Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη περαστικά ,αλλα η κήλη αν σε βασανιζει συχνά θελει αντιμετώπιση.Ειναι κατι πολυ απλο σημερα.
Εγω αφου έμεινα στο κρεάβατι 3 10ημερα και δεν μου έγραφαν ουτε η μαγνητική κάποια στιγμη ήρθε το μπαμ! Ριξη μεσοσπονδυλιου δίσκου. Δηλαδη κήλη που έσπασε και τα μπαζα του δισκου μαζι με το τζελ που εχει εσωτερικα έπεσαν μεσα στο σωλήνα και πιεζαν νευρο. Ενα μηνα κρεβατωμένος με τις πρώτες 10 μερες δεν μπορούσα να παω ουτε τουαλετα. Εφιαλτης και ψυχολογια στο ζενιθ. Η μαγνητικη εδειξε τη ρηξη και αλλες 5 κηλες οι οποιες ομως δεν πιεζουν νεύρα εκτος απο μια που θελει λιγη προσοχή .
Εκανα την επέμβαση με μικροεπεμβατικη και σώθηκα . Σε ενάμιση μηνα άρχισα παλι το τρέξιμο. Αν υπάρχει κήλη και σε βασανίζει κάθε τρεις και λίγο και σου καταστρέφει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου δεν νομίζω ότι πρέπει κάποιος να το αφήνει έτσι .
Είναι πολύ απλή η επέμβαση στην κήλη ειδικά με μικρό επεμβατική , που η τομή είναι ένα εκατοστό και φεύγεις από το νοσοκομείο μετά από λίγες ώρες.
Δημήτρη ξέρω για την επέμβαση, το έχω ψάξει πολύ καλά. Δεν είναι τόσο εύκολη απόφαση γιατί κανείς γιατρός δεν θα μου εγγυηθεί το αποτέλεσμα συν ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα μετά. Έχεις δίκιο όμως, μου χαλάει την ποιότητα της ζωής μου κάθε λίγους μήνες και με χαλάει πάρα πολύ. Απλά δεν ξέρω αν αυτό το κάτι που πρέπει να κάνω είναι το χειρουργείο.

Δημήτρη ξέρω για την επέμβαση, το έχω ψάξει πολύ καλά. Δεν είναι τόσο εύκολη απόφαση γιατί κανείς γιατρός δεν θα μου εγγυηθεί το αποτέλεσμα συν ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα μετά. Έχεις δίκιο όμως, μου χαλάει την ποιότητα της ζωής μου κάθε λίγους μήνες και με χαλάει πάρα πολύ. Απλά δεν ξέρω αν αυτό το κάτι που πρέπει να κάνω είναι το χειρουργείο.
Η επέμβαση κήλης δεν είναι τίποτα.Η σπονδυλοδεσία είναι μανίκι και γίνεσαι...

Δεν ξερω αν πήρες γνώμες και δεν σου εγγυήθηκαν.
Εγω παντως οταν επαθα το τελικο ,ηθελα αν γινόταν να μπω για επεμβαση την αλλη μέρα . Μετάνοιωσα που καποιες σειρήνες με εκαναν και το καθυστέρησα λιγο και ειχα και άλλη συνέπεια .
Παντως ο γιατρός με ενέπνευσε με τη μια και ηταν θετικός σε ολα .Μου εγγυήθηκε οτι δεν θα υπάρχει κανενα προβλημα . Σε εναμιση μηνα τρεχεις κανονικά μου ειπε αλλα προσοχή στα βάρη.Στην περιπτωση μου βεβαια ο πρωτος μηνας ειχε καποιες ιδιαιτεριτητες στο πως και ποσο θα καθομαι σε καρεκλα καθως και στο κρεβατι πως θα γυριζω και πως θα σηκωνομαι. Αυτα με κούρασαν περισσοτερο απο την επεμβαση.

Μέδουσα❓
Μόλις το ρεύμα έφερε την πρώτη και έγινε αντιληπτή η παραλία με πάρα πάρα πολλα άτομα άδειασε πιο γρήγορα και απκ το να υπήρχαν πυρανχας στο νερό... Σε 20 λεπτά ήταν εκατοντάδες παντού και χτύπησαν κοσμο.. Μπασταρδα πλάσματα...

IMG-6cc8ba8cb250d7d7bbc2f13e6a1da3c5-V.jpgIMG-98bdf2e7fd0ce8199a1a19ae7924917c-V.jpg

Μόλις το ρεύμα έφερε την πρώτη και έγινε αντιληπτή η παραλία με πάρα πάρα πολλα άτομα άδειασε πιο γρήγορα και απκ το να υπήρχαν πυρανχας στο νερό... Σε 20 λεπτά ήταν εκατοντάδες παντού και χτύπησαν κοσμο.. Μπασταρδα πλάσματα...

View attachment 49919View attachment 49920
Άμα ήταν Κινέζοι στην παραλία θα έτρεχαν με τα ξυλάκια για κολατσιό.

View attachment 49919View attachment 49920
Είναι αυτή η ζημιαρα❓

Status
Not open for further replies.
Back