Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους.
Κώστα η αρθροσκόπηση δεν είναι το χειρουργείο που ξέρεις με τα νυστέρια, τις τομές και τα ράμματα. Ρώτα να μάθεις περισσότερα και να μην φοβάσαι, αν πρέπει να το διορθώσεις κάντο τώρα που είσαι μικρός. Αυτό που θέλει προσοχή και είναι ενοχλητικό μετά το "χειρουργίο" είναι η αποθεραπεία. Θέλει ένα εξάμηνο προσοχή για να ξεμπερδέψεις για όλη σου την ζωή.

... και αν είναι να το κάνεις θα σου πρότεινα να το κάνεις Μάρτιο ώστε να είσαι έτοιμος για την νέα κυνηγετική σεζόν...

Αύριο θα παραλάβω και εγώ την κυνηγετική άδεια,άργησα φέτος αλλά δεν με πειράζει,διότι έχω καλές πληροφορίες για μακρομύτες,οπότε και θα ετοιμαστώ για αναχώρηση 15 ημερών.
Και ένα χρήσιμο δωράκι για να έχω μαζεμένα όλα τα χαρτιά μου...:
20151125_131437_zpsprgu5ewh.jpg~original

Καλησπέρα σας. Εδώ σύμφωνα με τις προβλέψεις που υπήρχαν, από την περασμένη Κυριακή και καθημερινά θα είχαμε καταιγίδες αλλά ακόμη τίποτα... .ghe.

Καλησπέρα!
Κλειστός ο καιρός και βρέχει όλη μέρα.
Επιτέλους, μακάρι να το πάει όλη τη βδομάδα έτσι...
Φεύγοντας από τη δουλειά το μεσημέρι, είδα τα οργωμένα στον κάμπο να έχουν πιάσει νεράκι, να μπεί και κάνα μπεκατσινάκι να φχαριστηθούμε καμιά ''ζογκλερική'' ντουφεκιά...

Καλημέρα Ευριπίδη. Από την ουρολοιμωξη ξεμπερδεψαμε αλλά από τα νεφρά τώρα αρχίζουμε, θα ξεκινήσει αιμοκαθαρση, δε λειτουργούν και από αυτό ξεκίνησε ή λοίμωξη. Τι να κάνουμε θα το περάσουμε και αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Ευριπίδη. Υγεία σε όλους παιδιά.
Γιάννη, θα είναι κουραστική η διαδικασία της αιμοκάθαρση και για σένα αλλά πολύ περισσότερο για τον αδερφό σου, θέλει στήριξη μην τον πάρει από κάτω, καλό κουράγιο φίλε μου και στους δυο σας και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

καλημέρα σε όλους από Εβρο μέχρι Κρήτη κι από Ρόδο μέχρι Κεφαλλονιά :)
Ρε Μάκη, εμάς εδώ στη Βορειοδυτική Ελλάδα (Κέρκυρα-Γιάννενα) γιατί μας βγάζεις απ' έξω:(
Τι σου έταξε ο πονηρός Κεφαλλονίτης, Τάσος.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back