Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους..ας κανει τον κατώτατο μισθό 751€ και να παει να γαμηθει και ο Φλεβάρης.. Αν και δεν πιστευω πως θα κοπεί.. Τα καριολια της ΝΔ να πανε για ψάρεμα

Δε με απασχολεί η ΝΔ ...αλλά τί λες βρε Γεράσιμε...
Σοβαρά μιλάς;;; Τσιμπάς ;;;

ο blanco βλέπωντας τα exit poll :)
DSC_0008.jpg

Εδώ μου μοιάζει να του έχεις βάλει τον δονητή Νο 2.

Καλησπερα σε ολους..ας κανει τον κατώτατο μισθό 751€ και να παει να γαμηθει και ο Φλεβάρης.. Αν και δεν πιστευω πως θα κοπεί.. Τα καριολια της ΝΔ να πανε για ψάρεμα
Δε με απασχολεί η ΝΔ ...αλλά τί λες βρε Γεράσιμε...
Σοβαρά μιλάς;;; Τσιμπάς ;;;

Ψυχραιμίιιιιια.....

Τι καλό βράδυ ρε φίλε ; εγώ τώρα άρχισα την δεύτερη μπριζόλα,αλλά όλα τα λεφτά η φέτα με την καυτερή ......δε σου λέω τίποτα.
Ισως αυτός ο μεζές να με βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω .Πως δηλαδή να στριμώξω αυριο το κοπάδι με τα τις φάσσες......xm.
.xm.

Πάνο τον Παπανδρέου δλδ τον παλιό γιατι να τον πιστέψουν; Δεν τσιμπάω απλά ελπίζω σε ενα καλυτερο αυριο..Αν κανει αυτα που είπε και παει καλυτερα η χώρα καλώς αν οχι σε 2 χρονια θα ξαναχουμε εκλογές.

Καλημερίζω την παρέα και παράλληλα ρίχνω τα μπινελίκια μου στα μετεωρολογικά "μέντιουμ" του διαδικτύου.
Ενώ χθες δεν εδειχναν για σήμερα βροχή εδώ και μισή ώρα βρέχει πολύ δυνατά με ομίχλη που δεν βλέπεις στα δύο μέτρα.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...
Μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας ...

Καλημέρα και καλή επιτυχία στην νέα κυβέρνηση, γιατί το έχει ανάγκη η Ελλάδα...
(όχι χτες δεν είπα εγώ συγχαρητήρια στον Τσίπρα.yel.)

Καλημέρα σύντροφοι :) και καλή εβδομάδα σε όλους.
Αρνητικό αποτέλεσμα εδώ ως αφορά τα πρόσωπα για το κυβερνών πλέον κόμμα. 2 μουσουλμάνοι βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και από την ΝΔ ο Στυλιανίδης. Παραλίγο να είχαμε 3 μουσουλμάνους (αντί του Στυλιανίδη μουσουλμάνος από το Ποτάμι) αλλά δεν τους βγήκε.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back