Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το απόγευμα πήγα να περπατήσω λίγο στην πόλη, να ξελαμπικάρω από το διάβασμα... Περνάω έξω από το προποτζίδικο της γειτονιάς, λέω έχω κάνα δίμηνο να μπω, ε ας ρίξω κάνα κίνο μπας και... Πράγματι μπαίνω, ρίχνω ένα με 50 λεπτά και πιάνω 3/5, οπότε ο προποτζής έπρεπε να μου δώσει 1 ευρώ... Αντ' αυτού μου δίνει 50 λεπτά, δεν το είδα αμέσως ο χαζός, αλλά μόλις το πέταξα μέσα στο πορτοφόλι (δεν είχα άλλο 50λεπτο μέσα από πριν), παρόλα αυτά ευγενικά του λέω ότι έκανε λάθος και μου λέει όχι ένα ευρώ σου έδωσα... Δεν το συνέχισα, γιατί ο βλάκας είναι ανίκητος... Έφυγα και τον άφησα να χαίρεται που έφαγε 50 λεπτά από έναν φοιτητή... Θα χόρτασε απόψε ο πεινάλας...

Βασίλη την επόμενη φορά εύχομαι να είσαι ο μοναδικός τυχερός του τζακ-ποτ στο τζόκερ και άφησέ τον να περιμένει μπουρμπουάρ... .banana.

• Like
Reactions: DrV
Καλη εβδομαδα σε ολους,.. Ανυπομονω για το τελος της... Σημερα το βραδακι εχει μαγειρεμα, παστα μπεκαστινια με τη συνταγη του Μαμαλακη Altair Lusso... :D

Καλησπέρα σε όλους..Έχω μια βδομάδα μπροστά μου,δεν έχω αυτοκινήτο να πάω για κυνήγι και περιμένω πότε θα μπορεί κανένα φιλαράκι!!
Δεν την παλεύω..:(

Καλησπέρα στην παρέα.
Έφαγα για μεσημέρι, καθάρισα το όπλο, έφτιαξα ένα καφεδάκι να πιω και θα κάνω καμιά ώρα ακόμα διάλειμμα πριν συνεχίσω το διάβασμα. Ξανά κυνήγι μετά από 6 Φεβρουαρίου.
Το καλό είναι ότι από Τετάρτη μεσημέρι φεύγω για Καρδίτσα για 6 μέρες (όχι για κυνήγι αλλά για ένα ζεστό πιάτο φαγητό) μιας και δεν γραφώ τίποτα τότε. Μια χαρά έκατσαν οι εκλογές μέσα στην εξεταστική. :)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Ετοιμάζομαι να την κάνω για τρέξιμο γιατί εμένα με εμπνέει ο καιρός σε αντίθεση με κάποιον εκκολαπτόμενο φωτογράφο.

Status
Not open for further replies.
Back