Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν εχουν καμια σχεση η Ιταλια και η Ισπανια με εμας...
Θα θυμαστε οτι προσπαθησαν τα διεθνη κορακια να τις βαλουν σε μνημονια αλλα αυτες δεν ¨μασησαν¨...
Εμας μας τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι σε μια νυχτα!
Το βραδυ των Ιμιων αντι να τους βουλιαξουμε, καταφεραμε και νεκρους να θρηνουμε,και νησιδα να γκριζαριστει και τη σημαια να την παρει ο ανεμος και να ευχαριστουμε και απο πανω τους Αμερικανους!!!!

Οποτε, πιστευω σε υποθετικο ντου προς Ιταλια και Ισπανια ο μογγολος θα μαζευε τα πιστονια στη μεσογειο...

Πως τα πέρασες τελικά Γιάννη; Εκτός από Πλατάνα πήγες κι αλλού;
Εδώ είμαι ακόμα αύριο γυρίζω...έχω γυρίσει κάποια μέρη εδώ τριγύρω...σήμερα πήγα σε μια ζυθοποιεία στο Αυλωναρι...μετά προς το Μούρεσι ...και κατέληξα σε κάτι πηγές στην Βρύση...τώρα αραχτός παραλία Κύμης...με ένα μπουκάλι πού με φυλεψανε...20220610_234321.jpg

Δεν εχουν καμια σχεση η Ιταλια και η Ισπανια με εμας...
Θα θυμαστε οτι προσπαθησαν τα διεθνη κορακια να τις βαλουν σε μνημονια αλλα αυτες δεν ¨μασησαν¨...
Εμας μας τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι σε μια νυχτα!
Το βραδυ των Ιμιων αντι να τους βουλιαξουμε, καταφεραμε και νεκρους να θρηνουμε,και νησιδα να γκριζαριστει και τη σημαια να την παρει ο ανεμος και να ευχαριστουμε και απο πανω τους Αμερικανους!!!!

Οποτε, πιστευω σε υποθετικο ντου προς Ιταλια και Ισπανια ο μογγολος θα μαζευε τα πιστονια στη μεσογειο...
Μια απορια εχω
Μη επανδρομενο γιατι ανεχομαστε;
Γιατι δεν πεφτει;

Μηπως επειδη μετα αν ακολουθησει κανονικο δεν θα καταριφθει;

Εδώ είμαι ακόμα αύριο γυρίζω...έχω γυρίσει κάποια μέρη εδώ τριγύρω...σήμερα πήγα σε μια ζυθοποιεία στο Αυλωναρι...μετά προς το Μούρεσι ...και κατέληξα σε κάτι πηγές στην Βρύση...τώρα αραχτός παραλία Κύμης...με ένα μπουκάλι πού με φυλεψανε...View attachment 49950
Καλά να περάσεις! Έχει πολλές μικροζυθοποιίες προς τα εκεί!

Ευ
Καλά να περάσεις! Έχει πολλές μικροζυθοποιίες προς τα εκεί!
Ευχαριστώ......αυτή που πήγα ήταν πολύ μικρή...τρία καζάνια που ζυμώνονται μόνο...ποικιλία σε 10 ειδη μπύρας περίπου...δύο νέα παιδιά με αγάπη και μεράκι σε αυτό που κάνουν...πολύ όμορφη μπύρα...

Status
Not open for further replies.
Back