Μπρα ναμπερ ρε μπρο!
Βυζοθηκη
4 νούμερο στάνταρντ βαπορίσιο!Να το ψάξεις για να είσαι σίγουρος
Καμιά φορά την πατάς όπως στα φυσίγγια όταν το ανοίγεις έχει μικρότερο νούμερο μέσα
Καλωσόρισες Γιάννη στην πατρίδα και καλά να περάσεις.Καλό μεσημέρι σ' όλους!
1η μέρα στο νησί φίλοι!...άλλη αίσθηση...
Και εδώ το ίδιο αλλά μάς σώζει που δεν γύρισε βοριάς ακόμα γιατί τότε μας ψήνει εδώΚαλησπέρα, βράζει ο τόπος.
Καλά ρε συ ...σε πατάρι με αυτή την ζέστη σήμερα....καλά σε λέω μαζόχα.....εγώ πήγα, μια στα όρθια μια καθιστή λίγη γραβιέρα και δρόμο...Δεν έφταναν οι μπύρες χθες είχα και μια μισοριξια μπροστά που είχε στρίψει μια εφημερίδα και μας είχε κάνει καπνιστούς.
Μετά από 3 ώρες ύπνο καπάκι δουλειά.Και εκεί που είμαι χωμένος στο πατάρι και δεν έχω ξεχάσει κανέναν να κατεβάσω τσουπ τηλ ο Γιάννης... Πάμε για μπύρες?Τι μπύρες ρε Γιάννη...Εδώ φτερνιζομαστε και ψεκάζουν τα αφτιά μας ακόμα...
Λες και ήξερε που βρισκότανΚαλά ρε συ ...σε πατάρι με αυτή την ζέστη σήμερα....καλά σε λέω μαζόχα.....εγώ πήγα, μια στα όρθια μια καθιστή λίγη γραβιέρα και δρόμο...
Δεν το σκέφτηκα ρε Γιάννη να διαλέγω δουλειές ανάλογα με την ΕΜΥ...Καλά ρε συ ...σε πατάρι με αυτή την ζέστη σήμερα....καλά σε λέω μαζόχα.....εγώ πήγα, μια στα όρθια μια καθιστή λίγη γραβιέρα και δρόμο...
Για πες αλεύρι...Λες και ήξερε που βρισκόταν
Έβγαζε γούστα μέχρι τις πρώτες πρωινές πίνοντας μπύρες περικυκλωμένος από χασισοπότες βυζούδες και μαλλιάδες......
ΑλεύριΓια πες αλεύρι..