε και αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Ευριπίδη. Υγεία σε όλους παιδιά.γιαννη καλημερα.πως παει ο αδερφος σου ρε φιλε?