Τώρα που θα πάς για στείρωση χρειάζεσαι και τσιπαρισμα?Άμα είναι σε δηλώσω εγώ με τα Σβιτς.Αλεύρι
Θες να φτιάξουμε κουλουράκια;
Τώρα που θα πάς για στείρωση χρειάζεσαι και τσιπαρισμα?Άμα είναι σε δηλώσω εγώ με τα Σβιτς.Αλεύρι
Θες να φτιάξουμε κουλουράκια;
Όχι ρε συ δεν σού είπα να διαλέξεις...αλλά πατάρι...ειδικά σήμερα ...από αύριο λένε ότι πέφτει λίγοΔεν το σκέφτηκα ρε Γιάννη να διαλέγω δουλειές ανάλογα με την ΕΜΥ...
Τέλος πάντων η κουβέντα πάλι για τον Χρήστο θα καταλήξει οπότε δεν το συνεχίζω πές ότι θες.....Τώρα που θα πάς για στείρωση χρειάζεσαι και τσιπαρισμα?Άμα είναι σε δηλώνω εγώ με τα Σβιτς.
Πάλι καλά γιατί και αύριο εκεί μέσα θα είμαι.Όχι ρε συ δεν σού είπα να διαλέξεις...αλλά πατάρι...ειδικά σήμερα ...από αύριο λένε ότι πέφτει λίγο
1-0Τέλος πάντων η κουβέντα πάλι για τον Χρήστο θα καταλήξει οπότε δεν το συνεχίζω πές ότι θες.....
Πέφτει ναι, επίσης σαββατοκυριακο και άλλη εβδομάδα δείχνει να μαλακώνει...Όχι ρε συ δεν σού είπα να διαλέξεις...αλλά πατάρι...ειδικά σήμερα ...από αύριο λένε ότι πέφτει λίγο
Πες τα χρυσόστομε!Τέλος πάντων η κουβέντα πάλι για τον Χρήστο θα καταλήξει οπότε δεν το συνεχίζω πές ότι θες.....
Μόλις πήγε να πιάσει την μπύρα εκει χρεώθηκε το οφσάιντ ως προέκταση χεριού!
Χρήστο...όπως και να έχει ,έχουμε καλοκαίρι ακόμα πολύ μπροστά μάς....υπομονή.........Πέφτει ναι, επίσης σαββατοκυριακο και άλλη εβδομάδα δείχνει να μαλακώνει...
Άστα να πάνε, άντε να πιάσει οκτώβρης να γεμίσει ο ουρανός πιτσιλωτές και τσικ!!!Χρήστο...όπως και να έχει ,έχουμε καλοκαίρι ακόμα πολύ μπροστά μάς....υπομονή.........
Αν βγαίνει οφσάιντ κάθε φορά που πάει να πιάσει μπύρα τον βλέπω να ξεπερνά τον ΙντζάκιΜόλις πήγε να πιάσει την μπύρα εκει χρεώθηκε το οφσάιξτ ως προέκταση χεριού!
Καμμένος τσιχλακιας ρε!Άστα να πάνε, άντε να πιάσει οκτώβρης να γεμίσει ο ουρανός πιτσιλωτές και τσικ!!!
Όλα ωραία είναι.Αλλά η τσιχλίτσα δεν ζητάει ώρα κτλ κτλ, πας ρίχνεις 5-10 τουφεκιές, παίρνεις λίγο εικόνες-θέαμα και έρχεσαι.Καμμένος τσιχλακιας ρε!
Έχεις δίκιο καψοφυσιγγη...Όλα ωραία είναι.Αλλά η τσιχλίτσα δεν ζητάει ώρα κτλ κτλ, πας ρίχνεις 5-10 τουφεκιές, παίρνεις λίγο εικόνες-θέαμα και έρχεσαι.
Στην μπεκάτσα παίζεις με φαντάσματα και στον λαγό τις πιο πολλές φορές παίρνεις κακαράντζες.
Αχ αγία τσιχλίτσα!
Καλησπέρες,έβρασε για τα καλάΚαλησπέρα, βράζει ο τόπος.
Ξέρεις ποσα 34γρ** πανε στον βρόντο...Έχεις δίκιο καψοφυσιγγη...
Ο Χρήστος ρίχνει 24-28 μόνο εδώ μέσα.Στο καρτέρι πάει το 33-34 γόνατο αλλά που θα πάει θα κάτσουμε μια μέρα μαζί στα καρτέρια...Ξέρεις ποσα 34γρ** πανε στον βρόντο...
Μην τον ακους τι λεει για 24 κ 28γρ....
** Β&p Nike πήρε τις προαλλες...
Σιγά σιγά θα μας σκάσει το παραμυθι....
Χρηστοοοο μολογααααααα...
Την σεζόν που πέρασε και σου έλεγα να έρθεις, δεν ήρθες...Τώρα που ξέρεις ότι θα ριχνουμε 30-32, τα λες...Έλα όποτε θες, με 24άρια κένταυρου θα είμαι!Ο Χρήστος ρίχνει 24-28 μόνο εδώ μέσα.Στο καρτέρι πάει το 33-34 γόνατο αλλά που θα πάει θα κάτσουμε μια μέρα μαζί στα καρτέρια...
Και εγώ με 20αρια Μινώταυρου.Έλα όποτε θες, με 24άρια κένταυρου θα είμαι!