Γεια σου χρηστάρα.Ολα καλά ;Καλησπέρα καρτνάσια
Εγώ μόλις ζέστανα λίγο σπληνάντερο απο την κατάψυξη ,ήπια και τέσσερα κρασάκια και έτοιμος να πάρω τα βουνά ...
Γεια σου χρηστάρα.Ολα καλά ;Καλησπέρα καρτνάσια
Γεια σου χρηστάρα.Ολα καλά ;
Εγώ μόλις ζέστανα λίγο σπληνάντερο απο την κατάψυξη ,ήπια και τέσσερα κρασάκια και έτοιμος να πάρω τα βουνά ...
Εύχομαι να μην έχετε άλλα προβλήματα Χρήστο.Δημήτρη όλα καλά για μένα τουλάχιστον μέχρι στιγμής γιατί περιμένουμε καταιγίδες για το επόμενο τριήμερο.
Δημητρη γιατι δεν πας από Δομοκο καλυτερη δεν είναι αυτή η διαδρομή ?Καλησπέρα και απο μένα .
Φόρτωσα στον Obama τα περισσότερα πράγματα και τα υπόλοιπα το πρωί. Θα παω στη δουλειά και από κει αναχώρηση για Τζουμέρκα .Και όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά θα ταξιδέψω με πολύ βροχή σ αυτόν τον υπέροχο δρόμο Κορίνθου -Πατρών- Ιωαννίνων..asking.
Εύχομαι να μην έχετε άλλα προβλήματα Χρήστο.
Γεια σου Γιώργο.
Απο φάσσες έχει τίποτα στην περιοχή σου ;
Στα περάσματα Δημήτρη φάνηκαν πάρα πολλά πουλιά.Σε όλα τα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης.
Για τώρα δεν γνωρίζω να σου πω διότι με Ι.Χ δεν μπορώ να πάω σε αυτά τα μέρη συνεπώς δεν ξέρω τι παίζει.
παραπάνω σου έβγαλε;;;;Ρε μάγκες παρατήρησα κάτι περίεργο για μένα (και ίσως να μην έχει καμιά σημασία) αλλά πείτε μου αν έχει συμβεί και σε εσάς . Τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ 4-5 φορές και πάντα τα χρήματα ήταν κολλαριστά. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι τα πρώτα χέρια που τα έπιαναν, ήταν τα δικά μου. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
Υ.Γ. Τι κάθομαι και παρατηρώ ο μ@λ@κ@ς....![]()
Ρε μάγκες παρατήρησα κάτι περίεργο για μένα (και ίσως να μην έχει καμιά σημασία) αλλά πείτε μου αν έχει συμβεί και σε εσάς . Τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ 4-5 φορές και πάντα τα χρήματα ήταν κολλαριστά. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι τα πρώτα χέρια που τα έπιαναν, ήταν τα δικά μου. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
Τα εικοσάρια όντως και εδώ κολλαριστά είναι...Ρε μάγκες παρατήρησα κάτι περίεργο για μένα (και ίσως να μην έχει καμιά σημασία) αλλά πείτε μου αν έχει συμβεί και σε εσάς . Τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ 4-5 φορές και πάντα τα χρήματα ήταν κολλαριστά. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι τα πρώτα χέρια που τα έπιαναν, ήταν τα δικά μου. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
μην του ξαναμιλήσεις .victory.Να τρέχω και να μην φτάνω όλη μέρα στην δουλειά,και να έχω τον άλλο να με παίρνει τηλέφωνο να με μπριζώνει και να μου λέει ότι με τον νοτιά γίνεται χαμός από παπιά....what.
Φίλος σου λέει μετά...![]()