Hunter passion διαβάζεις κ αργείς να το τελειώσεις γιατί εχει ωραία θέματα...Το βρηκα?Καλημέρα σας μάγκες! Τελευταία ημέρα διαβάσματος, αάντε να πάω καλά αύριο να τελειώνω με το βραχνά!
Καλημέρα σας μάγκες! Τελευταία ημέρα διαβάσματος, αάντε να πάω καλά αύριο να τελειώνω με το βραχνά!
Hunter passion διαβάζεις κ αργείς να το τελειώσεις γιατί εχει ωραία θέματα...Το βρηκα?
Καλή επιτυχία εύχομαι ρε Μάνο...![]()
Καλη επιτυχια Μανο κ καλα κυνηγια μετα...![]()
Άντε Μάνο δείξ' τους να καταλάβουν και μετά πάρε τα βουνά! Καλή Επιτυχία!
Καλημέρα σας μάγκες! Τελευταία ημέρα διαβάσματος, αάντε να πάω καλά αύριο να τελειώνω με το βραχνά!
καρεκλοποδαρα και βατράχια να ρίχνει εγώ θα πάω.είμαι αδιαβροχος.macwet χιχιχιχιΚαλημέρα σε όλη την παρέα!
Απ' ότι δείχνει ... δίπλα στην ξυλόσομπα θα το βγάλω το σαββατοκύριακο ....hit.
Μάνο καλη επιτυχία κι απο μεναΣας ευχαριστώ πολύ κιόλας![]()
τι λές μωρή κουνηστή μαυρομπανάναΤώρα εριξα μια ματιά να δω το γίνεται εδώ μέσα και ειδα πως κάποιος έχει απορίες......
Ρωτάει αν η canon βγάζει βαζελίνη.Οχι φιλαράκι δεν βγάζει.Ομως αν θέλεις να της βάλω τον 600αρι τον φακό ,να τον πασαλείψω με καθαρή βαζελίνη και να στην δώσω για ένα βράδυ. .banana.
Ομως αν θέλεις να της βάλω τον 600αρι τον φακό ,να τον πασαλείψω με καθαρή βαζελίνη και να στην δώσω για ένα βράδυ.
τι λές μωρή κουνηστή μαυρομπανάνα
όπως το λες....αυτός θα σε κρατάει κι εγώ θα σε.................................................................................................μπιπ κλατς
Αυτό λέγεται κήρυξη πολέμου
σύκα κλέβατε;;;;;καλησπερα ρεμαλολαμογια...ακομα θυμαμαι τα τελευταια λογια του παππου μου...την κρατας καλα την σκαλα ρε ζαγαρι???![]()