Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Να ρωτήσω κάτι; Είχε πρόβλημα το φόρουμ χθες το βράδυ; Πότε - πότε μου έβγαζε ένα μήνυμα κάπως έτσι:
"An unexpected database error occured. Please try again later". .what.
Στην αρχή μου το έκανε όταν πήγα να κάνω like σε κάποια μηνύματα, ενώ σε κάποια άλλα το like το δεχόταν κανονικά. Αλλά που και που το έκανε κι όταν πήγαινα να ανοίξω για να διαβάσω κάποιο νέο αδιάβαστο μήνυμα, μέχρι που βαρέθηκα και τα παράτησα! .buy buy.
Ήταν γενικό το θέμα, ή μόνο σε μένα συνέβαινε;;; .xm.
Χρήστο πάντα το είχα απορία, εκεί προς τα εσένα βόρια δεν έχει καμιά τσίχλα ή δεν πας απλά εσύ? Καταλαβαίνω ότι κάνεις κυνήγι φερμας αλλά αν έχει απογευματινό εκεί πρέπει να είναι καλά.Για φέτος πρώτη μέρα με πάχνη.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Γενικά με τσίχλες-κοτσύφια δεν ασχολούνται πολλοί εδώ όπως και εγώ. Έχει μέρη που κρατάνε τσίχλες. Όσο για τα κοτσύφια, όταν κυνηγάμε μπεκάτσα βγαίνουν μέσα από τις βατσινιές άφθονα αλλά δεν τα ρίχνουμε... Μια φορά κυνήγησα τσίχλες τελευταία μέρα κυνηγιού το 2009 αν θυμάμαι καλά όπου είχαν γεμίσει από αμέτρητες τσίχλες και κυνηγούς τα παράλια Ιμέρου - Μαρώνειας... Ήταν κάτι σαν πανηγύρι. Εμείς είχαμε κατεβεί για μπεκάτσα αλλά το γυρίσαμε στην τσίχλα...
Ήταν γενικό το θέμα και για λίγο καιρό θα έχουμε κάποια τέτοια θεματάκια επειδή βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση...Ήταν γενικό το θέμα, ή μόνο σε μένα συνέβαινε;;; .xm.