Βρήκα κάτι μεγάλα για γελάδια αλλά δεν έχει τσίχλεςΚουδούνια βρήκες ;

Με πήρε πριν ένας φίλος και μου έκανε πλάκα ότι γέμισε ο τόπος φασσιά στο χωριό του στα Τρίκαλα. Μέχρι να καταλάβω ότι κάνει πλάκα είχα σχεδόν ετοιμαστεί για Τρίκαλα

Βρήκα κάτι μεγάλα για γελάδια αλλά δεν έχει τσίχλεςΚουδούνια βρήκες ;
Κι εγώ μέχρι να διαβάσω ολόκληρο το κείμενο ειχα πάρει το όπλο και εφευγα για Τρίκαλα......Βρήκα κάτι μεγάλα για γελάδια αλλά δεν έχει τσίχλες
Με πήρε πριν ένας φίλος και μου έκανε πλάκα ότι γέμισε ο τόπος φασσιά στο χωριό του στα Τρίκαλα. Μέχρι να καταλάβω ότι κάνει πλάκα είχα σχεδόν ετοιμαστεί για Τρίκαλα![]()
Του είπα δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Ρε δεν θα τις στριμώξω πουθενά ... κανένα έλεος δεν θα δείξωΚι εγώ μέχρι να διαβάσω ολόκληρο το κείμενο ειχα πάρει το όπλο και εφευγα για Τρίκαλα......![]()
Τάσο μη μου βάζεις ιδέεςΚαλησπεριζω τους πάντες
Ρε Κώστα η mefisto manna κάνουν δουλειά.. την πετάς από το πίσω μέρος του πυκνου..Πας γρήγορα μπροστά κ περιμένεις την έξοδο του Μεσολογγίου. .Ε του τσιχλοκοτσυφίου ήθελα να πω...![]()
Συμφωνώ Τάσο.Κώστα αυτο μου το ειπε ένας γνωστος μου που το εκανε με επιτυχία..και πράγματι το κόλπο πιάνει αν έχει πουλια..
Δεν παύει όμως να ειναι κ επικίνδυνο κ ούτε είναι παράδειγμα προς μίμηση.Αν κ ασφαλή αυτού του τύπου η κροτίδες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
ναι βρε μην κτυπιέσαι.....δεν ξέρω εγώ ποιός είσαι ;;;;; .goodboy..goodboy..ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha. .banana..banana..banana.
ουουοουουουοουουουυοΓειά σας παίχται...
Γειά σας παίχται...
έχουτε λαλήσει αμφότεροιουουοουουουοουουουυο.banana. χοντρέ.ha ha ha.
Καλησπέρα παλουκάρια! Γιατί έχει κίνηση σήμερα στους δρόμους? Απο Συγγρού Φιξ προς Κερατσίνι γινόταν χαμός...