D dionisis 4 Δεκεμβρίου 2015 #14.828 Καλημέρα μάγκες μου , να περάσετε όμορφα!!!!! Εγώ πάντως την Κυριακή θα πίνω ούζα σε καμιά παραλία
giannis corfu 4 Δεκεμβρίου 2015 #14.831 Καλημέρα στην παρέα. Κάθησα λίγο για ξεκούραση γιατί έκλεισα ήδη 3:30 ώρες περπάτημα και είπα να καλημερίσω την παρέα. Αλλαζω μέρος για κάνα δυωρο ακόμα, τα υπόλοιπα στο ποστ της βασιλισσας. Καλά να περνάτε.
Καλημέρα στην παρέα. Κάθησα λίγο για ξεκούραση γιατί έκλεισα ήδη 3:30 ώρες περπάτημα και είπα να καλημερίσω την παρέα. Αλλαζω μέρος για κάνα δυωρο ακόμα, τα υπόλοιπα στο ποστ της βασιλισσας. Καλά να περνάτε.
A AltairLusso 4 Δεκεμβρίου 2015 #14.835 PANOUTSOS said: Παιχται καλησπέρα... Click to expand... Οοοουυυυυυυ... κόψε το μούσι...
P PANOUTSOS 4 Δεκεμβρίου 2015 #14.836 AltairLusso said: Οοοουυυυυυυ... κόψε το μούσι... Click to expand... Eat my dust bitch...
A AltairLusso 4 Δεκεμβρίου 2015 #14.838 PANOUTSOS said: Eat my dust bitch... Click to expand... Μια γρήγορη τουφεκιά δεν μπορείς να κάνεις ...
PANOUTSOS said: Eat my dust bitch... Click to expand... Μια γρήγορη τουφεκιά δεν μπορείς να κάνεις ...
tasos hunter 4 Δεκεμβρίου 2015 #14.839 Ρε ο Πανουτσος αφήνει μούσι?? Και εγώ το ίδιο..Η επανάσταση έρχεται...