Μπραβο μανωλακη...σε κανα χρονο σε περιμενω στο μαγαζι..μην το αργειςΠω ρε φίλε τι τραβάς κι εσύ;; Εγώ θα πάω σε μια γκουρμεδιά σήμερα γιατί κλείνω 1 χρόνο με την κοπέλα μου![]()

Μπραβο μανωλακη...σε κανα χρονο σε περιμενω στο μαγαζι..μην το αργειςΠω ρε φίλε τι τραβάς κι εσύ;; Εγώ θα πάω σε μια γκουρμεδιά σήμερα γιατί κλείνω 1 χρόνο με την κοπέλα μου![]()
Μπραβο μανωλακη...σε κανα χρονο σε περιμενω στο μαγαζι..μην το αργεις![]()
Εχω κάτι μεγάλα ,αν σε ενδιαφέρει μπορω να στα δώσω να τα κρεμάσεις στον λαιμό. .ha ha ha.
Εν τω μεταξύ μπορώ να ερθω για τις μπλέ, όσο εσύ κάνεις τον ..."τράγο "με τα κουδούνια..buy.
Μην κοροϊδεύεις θα πιάσω το όριο αύριο σου λέω με την φοβερή τεχνική.
Καλησπέρα σας![]()
κουίζ:
με πόσους τρόπους κυνηγιέται η τσίχλα;;;;; .xm.
καρτέρι περπατητό και κουδουνιστό![]()
κουίζ:
με πόσους τρόπους κυνηγιέται η τσίχλα;;;;; .xm.
καρτέρι περπατητό και κουδουνιστό![]()
Καλησπέρα. Έβλεπα νωρίς το βράδυ το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» με το Χρ. Φερεντίνο, και στον τελικό γύρο οι απαντήσεις που έδωσαν οι δυο παίκτες, μια νεαρά κι ένας νεαρός, με έκαναν … να πέσω από τα σύννεφα ... να μελαγχολήσω ... να απογοητευτώ, δεν ξέρω τι να πω - όλες τους οι απαντήσεις ήταν για κλάματα, αλλά ειδικά σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ... ήταν το κάτι άλλο! Η ερώτηση ήταν η εξής:
"Πες μας ένα ζώο ή έντομο που μπορεί να καταστρέψει τη σοδειά ενός αγρότη".
Και τι βρήκαν να απαντήσουν; ... στο θεό σας ρε παιδιά! ... ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ!!!
Η κοπελιά είπε ... κουνούπι – και μετά ο νεαρός είπε ... μέλισσα !!!!!!! .what. .buy buy.
Τρελάθηκα, έχασα πάσα ιδέα ... Τέτοια άγνοια ... τέτοια ανοησία;![]()
![]()
Ίσως και να είμαι υπερβολικός ... Τι να φταίνε τα σημερινά παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν σε μια πόλη, αποκομμένα από τη φύση, χωρίς καμιά επαφή με την ύπαιθρο και τις αγροτικές δουλειές; Αλλά ρε γαμώτο, έστω στο σχολειό δεν μάθανε τίποτα; .xm.
Εμείς στο σχολειό κάτι μαθαίναμε! Για την εποχή των δικών μου σχολικών χρόνων, η παραπάνω ερώτηση θα ήταν επιπέδου 3ης δημοτικού! (και πολύ λέω)!
Τώρα, στο ... "σύγχρονο και μοντέρνο εκπαιδευτικό μας σύστημα", ακούω για μάθημα μελέτης περιβάλλοντος ... περιβαλλοντική εκπαίδευση ... περιβαλλοντικές δράσεις ... κλπ. Τι σκατά τους μαθαίνουνε;;;
Μόνο ότι ... οι κακοί και αιμοβόροι κυνηγοί δολοφονούν τα καημένα τα αθώα πουλάκια;;; .kkk.
...................................................
Όχι, όχι ... δεν μπορώ να το χωνέψω. Από τα χίλια δυο που μπορούσαν να πουν, σκέφτηκαν ... το κουνούπι ... και τη μέλισσα; ... τη μέλισσα;; ... τη μέλισσα;;; .smashfrak.
![]()
Την ειδα κ εγω στελιο την εκπομπη...μιλαμε για τελειως ασχετα ατομα.......Καλησπέρα. Έβλεπα νωρίς το βράδυ το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» με το Χρ. Φερεντίνο, και στον τελικό γύρο οι απαντήσεις που έδωσαν οι δυο παίκτες, μια νεαρά κι ένας νεαρός, με έκαναν … να πέσω από τα σύννεφα ... να μελαγχολήσω ... να απογοητευτώ, δεν ξέρω τι να πω - όλες τους οι απαντήσεις ήταν για κλάματα, αλλά ειδικά σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ... ήταν το κάτι άλλο! Η ερώτηση ήταν η εξής:
Η κοπελιά είπε ... κουνούπι – και μετά ο νεαρός είπε ... μέλισσα !!!!!!! .what. .buy buy.
![]()
Ίσως και να είμαι υπερβολικός ... Τι να φταίνε τα σημερινά παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν σε μια πόλη, αποκομμένα από τη φύση, χωρίς καμιά επαφή με την ύπαιθρο και τις αγροτικές δουλειές; Αλλά ρε γαμώτο, έστω στο σχολειό δεν μάθανε τίποτα; .xm.
Εμείς στο σχολειό κάτι μαθαίναμε! Για την εποχή των δικών μου σχολικών χρόνων, η παραπάνω ερώτηση θα ήταν επιπέδου 3ης δημοτικού! (και πολύ λέω)!
Τώρα, στο ... "σύγχρονο και μοντέρνο εκπαιδευτικό μας σύστημα", ακούω για μάθημα μελέτης περιβάλλοντος ... περιβαλλοντική εκπαίδευση ... περιβαλλοντικές δράσεις ... κλπ. Τι σκατά τους μαθαίνουνε;;;
Μόνο ότι ... οι κακοί και αιμοβόροι κυνηγοί δολοφονούν τα καημένα τα αθώα πουλάκια;;; .kkk.
Όχι, όχι ... δεν μπορώ να το χωνέψω. Από τα χίλια δυο που μπορούσαν να πουν, σκέφτηκαν ... το κουνούπι ... και τη μέλισσα; ... τη μέλισσα;; ... τη μέλισσα;;; .smashfrak.
![]()
που τον βάζουν τον μαιντανό,το δέντρο που θα πάρω μεγαλωνει;;; θέλει πότισμα αυτό που πήρα;;;;Καλησπέρα. Έβλεπα νωρίς το βράδυ το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» με το Χρ. Φερεντίνο, και στον τελικό γύρο οι απαντήσεις που έδωσαν οι δυο παίκτες, μια νεαρά κι ένας νεαρός, με έκαναν … να πέσω από τα σύννεφα ... να μελαγχολήσω ... να απογοητευτώ, δεν ξέρω τι να πω - όλες τους οι απαντήσεις ήταν για κλάματα, αλλά ειδικά σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ... ήταν το κάτι άλλο! Η ερώτηση ήταν η εξής:
![]()
![]()