Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κσλησπερίζω την παρέα απο τα χιονισμένα Τζουμέρκα.
Μόλις μαζεύτηκα και μπροστά στο τζάκι πίνω τσιπουράκι με σαρδελίτσα ....μμμμμμ!
Αλλά άνοιξα το χαζοκούτι και τώρα ακούω τον καραγκιόζη πρωθυπουργό να λεει ότι σαν μελισσοκόμος μαζεψε το μέλι σταλιά σταλιά ......και του απάντησα ..." αντε και γ@μ.....και συ και τα μελίσσια σου "

Κσλησπερίζω την παρέα απο τα χιονισμένα Τζουμέρκα.
Μόλις μαζεύτηκα και μπροστά στο τζάκι πίνω τσιπουράκι με σαρδελίτσα ....μμμμμμ!
Αλλά άνοιξα το χαζοκούτι και τώρα ακούω τον καραγκιόζη πρωθυπουργό να λεει ότι σαν μελισσοκόμος μαζεψε το μέλι σταλιά σταλιά ......και του απάντησα ..." αντε και γ@μ.....και συ και τα μελίσσια σου "
Αυριο έχει παιχνίδι με τις κυρίες ;;.hunter.1

Καλημερες....
Σωστα τα λετε........γραψτε τα προβληματα στα α@@@@@δια σας και ζηστε την μερα σας με αυτα που εχετε.
Ειναι πραγματικα τεραστιο λαθος να σπαταλαμε τον λιγο χρονο που μας εχει παραχωρηθει με γκρινιες .
Παμε δυνατα φανταστικοι μου κυνηγαρεοι.banana..banana.

Γι αυτό Διονύση και γω την κοπάνισα .Γιατί αν δεν το έκανα μπορεί να ερχόταν η στιγμή που να ήθελα αλλα να μη μπορούσα .
Καντε σήμερα ότι μπορείτε γιατί το αύριο μπορεί να μην έρθει.
.lazy.

Αυριο έχει παιχνίδι με τις κυρίες ;;.hunter.1
Κώστα εδω απο χθες βρέχει πολύ. Αυριο θα τις ψάξω να δω που βρίσκονται τα κορίτσια μου.
Εμαθα οτι στα περιξ της Καρδίτσας έχουν φανεί πολλές φάσσες .Έμαθες τίποτα ;

Κώστα εδω απο χθες βρέχει πολύ. Αυριο θα τις ψάξω να δω που βρίσκονται τα κορίτσια μου.
Εμαθα οτι στα περιξ της Καρδίτσας έχουν φανεί πολλές φάσσες .Έμαθες τίποτα ;

Χθες που βρήκα μερικούς γνωστούς κυνηγούς όλοι μου είπαν ότι δεν παίζει τίποτα από φάσσες. Για πολύ μπεκάτσα εγώ άκουσα.
Στις περιοχές που έμαθες ότι παίζουν, σημειώσετε να μου τις πεις όταν κατέβω Αθήνα :)

Ξύπνιος απο τις 4 το πρωί ,δουλειά ,ταξίδι και τώρα τσίπουρα ωχ .....μάλλον θα πάω για οριζοντίωση απο τώρα .

"" θες να ερθεις σπιτι μου να φάμε πίτσα κ να κάνουμε σεξ; οχι.... Γιατι δεν σου αρέσει η πίτσα;;;; " γαμω τις ατάκες...... Καλημέρα ρεμάλια

Status
Not open for further replies.
Back