Έχουμε συντονιστεί.....Ασε την Ιταλια....αν παει στο Ισραηλ πες μας...
Έχουμε συντονιστεί.....Ασε την Ιταλια....αν παει στο Ισραηλ πες μας...
Ασε την Ιταλια....αν παει στο Ισραηλ πες μας...
Στο Ισραήλ ξέρουμε όλοι βρε.Άσε την Ιταλία. Βαλε Ισραελ στο σεναριο.
Κοίτα , με αυτούς δεν έχει τις...αγάπες που έχει με εμάς και τους ραβινους. Αλλά πιστεύω πως δεν θα τα εριχναν.Στο Ισραήλ ξέρουμε όλοι βρε.
Εγώ ρωτάω για Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία...
Τί πιστεύετε;
Πως τα πέρασες τελικά Γιάννη; Εκτός από Πλατάνα πήγες κι αλλού;Φέρνω μπύρες από τα μέρη σού....View attachment 49948View attachment 49949
Οοοοο να σου..........παρω το ταψίιιι.....
Με 8-10 τετοιες τσακώνεσαι με ολο το μαγαζί....MYLOS....Φέρνω μπύρες από τα μέρη σού....View attachment 49948View attachment 49949
Εδώ είμαι ακόμα αύριο γυρίζω...έχω γυρίσει κάποια μέρη εδώ τριγύρω...σήμερα πήγα σε μια ζυθοποιεία στο Αυλωναρι...μετά προς το Μούρεσι ...και κατέληξα σε κάτι πηγές στην Βρύση...τώρα αραχτός παραλία Κύμης...με ένα μπουκάλι πού με φυλεψανε...Πως τα πέρασες τελικά Γιάννη; Εκτός από Πλατάνα πήγες κι αλλού;
Καμουφλαρισμενη χορτόπιτα ειναι μην μασαςΟοοοο να σου..........παρω το ταψίιιι.....
Μια απορια εχωΔεν εχουν καμια σχεση η Ιταλια και η Ισπανια με εμας...
Θα θυμαστε οτι προσπαθησαν τα διεθνη κορακια να τις βαλουν σε μνημονια αλλα αυτες δεν ¨μασησαν¨...
Εμας μας τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι σε μια νυχτα!
Το βραδυ των Ιμιων αντι να τους βουλιαξουμε, καταφεραμε και νεκρους να θρηνουμε,και νησιδα να γκριζαριστει και τη σημαια να την παρει ο ανεμος και να ευχαριστουμε και απο πανω τους Αμερικανους!!!!
Οποτε, πιστευω σε υποθετικο ντου προς Ιταλια και Ισπανια ο μογγολος θα μαζευε τα πιστονια στη μεσογειο...
Καλά να περάσεις! Έχει πολλές μικροζυθοποιίες προς τα εκεί!Εδώ είμαι ακόμα αύριο γυρίζω...έχω γυρίσει κάποια μέρη εδώ τριγύρω...σήμερα πήγα σε μια ζυθοποιεία στο Αυλωναρι...μετά προς το Μούρεσι ...και κατέληξα σε κάτι πηγές στην Βρύση...τώρα αραχτός παραλία Κύμης...με ένα μπουκάλι πού με φυλεψανε...View attachment 49950
Ευχαριστώ......αυτή που πήγα ήταν πολύ μικρή...τρία καζάνια που ζυμώνονται μόνο...ποικιλία σε 10 ειδη μπύρας περίπου...δύο νέα παιδιά με αγάπη και μεράκι σε αυτό που κάνουν...πολύ όμορφη μπύρα...Καλά να περάσεις! Έχει πολλές μικροζυθοποιίες προς τα εκεί!
Μυζήθρα και ξινοτυρι αναμεικτα. Αυτό , λάδι και λίγο πιπερακι. Τίποτε αλλο. Το κατσικάκι θηλυκό 18 κιλά άνευ συκωταριας έγινε στην σούβλα λιωμα...Καμουφλαρισμενη χορτόπιτα ειναι μην μασας
Ότι πουν οι Αμερικανοί , χωρίς την έγκριση τους , ούτε κουνούπι δεν πέφτει .Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες.
Αν αύριο 2 τουρκικά μαχητικά παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Ιταλίας, τί θα συμβεί;