Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο κείμενο ναι ,δεν αναφέρεται ποιος το συνέταξε ή η πηγή ,αλλά δεν ειναι και η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι παρόμοιο.

Όπως και να χει ,ειναι ευκαιρία για ψάξιμο και διερεύνηση για όποιον εχει ορεξη ,όσο ειναι δυνατόν βεβαίως βεβαίως ! .big smile.
Εδώ έχουμε πιο πρόσφατα λαμογια.....τον λόρδο θα πάμε να ψάξουμε ....shake hands.

Καλησπέρα παλικαριά. Επιτέλους τέλος για σημερα. Μπλέξαμε με σφαξιματα και μέλισσες σήμερα για να μην τρέχουμε τις επόμενες μερες! @ PredatoZ Χρήστο 12,5 το πιο μικρό και 24 το μεγαλυτερο. Καλά τα πηγα, ε?????
Άριστα!!!

Γιάννη, θυμάμαι ανθρώπους κεντρώους που παραδέχονταν ότι τον πρώτο καιρό έβγαιναν αυθόρμητα και χειροκροτούσαν τον Παπαδόπουλο, τέτοια ήταν η αποστροφή του κόσμου για τους πολιτικούς και για όσα είχαν προηγηθεί. Στη μεταπολίτευση οι μυθοπλαστικοί μηχανισμοί της εξουσίας κατασκεύασαν το αφήγημα της παλλαικής αντίστασης. Δυστυχώς οι αριστεροί πλήρωσαν πάλι το μάρμαρο. Μου διηγόταν πρόσφατα γνωστός μου 94 χρόνων σήμερα και συμμαθητής του διαβόητου Θεοφιλογιαννάκου ότι ο ίδιος του ορκιζόταν και προκαλούσε όποιον ήθελε να τον διαψεύσει δημόσια πως δεν είχε ποτέ του βασανίσει άνθρωπο ' προσθέτοντας όμως ευθύς αμέσως.....μόνον κομμουνιστάς!

Γιάννη, θυμάμαι ανθρώπους κεντρώους που παραδέχονταν ότι τον πρώτο καιρό έβγαιναν αυθόρμητα και χειροκροτούσαν τον Παπαδόπουλο, τέτοια ήταν η αποστροφή του κόσμου για τους πολιτικούς και για όσα είχαν προηγηθεί. Στη μεταπολίτευση οι μυθοπλαστικοί μηχανισμοί της εξουσίας κατασκεύασαν το αφήγημα της παλλαικής αντίστασης. Δυστυχώς οι αριστεροί πλήρωσαν πάλι το μάρμαρο. Μου διηγόταν πρόσφατα γνωστός μου 94 χρόνων σήμερα και συμμαθητής του διαβόητου Θεοφιλογιαννάκου ότι ο ίδιος του ορκιζόταν και προκαλούσε όποιον ήθελε να τον διαψεύσει δημόσια πως δεν είχε ποτέ του βασανίσει άνθρωπο ' προσθέτοντας όμως ευθύς αμέσως.....μόνον κομμουνιστάς!
Φίλε μου Σπύρο, κατ' εμένα η επανάσταση αρχίζει αλλιώς...

Ο Ρουσσώ λέει πολλά, και δεν συμφωνώ με όλα ....

rousseau_1.JPG

rousseau_12.png

...όμως τώρα έρχονται εκλογές, και κατ' εμένα μια πολλή καλή αρχή θα ήταν ...και οι 300 έξω και να μην ξαναπατήσουν ποτέ. Νομίζω τότε θα καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο....Αλλιώς έχω υπογραμμίσει τι λέει ο Ρουσσώ και με αυτά συμφωνώ...λυπούμαι...αλλά συμφωνώ!

Υ.Γ...περάσανε και άλλες πολλές εκλογές και τα ίδια, ίσως για να ξυπνήσει ο Έλληνας θέλει 'κανα χαστούκι γερό, απ' αυτά που σπάνε χείλια, και ματώνουν...τότε ίσως...:(

Last edited:
Φίλε μου Σπύρο, κατ' εμένα η επανάσταση αρχίζει αλλιώς...

Ο Ρουσσώ λέει πολλά, και δεν συμφωνώ με όλα ....

View attachment 46983

...όμως τώρα έρχονται εκλογές, και κατ' εμένα μια πολλή καλή αρχή θα ήταν ...και οι 300 έξω και να μην ξαναπατήσουν ποτέ. Νομίζω τότε θα καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο....Αλλιώς έχω υπογραμμίσει τι λέει ο Ρουσσώ και με αυτά συμφωνώ...λυπούμαι...αλλά συμφωνώ!
Γιάννη, σε παρακολουθώ, το 'χεις ξανανεβάσει, έχω καταλάβει τι λες, αλλά στο δια ταύτα σε χάνω. Έγραψα τη διαφωνία μου επιγραμματικά σαν αστείο λέγοντας έξω οι κόκκινοι- μέσα οι Πράσινοι ( Μπρρρρ! ) θέλοντας να δείξω ότι η αλλαγή δεν είναι αυτοσκοπός και πρέπει να' χουμε την αμυδρή τουλάχιστον πεποίθηση πως το καινούριο είναι καλύτερο από το παλιό.

Γιάννη, σε παρακολουθώ, το 'χεις ξανανεβάσει, έχω καταλάβει τι λες, αλλά στο δια ταύτα σε χάνω. Έγραψα τη διαφωνία μου επιγραμματικά σαν αστείο λέγοντας έξω οι κόκκινοι- μέσα οι Πράσινοι ( Μπρρρρ! ) θέλοντας να δείξω ότι η αλλαγή δεν είναι αυτοσκοπός και πρέπει να' χουμε την αμυδρή τουλάχιστον πεποίθηση πως το καινούριο είναι καλύτερο από το παλιό.
Εγω μαζι σου ειμαι και σωστα τα εγραψες , το δια ταυτα ειναι που δεν ειδαμε χαιρι μεταπολιτευτικα(καλα και αυτοι σκλαβωσανε την Κυπρο!) και μετα! Οι Πρασσινοι - Μπλε - Κοκκινοι ξεπουλανε την Ελλαδα παντου...ειδες προχθες ανεβασα τον συγχωρεμενο τον μπαμπα του σημερινου....στο βιντεο τα λεγε καθαρα!...θα τα εχουμε συμφωνησει ...θα παμε στο δικαστηριο και αυτοι 30% εμεις 70%.....Ο Σαχτουρης ξερεις τι θα ελεγε? ΦΕΥ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ!...βαλε αυτον το γειτονα στην αυλη σου και αν δεν τον δεις το βραδυ στο κρεβατι σου εγω να αυτοπυρποληθω!...για αυτο μιλισα για χαστουκι ...αν μας πιασει με τοσο οπιο που ρουφαμε καθε μερα!

Αυτα Σπυρο μου , Καλο Πρωι!:)

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back