Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα παιδια ...παω για κουρεμα.sarcastic.
Φίλε κάνε τα έτσι και καθάρισες .......ούτε καπέλα στο κυνήγι ούτε τίποτα

b153rht.jpg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα.

Έχω μπερδευτεί πολύ. Διαβάζω από την μια θα μειώσουν το κυνήγι, διαβάζω από την άλλη θα το αφήσουν όπως είναι, διαβάζω παραπέρα ότι απλά θα μπουν περιορισμοί.
Εγώ προτείνω απλά να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει αλλά να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι πρόθυμοι αυτοί που
μας εκπροσωπούν να υπερασπιστούν την κυνηγετική οικογένεια.

Προσωπικά αν μειωθεί έστω και ένα μήνα το κυνήγι δεν πρόκειται να βγάλω άδεια του χρόνου, θα βγαίνω όμως κανονικά.

• Like
Reactions: DrV
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα.

Έχω μπερδευτεί πολύ. Διαβάζω από την μια θα μειώσουν το κυνήγι, διαβάζω από την άλλη θα το αφήσουν όπως είναι, διαβάζω παραπέρα ότι απλά θα μπουν περιορισμοί.
Εγώ προτείνω απλά να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει αλλά να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι πρόθυμοι αυτοί που
μας εκπροσωπούν να υπερασπιστούν την κυνηγετική οικογένεια.

Προσωπικά αν μειωθεί έστω και ένα μήνα το κυνήγι δεν πρόκειται να βγάλω άδεια του χρόνου, θα βγαίνω όμως κανονικά.

Κώστα όπως το λες, ας περιμένουμε να δούμε! Το τελευταίο σχόλιό σου είναι λάθος κατά την άποψή μου αλλά ας το συζητήσουμε αν χρειαστεί!!!

Τον κωλόκαιρο ......ίσα ίσα να μου χαλάσει τη μέρα.Εβρεξε μέχρι τις 10 και τώρα όλο ομίχλες;.
Όμως λέω να κάνω μια απόπειρα έστω και τώρα .Εκείνο το 100άρι με τις Ουκρανέζες είναι μεγάλος πειρασμός.

Τον κωλόκαιρο ......ίσα ίσα να μου χαλάσει τη μέρα.Εβρεξε μέχρι τις 10 και τώρα όλο ομίχλες;.
Όμως λέω να κάνω μια απόπειρα έστω και τώρα .Εκείνο το 100άρι με τις Ουκρανέζες είναι μεγάλος πειρασμός.
δωσε πονο κ κερνα μουλυβι τα πορνιδια ζολο.hunter.

Γεια σας παιδες!Τελικά το πρωί που σηκώθηκα και άνοιξα το παράθυρο δεν ένιωσα τον "αέρα της αλλαγής"..
Σας χαιρετώ γρήγορα λοιπόν γιατί φεύγω,πάω να υπηρετήσω την πατρίδα!!
Ελπίζω να μου πάνε τα χακί.cool.
Καλή κοπή της πίτας να έχετε και κρατάτε ζεστά τα καρτέρια...Τα ξαναλέμε σε καμια 20αριά μέρες!

• Like
Reactions: DrV
Γεια σας παιδες!Τελικά το πρωί που σηκώθηκα και άνοιξα το παράθυρο δεν ένιωσα τον "αέρα της αλλαγής"..
Καλή κοπή της πίτας να έχετε και κρατάτε ζεστά τα καρτέρια...Τα ξαναλέμε σε καμια 20αριά μέρες!
ηθικον ακμαιοτατο....αντοχη ατελειωτη....καλη θητεια....

Χρηστάρα καλή θητεία ρε φίλε....:)
Οτι χρειαστείς μην διστάσεις....

καλημέρα σε όλους
η επιλογή σας σίγουρα έχει γίνει και καλή ψήφο
ότι και αν έχετε επιλέξει καλώς,αλλά μην ψηφίσετε παλαιά πρόσωπα
νέους νέους ανθρώπους,υπάρχουν σε όλα τα κόμματα
:)

Δυστυχώς Μάκη βλέποντας τα πρόσωπα που εκλέγονται, διαπίστωσα ότι πάλι τους ίδιους θα ταΐζουμε... :(
Και για μια Ελλαδίτσα είναι 300 ρε γμτ... .fiurius. Δηλαδή αν είχαμε πληθυσμό 70 εκ. πόσους βουλευτές θα έπρεπε να έχουμε; .xm.

Χρήστο καλή θητεία. Πολύ μεγάλη υπόθεση να πηγαίνεις φαντάρος και με το που μπαίνεις να μετράς μέρες για να απολυθείς! Χρήστο 9 μήνες δεν είναι τίποτα. Να φανταστείς όταν εγώ είχα κάνει 9 μήνες έλεγα "άντε και έμεινε άλλο τόσο" .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back