Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα. Έβλεπα νωρίς το βράδυ το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» με το Χρ. Φερεντίνο, και στον τελικό γύρο οι απαντήσεις που έδωσαν οι δυο παίκτες, μια νεαρά κι ένας νεαρός, με έκαναν … να πέσω από τα σύννεφα ... να μελαγχολήσω ... να απογοητευτώ, δεν ξέρω τι να πω - όλες τους οι απαντήσεις ήταν για κλάματα, αλλά ειδικά σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ... ήταν το κάτι άλλο! Η ερώτηση ήταν η εξής:
"Πες μας ένα ζώο ή έντομο που μπορεί να καταστρέψει τη σοδειά ενός αγρότη".
Και τι βρήκαν να απαντήσουν; ... στο θεό σας ρε παιδιά! ... ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ!!!
Η κοπελιά είπε ... κουνούπι – και μετά ο νεαρός είπε ... μέλισσα !!!!!!! .what. .buy buy.
Τρελάθηκα, έχασα πάσα ιδέα ... Τέτοια άγνοια ... τέτοια ανοησία; o_O :( :mad:
Ίσως και να είμαι υπερβολικός ... Τι να φταίνε τα σημερινά παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν σε μια πόλη, αποκομμένα από τη φύση, χωρίς καμιά επαφή με την ύπαιθρο και τις αγροτικές δουλειές; Αλλά ρε γαμώτο, έστω στο σχολειό δεν μάθανε τίποτα; .xm.
Εμείς στο σχολειό κάτι μαθαίναμε! Για την εποχή των δικών μου σχολικών χρόνων, η παραπάνω ερώτηση θα ήταν επιπέδου 3ης δημοτικού! (και πολύ λέω)!
Τώρα, στο ... "σύγχρονο και μοντέρνο εκπαιδευτικό μας σύστημα", ακούω για μάθημα μελέτης περιβάλλοντος ... περιβαλλοντική εκπαίδευση ... περιβαλλοντικές δράσεις ... κλπ. Τι σκατά τους μαθαίνουνε;;;
Μόνο ότι ... οι κακοί και αιμοβόροι κυνηγοί δολοφονούν τα καημένα τα αθώα πουλάκια;;; .kkk.
...................................................
Όχι, όχι ... δεν μπορώ να το χωνέψω. Από τα χίλια δυο που μπορούσαν να πουν, σκέφτηκαν ... το κουνούπι ... και τη μέλισσα; ... τη μέλισσα;; ... τη μέλισσα;;; .smashfrak.
.no.
Είναι η γενιά που θα χοντραίνει τρώγοντας μπιφτέκια και σαβούρες στα ταχυφαγεία και συγχρόνως θα μισεί τους κυνηγούς που σκοτώνουν τα ζωα .
Πλήρη άγνοια στα πάντα

Kαλημερα σε ολους. Τι φταινε οι 2 που ρωτησαν, προφανως δεν εχουν ασχοληθει ποτε με την αγροτικη παραγωγη ή με καλλιεργιες. Τη χρησιμοτητα της μελισσας ειναι πολυ δυσκολο να την αντιληφθεις ζωντας σε μεγαλουπολη, εκτος αν το εχεις διαβασει καπου. Και φτανουμε στο κρισιμο ερωτημα μας. Το σχολειο θα σου προσφερει μια γενικη παιδεια, θα σε μαθει πως να γραφεις, πως να διαβαζεις και να μετρας, αλλα επ'ουδενι δε μπορει να σε κανει να θες να ενημερωθεις ουτε θα σε αναγκασει επειτα να μορφωθεις. Γηρασκω αει διδασκομενος, εμεις απλα γηρασκουμε, και διδαχθηκαμε οτι μπορεσαμε στο σχολειο και μονο. Παρολα αυτα, για ενα περιεργο λογο, εχουμε γνωμη και αποψη για ολα, και φυσικα την υπερασπιζομαστε με το παθος και τη θερμη ενος Ζηλωτη. Αντε βγαλε ακρη

Καλημερα σε ολους...
Ολο κατι λιακαδες βλεπω για την επομενη εβδομαδα κ θα σκαρφαλωσω στο Χριστουγεννιατικο δεντρο απο την την παραλογιά... Πεστε του να ριξει κανα χιονι τα Χριστουγεννα γιατι θα θα το γυρισουμε στο πλεξιμο... .kkk.

