Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε σεις αυτά τα δημοσιεύματα είναι μούφα;;;;;;

http://tilegrafima.gr/nea/item/770-theominia-stin-ellada-meta-tis-25-ianouariou-lene-oi-amerikanoi

Μη δίνετε σημασία .Είναι οι ίδιοι τρομολάγνοι αλήτες του διαδικτύου που πριν τα Χριστούγεννα έλεγαν ότι η Ελλάδα απο τις 18 Δεκέμβρη θα γίνει Σιβηρία..threat..smashfrak.

Μη δίνετε σημασία .Είναι οι ίδιοι τρομολάγνοι αλήτες του διαδικτύου που πριν τα Χριστούγεννα έλεγαν ότι η Ελλάδα απο τις 18 Δεκέμβρη θα γίνει Σιβηρία..threat..smashfrak.
Γιατί τα γράφουν τότε αυτά;;;;;

Γιατί τα γράφουν τότε αυτά;;;;;

Για τον ίδιο λόγο που το έγραφαν από αρχές Δεκέμβρη .
Εγώ στις 24 θα είμαι στα Τζουμέρκα και ας λένε αυτοί ότι θέλουν..banana. και άμα λάχει από κει φεύγω για Εβρο..banana..banana..banana.

Φιλαράκι στην Αθήνα έρχεσαι για διακοπές; .yel.
Αφού έχω 10 ρεπό που πρέπει να παίρνονται ρε φίλε.Εμείς ποτέ δεν πληρωθήκαμε υπερωρία η Σάββατο. Τα παίρνουμε σε ρεπό και μάλιστα όχι όλες τις ώρες.Μπορεί να είμαστε 4 ωρες πέρα απο το 8αωρο αλλά γράφουμε τις 2.

Πάντως εδώ κατά τη διάρκεια των γιορτών είχαμε φτάσει και στους -10 ...

Πάντως εδώ κατά τη διάρκεια των γιορτών είχαμε φτάσει και στους -10 ...
Τέτοιες θερμοκρασίες είδα και γω στην Ηπειρο Χρήστο.Όμως δεν παρέλυσε η χώρα από τα χιόνια και το πολικό ψύχος που έλεγαν οι καραγκιόζηδες επι 20 μέρες.
Μην ξεχνιόμαστε ....Χειμώνας είναι.

Τέτοιες θερμοκρασίες είδα και γω στην Ηπειρο Χρήστο.Όμως δεν παρέλυσε η χώρα από τα χιόνια και το πολικό ψύχος που έλεγαν οι καραγκιόζηδες επι 20 μέρες.
Μην ξεχνιόμαστε ....Χειμώνας είναι.

Έχεις δίκιο Δημήτρη. Εδώ μια βροχή ρίχνει και είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ

Ασπρη μέρα σε χώρα με ανθρώπους με μαύρο μυαλό δεν νομίζω να δεις ποτέ.
Αμήν.
Το απόγευμα πήγα να περπατήσω λίγο στην πόλη, να ξελαμπικάρω από το διάβασμα... Περνάω έξω από το προποτζίδικο της γειτονιάς, λέω έχω κάνα δίμηνο να μπω, ε ας ρίξω κάνα κίνο μπας και... Πράγματι μπαίνω, ρίχνω ένα με 50 λεπτά και πιάνω 3/5, οπότε ο προποτζής έπρεπε να μου δώσει 1 ευρώ... Αντ' αυτού μου δίνει 50 λεπτά, δεν το είδα αμέσως ο χαζός, αλλά μόλις το πέταξα μέσα στο πορτοφόλι (δεν είχα άλλο 50λεπτο μέσα από πριν), παρόλα αυτά ευγενικά του λέω ότι έκανε λάθος και μου λέει όχι ένα ευρώ σου έδωσα... Δεν το συνέχισα, γιατί ο βλάκας είναι ανίκητος... Έφυγα και τον άφησα να χαίρεται που έφαγε 50 λεπτά από έναν φοιτητή... Θα χόρτασε απόψε ο πεινάλας...

Status
Not open for further replies.
Back