Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παλικάρια.
Βασίλη περαστικά

Μην το αφήνεις όμως το θέμα της μέσης.
Με τα χρόνια και την συνέχιση των ίδιων συνηθειών στη ζωή θα επιβαρυνθεί η κατάσταση.
Όπως είπε και ο Δημήτρης η επεμβαση θα σε γλιτώσει από ταλαιπωρία καΐκια κερδίσεις χρόνο.
Βέβαια με τον κατάλληλο γιατρό που εμπιστεύεσαι.

Καλησπέρα σε όλους. Πιο όμορφο 3ημερο δεν έχω ξαναπεράσει. Κατάφερα να μετρήσω όλα τα σημάδια που έχει το ταβάνι μας. Για την ακρίβεια έχει 238 σημεία που θέλουν βάψιμο και 47 που θέλουν τρίψιμο και βάψιμο.
Υπομονη κ περαστικά Βασιλη!
Όσο για το ταβάνι μόλις γίνεις καλά το μερεμετίζεις. ..yel.

Καλησπέρα. Μετά από 2 μερόνυχτα με κλαρίνο σήμερα καθαγιαζω εγω την γειτονια με κάτι τετοια...... Α'ι' σιχτίρ......

Μέχρι πρωί είδα το πήγαν.Πολλοί συγχωριανοί μου είχαν παρευρεθεί...

Last edited:
Μέχρι πρωί είδα το πήγαν.Πολλο συγχωριανοί είχαν παρευρεθεί...
Είχε παρά πολύ κοσμο. Όσο δεν είχε ποτε. Είναι και το πρώτο πανηγύρι του καλοκαιριού και ήθελε να ξεδωσει ο κοσμος. 5:30 που περασα φεύγοντας για την δουλεια είχε 150+ λιατσες και σαβουρες. Μου είπανε ότι στις 7:30 σχολασε η γυφτοσυναξη....

Είχε παρά πολύ κοσμο. Όσο δεν είχε ποτε. Είναι και το πρώτο πανηγύρι του καλοκαιριού και ήθελε να ξεδωσει ο κοσμος. 5:30 που περασα φεύγοντας για την δουλεια είχε 150+ λιατσες και σαβουρες. Μου είπανε ότι στις 7:30 σχολασε η γυφτοσυναξη....
Με τα καλύτερα λόγια μιλάς για τους συγχωριανούς σου .yelling.

Με τα καλύτερα λόγια μιλάς για τους συγχωριανούς σου .yelling.
Και όχι μονο!!! Μιλάμε για παρακμη... Έρχεται ο άλλος με το μεγάλο φορτηγό που κουβαλάει πατάτα και κατεβαίνει με λαμε παντελονι, σκαρπινι και ροζ πουκαμισο. Χόρευε και η δασαρχιδα και αντί να τις πετάνε πέτρες βαραγαν παλαμακια. Περσι ΟΛΟΙ την εβριζαν...

Αφού πάνε και του πιάνουν τα καρτερία η λινάτσες!!!
Δεν υπάρχουν τσιχλαδες στο χωριο μου!!! 2-3 πιτσιρικάδες που ασχολούνται επιδερμικά! Λαγαδες έχουμε πολλούς και τα 3/4 είναι να τους μαστιγώνεις στα καπούλια και να ρίχνεις και αλάτι μετά για παραδειγματισμό...

Status
Not open for further replies.
Back