Καλημερα σε ολους...
Ολο κατι λιακαδες βλεπω για την επομενη εβδομαδα κ θα σκαρφαλωσω στο Χριστουγεννιατικο δεντρο απο την την παραλογιά... Πεστε του να ριξει κανα χιονι τα Χριστουγεννα γιατι θα θα το γυρισουμε στο πλεξιμο... .kkk.

Τον Μάρτιο και αρχές Απρίλη αλλά βλέπεις τα περισσότερα ζώα ζευγαρώνουν από τον Ιανουάριο... .sarcastic.

Ημουν Θεσσαλονικη τωρα 2-3 μερες. Ρωταω τι καιρο κανει, για να ξερω τι να φερω, κρατουσα και τα νεα μου (αφορετα) γαντια απο το Γερασιμο, κρυο μου λενε, ζεστα ρουχα φερε. Αποτελεσμα να κυκλοφορω με λεπτο t-shirt μακρυμανικο και φουτερακι το πρωι, και λεπτο μπουφαν το βραδι. Go figure....

.badboys..badboys.
Καλησπέρα. Έβλεπα νωρίς το βράδυ το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» με το Χρ. Φερεντίνο, και στον τελικό γύρο οι απαντήσεις που έδωσαν οι δυο παίκτες, μια νεαρά κι ένας νεαρός, με έκαναν … να πέσω από τα σύννεφα ... να μελαγχολήσω ... να απογοητευτώ, δεν ξέρω τι να πω - όλες τους οι απαντήσεις ήταν για κλάματα, αλλά ειδικά σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ... ήταν το κάτι άλλο! Η ερώτηση ήταν η εξής:
"Πες μας ένα ζώο ή έντομο που μπορεί να καταστρέψει τη σοδειά ενός αγρότη".
Και τι βρήκαν να απαντήσουν; ... στο θεό σας ρε παιδιά! ... ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ!!!
Η κοπελιά είπε ... κουνούπι – και μετά ο νεαρός είπε ... μέλισσα !!!!!!! .what. .buy buy.
Τρελάθηκα, έχασα πάσα ιδέα ... Τέτοια άγνοια ... τέτοια ανοησία; o_O :( :mad:
Ίσως και να είμαι υπερβολικός ... Τι να φταίνε τα σημερινά παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν σε μια πόλη, αποκομμένα από τη φύση, χωρίς καμιά επαφή με την ύπαιθρο και τις αγροτικές δουλειές; Αλλά ρε γαμώτο, έστω στο σχολειό δεν μάθανε τίποτα; .xm.
Εμείς στο σχολειό κάτι μαθαίναμε! Για την εποχή των δικών μου σχολικών χρόνων, η παραπάνω ερώτηση θα ήταν επιπέδου 3ης δημοτικού! (και πολύ λέω)!
Τώρα, στο ... "σύγχρονο και μοντέρνο εκπαιδευτικό μας σύστημα", ακούω για μάθημα μελέτης περιβάλλοντος ... περιβαλλοντική εκπαίδευση ... περιβαλλοντικές δράσεις ... κλπ. Τι σκατά τους μαθαίνουνε;;;
Μόνο ότι ... οι κακοί και αιμοβόροι κυνηγοί δολοφονούν τα καημένα τα αθώα πουλάκια;;; .kkk.
...................................................
Όχι, όχι ... δεν μπορώ να το χωνέψω. Από τα χίλια δυο που μπορούσαν να πουν, σκέφτηκαν ... το κουνούπι ... και τη μέλισσα; ... τη μέλισσα;; ... τη μέλισσα;;; .smashfrak.
.no.
στελιο καλημερα.αυτο φιλε μου δεν ειναι τιποτα.στη χιο οταν βαλαμε σειρα στη μοναδα και τους εκπαιδευαμε στα αντιεροπ.ρωτησα ενα παιδακι 19 χρονων ποιος ηταν ο βουκεφαλας.ξερεις τι απαντηση πηρα?αμα λεει μου πεις σε ποια ομαδα παιζει θα σου πω

Καλησπερίζω την παρέα.
Κρύο ακούω ,χιόνια δεν βλέπω ,ο καιρός περνάει και μας γεμίζει απελπισία.
Οι τελευτέες ελπίδες μου αν μπορέσω να ανέβω στην Ηπειρο στις 30 του μήνα μέχρι και 10 Ιανουαρίου .

Status
Not open for further replies.
Back