Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας μάγκες! Τελευταία ημέρα διαβάσματος, αάντε να πάω καλά αύριο να τελειώνω με το βραχνά!
Hunter passion διαβάζεις κ αργείς να το τελειώσεις γιατί εχει ωραία θέματα...Το βρηκα?.big smile.
Καλή επιτυχία εύχομαι ρε Μάνο....shake hands.

kostas.jpg
.crying smile..very happy.

Καλημέρα στην παρέα.:)

Hunter passion διαβάζεις κ αργείς να το τελειώσεις γιατί εχει ωραία θέματα...Το βρηκα?.big smile.
Καλή επιτυχία εύχομαι ρε Μάνο....shake hands.
Καλη επιτυχια Μανο κ καλα κυνηγια μετα... ;)
Άντε Μάνο δείξ' τους να καταλάβουν και μετά πάρε τα βουνά! Καλή Επιτυχία!

Κοντά πέσατε ρε μάγκες αλλά για την ακρίβεια διαβάζω Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα!!! Απαίσιο μάθημα κατά τις προσωπικές μου προτιμήσεις. Δεν έχω καταλάβει και πολύ γιορτές απλά, βόλτες, μαγαζιά κλπ! Δεν έχω πάει και κυνήγι για 2 ΣΚ .kkk.. Κυριακή θα την κάνω τη βόλτα με τον αδερφό μου, θα τις κάψω!!!.hunter.1.hunter..shoot.

Στέλιο καρεκλοπ
Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Απ' ότι δείχνει ... δίπλα στην ξυλόσομπα θα το βγάλω το σαββατοκύριακο ... :mad: .hit.
καρεκλοποδαρα και βατράχια να ρίχνει εγώ θα πάω.είμαι αδιαβροχος.macwet χιχιχιχι

Τώρα εριξα μια ματιά να δω το γίνεται εδώ μέσα και ειδα πως κάποιος έχει απορίες......
Ρωτάει αν η canon βγάζει βαζελίνη.Οχι φιλαράκι δεν βγάζει.Ομως αν θέλεις να της βάλω τον 600αρι τον φακό ,να τον πασαλείψω με καθαρή βαζελίνη και να στην δώσω για ένα βράδυ. .banana.
.lazy.

Τώρα εριξα μια ματιά να δω το γίνεται εδώ μέσα και ειδα πως κάποιος έχει απορίες......
Ρωτάει αν η canon βγάζει βαζελίνη.Οχι φιλαράκι δεν βγάζει.Ομως αν θέλεις να της βάλω τον 600αρι τον φακό ,να τον πασαλείψω με καθαρή βαζελίνη και να στην δώσω για ένα βράδυ. .banana.
τι λές μωρή κουνηστή μαυρομπανάνα .sarcastic.
εγώ γι άλλο πράμα σε ρώτησα

Status
Not open for further replies.
Back