Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.pray to God.Καλησπέρα παληκάρια , να ευχηθώ σε όλους καλή Λαμπρή , και καλή Ανάσταση σε εσάς , και όλες τίς οικογένειες , να περάσετε όλοι καλά , και όμορφα εύχομαι , με υγεία για όλο τόν κόσμο , πνευματική και ψυχική ανάσταση . Καπετάνιο μου ( Γιάννη ) σου εύχομαι καλή Ανάσταση , και με το καλό γρήγορα και πάλι κοντά στο σπίτι , καλή Ανάσταση σε όλους τους ξενιτεμένους ,.pray to God.

Αφου ρε παιδια οδηγανε με ενα χερι και χωρις ματια......στο αλλο χερι το κινητο.....
Νεύρα φίλε μου, πολλά νεύρα....
Σαν τους τρελούς... να προσπερασουν πάνω στη στροφή, να μπουν σφήνα, να μην αφησουν πρωτεραιοτητα..
Ουτε τη ζωή τους σέβονται ουτε των παιδιών που έχουν μαζί τους, ούτε φυσικά των αλλων....

Καλησπέρα σας από την όμορφη Χαλκίδα με όμορφη παρέα.Πανικός, και είδα που λέτε για οδήγηση πόσα τρακαρισμένα είδα και σε ένα στενό ζωντανά μόνος τους μες το ίσωμα στον τοίχο...Πως δεν ήταν κανένας πεζός εκείνη την ώρα..

.pray to God.Καλησπέρα παληκάρια , να ευχηθώ σε όλους καλή Λαμπρή , και καλή Ανάσταση σε εσάς , και όλες τίς οικογένειες , να περάσετε όλοι καλά , και όμορφα εύχομαι , με υγεία για όλο τόν κόσμο , πνευματική και ψυχική ανάσταση . Καπετάνιο μου ( Γιάννη ) σου εύχομαι καλή Ανάσταση , και με το καλό γρήγορα και πάλι κοντά στο σπίτι , καλή Ανάσταση σε όλους τους ξενιτεμένους ,.pray to God.
Αμήν! Καλή Ανάσταση σ' όλους!:)

Status
Not open for further replies.
Back