Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε Μάκη, εμάς εδώ στη Βορειοδυτική Ελλάδα (Κέρκυρα-Γιάννενα) γιατί μας βγάζεις απ' έξω:(
Τι σου έταξε ο πονηρός Κεφαλλονίτης, Τάσος.sarcastic.
Κέρκυρα Καλαμάτα Κάσος Κομοτηνή την αγάπη μου στους φίλους του φόρουμ και φίλους μου .love.

Καλησπέρα στην παρέα, χαμός στο βόλο από βροχή. Από Δευτέρα βλέπω θα έχουμε κρύο, άντε μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο κυνήγι. Προς το παρόν πάω να κάνω λίγο spinning με αδιάβροχα. :)

Τελικά όπως τα περίμενα με το γόνατο. Πήγα με την μαγνητική στο γιατρό και μου είπε πως είναι κάκωση έσω μηνίσκου. Για αρχή φυσικοθεραπείες και αν δεν φτιάξει βλέπουμε…
Τον ρώτησα για το βουνό και μου είπε πως πρέπει να το αποφύγω, αλλά επειδή με είδε κολλημένο και ξέρει ότι δεν θα το κάνω μου είπε αν πάω απλά να μην βιάζομαι στα ανεβοκατεβάσματα και μόνο αργό περπάτημα.

Καλησπέρα στην παρέα, χαμός στο βόλο από βροχή. Από Δευτέρα βλέπω θα έχουμε κρύο, άντε μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο κυνήγι. Προς το παρόν πάω να κάνω λίγο spinning με αδιάβροχα. :)

Τελικά όπως τα περίμενα με το γόνατο. Πήγα με την μαγνητική στο γιατρό και μου είπε πως είναι κάκωση έσω μηνίσκου. Για αρχή φυσικοθεραπείες και αν δεν φτιάξει βλέπουμε…
Τον ρώτησα για το βουνό και μου είπε πως πρέπει να το αποφύγω, αλλά επειδή με είδε κολλημένο και ξέρει ότι δεν θα το κάνω μου είπε αν πάω απλά να μην βιάζομαι στα ανεβοκατεβάσματα και μόνο αργό περπάτημα.

Κώστα από όσο κατάλαβα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Προσπάθησε ξαπλωμένος να γυμνάσεις με βαράκια τον τετρακέφαλο... Έτσι απέφυγα αρθροσκόπηση όταν έπαθα μερική ρήξη έξω μηνίσκου και μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού όταν έπαιζα ποδόσφαιρο... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να προσέχεις.

Κωστή πρόσεξε το είσαι νέος.....εγώ εγχείρηση μηνίσκου πριν 12 χρόνια και τώρα έχουν αρχίσει οι αρθρώσεις και διαμαρτύρονται θα μου πείς βέβαια είμαι και υπέρβαρος πολλά χρόνια τι να σου κάνουν τα στηρίγματα .sarcastic.

Κώστα από όσο κατάλαβα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Προσπάθησε ξαπλωμένος να γυμνάσεις με βαράκια τον τετρακέφαλο... Έτσι απέφυγα αρθροσκόπηση όταν έπαθα μερική ρήξη έξω μηνίσκου και μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού όταν έπαιζα ποδόσφαιρο... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να προσέχεις.

Έτσι είναι Χρήστο, δεν είναι τραγικά τα πράγματα απλά στο γιατρό φάνηκε περίεργο ότι η περιοχή εκεί τριγύρω στο γόνατο είναι αρκετά πρησμένη. Το ξέρω ότι βοηθάμε οι ασκήσεις τετρακέφαλου απλά μου είπε ότι πρέπει να τις αποφύγω μέχρι να φύγει τελείως το πρήξιμο.

Για να δούμε θα με πιάσει η όχι καμιά καταιγίδα στο spinning. Φόρεσα αδιάβροχα και την κάνω. Καλό βράδυ στην όμορφη παρέα. .well done.

Προσεξε το λίγο Κώστα μην επιδεινωθεί το πρόβλημα,
εξάλλου το αργό ψάξιμο είναι και αποδοτικότερο, δεν αφήνεις πουλιά πίσω.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back